M-Star Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Предварително се извинявам,ако на темата не и тука мястото или има подобна тема,ама не сетих какво точно да пиша в търсачката и реших нова тема да отворя. Значи,сещате ли се на Win XP във всяка папка,без значение каква е,отляво има има едно синьо поле.В това поле има линкове към разни места в компа-My Documents,My Computer,Control Panel и така нататък.Нямам предвид онова поле,което се появява като натиснете бутона Folders от Toolbar-а,а нещо,което винаги си седи във всяка папка.Та въпросното поле ми го няма на новото XP,което ми сложиха.Някакви идеи как да се сдобия с такова чудо отново? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Control Panel - Folder Options - General - (o) Show common tasks in folders Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 За пореден път: Thanks Tedy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 А как да накарам Windows Explorer да показва разширението на фаиловете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 А как да накарам Windows Explorer да показва разширението на фаиловете? <{POST_SNAPBACK}> Ами поровете се малко из опциите на Tools, едва ли е толкова сложно. Folder Options - View - махаш чавката на Hide Extensions for known file types. Както и на повечето, започващи с Hide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ами поровете се малко из опциите на Tools, едва ли е толкова сложно.Folder Options - View - махаш чавката на Hide Extensions for known file types. Както и на повечето, започващи с Hide. <{POST_SNAPBACK}> 10x. Преди да питам го търсих, но не знам защо не съм го видял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.