Disco Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Значи налага ми се да си преведа дипломата за средно образование на английски, пък се оказа че съм изучавал някакъв предмет със съкращение Н.У.А.Л.К. И сега трябва да го разтълкувам какво значи това, за да може да се преведе. Обаче нито аз, нито някой от съучениците ми се сеща. Вие имате ли някакви идеи? Някой учи ли подобно нещо? Предметът е от специалност "Автоматизация на производството" в техникум по машиностроене, ако това може да помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ами освен да теглиш една жица на техникума да ги питаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endemion Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 ти трябва да си га учил ... не е ли норми за управление и автоматизация на линейни ........ нещо такова би трябваро да се сетиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Е представям си какъв ученик си бил след като не знаеш какво си учил през годините!Питай някой от класа ти-все някой трябва да знае! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Иди в училище и питай. Представям си учителят дето ти е преподавал това каква физиономия ще направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Завършил съм преди 10 години бре момци. Аз забравих вече къде се намира училището, пък какво остава за предмет който съм учил 1 година по 1 час седмично. Всичките ми съученици също не помнят как му е заглавието на това. Ебати смехорията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.