Jasko90 Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 koi spored vas sa po dobrite proizvoditeli na ski i ski ekipirovka head ili rossignol Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Определено Rossignol.Последния път като бях в София направо се влюбих в едно пуловерче, ама беше 160 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Аз лично съм привърженик на Rossignol имат много добри ски и чудесна екипировка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Определено ме затруднява този въпрос,тъй като и двете марки са лидери във високия клас на ски-оборудването.Аз лично съм заложила на Head. Да не забравяме и други гиганти като Fisher,Salomon,Lange...etc.Всъщност ако става дума за ски,обувки,сноубордове,очила и щеки определено си струва да се купят маркови неща,докато самата екипировка-екип,шапка,чорапи и т.н.може да се купи от Diel-въпреки че са български доближават световния стандарт,както по качество,така и по дизайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ми смятам, че която и да избереш ако си решил да си купуваш нещо, няма да сбъркаш.Достатъчно добри са и това е очевадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Аз лично карам ROSSIGNOL-ки, ама и HEAD въобще не са за изхвърляне, но все пак зависи от модела. Защото например на скапания модел на HEAD със сигурност е по-скапан от най-добрия модел на МЛАДОСТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Определено SALOMON според мен са най-качествените ски и ски-обувки. Dachstein са много качествени ски-обувки. Atomic произвеждат много качествени стоки, а факта, че имат завод във Чепеларе прави цените им достъпни. Имам едни ски, произведени в Чепеларе, които не си знаят годините, но се държат геройски. Няма хилядите екстри, които имат повечето останали нови модели ски, не са толкова шарени, но държат на 100%. Само дето са ми ниски, 1.95 Edit: Забравих да пиша по темата, Rossignol, въпреки, че според мен са фирма, която изкарва модерна, малотрайна стока (сезон, сезон и половина) със много екстри и като свърши сезона - трябва да вземеш следващия модел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 По темата - Росиньол.Но иначе препоръчвам Гор Текс.Техни продукти се ползват от SAS,GSG,AMI и американските тюлени. Ама в България цените са Едни ски-обувки са над 800лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.