CTAH4O Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Значи теглил съм го от къде ли не и винаги има един проблем... докато инсталирам ми се появява Uninstaller Component Missing или нещо от сорта и продължава да се инсталира.Кат свърши инстала , цъкам на иконката на плейъра и нищо не става,искам да го изтрия , но липсва ънинсталъра... ------------------------------ Дайте линк към някой real player, за който сте сигурни , че работи... ПЛСс... Или поне някоя друга програмка , която отваря .ram файлове... Мерси предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Real Player Alternative (Real Alternative), лека и добра алтернатива на риъл плеъра, навсякъде го има, около 5 МБ е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 ако имаш примерно k-lite MEGA codec pack или някой кодек пак,който е МЕГА или предлага алтернативи на риъл и/или куик тайм-заради това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Е**л съм му и плейъра!!! Изтрих K-lite Mega Codec Pack Инсталирах тоя алтернативе , ама тука пък няма иконка , която да пусна рових нясякъде,няма... и си викам дай да я изтрия , давам ънинстал , ама пак некви скапани ерори... ХЕЛП плсссс Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Е**л съм му и плейъра!!! Изтрих K-lite Mega Codec Pack Инсталирах тоя алтернативе , ама тука пък няма иконка , която да пусна рових нясякъде,няма... и си викам дай да я изтрия , давам ънинстал , ама пак некви скапани ерори... ХЕЛП плсссс <{POST_SNAPBACK}> ееееееееее....след като си с кей лайт МЕГА не ти трябва риъл,защото с медия плеър класик,който е в МЕГА-та на кей лайт се пускаха при мен...аз лично съм с кей лайт(БЕЗ МЕГА!),за да нямам проблеми с риъл и куик тайм плеърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Нема братче... нищо не става... начи изтрих мегата и инсталирах само лайт - версия2.34 след тва инсталирам real alternative,ама нема братче... прецакана раота... нема ли некъв 'stand alone' player за .рам файлове Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Нема братче... нищо не става...начи изтрих мегата и инсталирах само лайт - версия2.34 след тва инсталирам real alternative,ама нема братче... прецакана раота... нема ли некъв 'stand alone' player за .рам файлове <{POST_SNAPBACK}> абе не бе! след като си с лайт си сложи нормалния риъл,никви алтернативни глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Инсталирай си Real Player Free около 8,15Мб. Не забравяй добре да провериш какви декодери и филтри имаш качени. Ако имаш различни версии на едни и същи, особено ако на едно PC се качат два и повече кодек пака, хаоса става пълен. Май тогава единственото лесно решение е да триеш всичко подред и да качваш необходимото, а не подред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 ДА МУ е** МАЙКАТА То не знам кви мъки са,не знам кво чудо е... нищо не става... начи инсталирах к-лайт (дето не е мега) ся и тая версия 8 инсталирах,ама пак кат цъкна иконката и нищо не става,поне деинсталация има Бати,кво стаа... никак не тръгва тоя риал плейър.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 ДА МУ е** МАЙКАТА То не знам кви мъки са,не знам кво чудо е... нищо не става... начи инсталирах к-лайт (дето не е мега) ся и тая версия 8 инсталирах,ама пак кат цъкна иконката и нищо не става,поне деинсталация има Бати,кво стаа... никак не тръгва тоя риал плейър.. <{POST_SNAPBACK}> Мани го тоо Риъл Плеър пускай си ги с Windows Media Player и тва си е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 21, 2004 Author Share Posted December 21, 2004 Еми значи давам 'add url' и си пиша линка на радиото (.рам) , давам плей,ама ми показва , че е непознат файла,та аз си помислих,че само с риъл плейър ше тръгнат ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ei sega svalih REAL ALTERNATIVE i vsi4ki .ram faila mi tragvat.Oba4e prez Media Player Classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.