star_net Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Malkiqt mi sin iska skeibord za koleda,no az ne znam kade se prodavat .iskam ne6to po hubavo.ako nqkoi znae neka mi pi6e Blagodarq Vi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 na glavnata ima board shop.namirase do bivshoto kino hristo botev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 na glavnata ima board shop.namirase do bivshoto kino hristo botev. <{POST_SNAPBACK}> 10X o6te utre 6te mina Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Malkiqt mi sin iska skeibord za koleda,no az ne znam kade se prodavat .iskam ne6to po hubavo.ako nqkoi znae neka mi pi6eBlagodarq Vi predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Значи има няколко магазаина от които можеш да купиш хубав скейтборд.Единия се казва 18G shop другия Skate shop.18G-а се намира в капана а кейтшопа се намира на главната в една отбивка.То си има табела на която пише Skateshop.Ако си решил да му взимаш наистина хубав скейт трябва да знаеш че дъската струва 100лв машините и те толкова а ролките са 60 лв.Има и хубави цели скейтове по 150лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ако искаш качествена дъска, QUEST прави. Може да му пуснеш 1 ЛС. А ся понеже е офлайн ако бързаш аз мога да се свържа с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 ima magazin i do GLOBE SHOP ! to4no do nego e i ima mnooo qki skeita:) pak i poznavam edin tip prodava vtora raka moje da nameri i chistonov ! ako iskash pishi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.