Jump to content
BulForum.com

rossignol ili head?

Jasko90

head ili rossignol  

25 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Определено ме затруднява този въпрос,тъй като и двете марки са лидери във високия клас на ски-оборудването.Аз лично съм заложила на Head. :) Да не забравяме и други гиганти като Fisher,Salomon,Lange...etc.Всъщност ако става дума за ски,обувки,сноубордове,очила и щеки определено си струва да се купят маркови неща,докато самата екипировка-екип,шапка,чорапи и т.н.може да се купи от Diel-въпреки че са български доближават световния стандарт,както по качество,така и по дизайн.

Ми смятам, че която и да избереш ако си решил да си купуваш нещо, няма да сбъркаш.Достатъчно добри са и това е очевадно :)

Аз лично карам ROSSIGNOL-ки, ама и HEAD въобще не са за изхвърляне, но все пак зависи от модела. Защото например на скапания модел на HEAD със сигурност е по-скапан от най-добрия модел на МЛАДОСТ

Определено SALOMON според мен са най-качествените ски и ски-обувки. Dachstein са много качествени ски-обувки. Atomic произвеждат много качествени стоки, а факта, че имат завод във Чепеларе прави цените им достъпни. Имам едни ски, произведени в Чепеларе, които не си знаят годините, но се държат геройски. Няма хилядите екстри, които имат повечето останали нови модели ски, не са толкова шарени, но държат на 100%. Само дето са ми ниски, 1.95

Edit: Забравих да пиша по темата, Rossignol, въпреки, че според мен са фирма, която изкарва модерна, малотрайна стока (сезон, сезон и половина) със много екстри и като свърши сезона - трябва да вземеш следващия модел...

По темата - Росиньол.Но иначе препоръчвам Гор Текс.Техни продукти се ползват от SAS,GSG,AMI и американските тюлени.

Ама в България цените са :blink:

Едни ски-обувки са над 800лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...