Jump to content
BulForum.com

Ludite SHoferi

Joro_BG

Recommended Posts

Ebi si Maikata ako ti nemoje6 da kara6 tvoi problem

i ako nikoga ne si karal kola s sportno oka4vane novi gumi i golqm dvigatel tvoi problem 

JIVE VSEKI DEN SE EDNO TI E POSLEDEN......

TVA MI E MOTOTO

Oba4e da 4ukam na darvo o6te ne sam pravil kola trudna za risuvane i nqmam namerenie da qpravq I O6TE NE6TO MNOGO VAJNO OT KAK MALKO POUMNQH SPRQH DA KARAM PIQN I OT 1GODINA NESAM KARAL PIQN....

А ти защо не вземеш да си псуваш някъде другаде? Тук не му е мястото.

Най интересната случка беше преди няколко години тогава с бъдеща ми жена отиваме на море като гаджета и на влизане в Бургас преди да се отклоним за пътя за Приморско изкача една леля аз набих спирачките и няма да забравя бях с първата ми кола имах книжка от 6 месеца Лада 1300 спрях ама един колега от зад неможа та с жената се озовахме в бургас багажника на колата с всичкият ни багаж и не може да се отвори колата не може да се движи що то калниците бяха в гумите и ние в болницата на прегледи щото ни боляха много вратовете. а след това имах 2 удара ама на тях само калници и тем подобни :D

1VO Nepravq prosto ti i s HORA V KOLATA OT TQ SLU4AI NA STO4NA GARA

2RO NIKOGA NE KARAM PIQN OT DRUG SLU4AI

I DA4UKAM NA DARVO I DVATA SLU4AQ SE RAZMINAHA BEZ NAKAZANO I BEZ 6TE TI I NA DVETE STRANI

I PAK KAZVAM

ZIVEQ SI ZIVOTA NO NE SMQTAM DA OTNEMAM NE4II DRUG

DANO STEDOVOLNI ARE I AKO VAZ NEVI KEFI DA JIVE ETE NA RABA ZNA4E NQMA NUJDA DA PI6ETE V FORUMA

Правилата

На този адрес има интересно четиво за теб.

Лично мнениет по темата.

Завоя от сточна гара към центъра е с ъгъл по - голям от 90 градуса. С 140км/ч ми е много интересно как се взима. Сигурно и обратен завой може да вземеш с 100км/ч :confused.

Правилата

На този адрес има интересно четиво за теб.

Лично мнениет по темата.

Завоя от сточна гара към центъра е с ъгъл по - голям от 90 градуса. С 140км/ч ми е много интересно как се взима. Сигурно и обратен завой може да вземеш с 100км/ч :confused.

Nqma6 Problem ako iska6 mahni temata iztrimi akaunta semu e taq are i veseli praznici na vsi4ki koito karat s soila svi6e i pak koito ne vqrva drememi

Имам един въпрос.Тази тема Joro_BG е създаде хората да се фукат как са си блъснали колите, или след дадена случка да се избягват такива ПТП-та. Защото ако е първото ми се струва, че просто някой модератор трябва да затвори темата.Но ако е е второто да се остави и да се чете хубаво, защото все пак човек се учи от грешките си.Тук няколко човека писаха, че доста са патили от катастрофи.Това не означавали, че точно заради тоя фукарлак стават катастрофи.Вземете се стегнете малко, все пак всеки човек на тая земя си цени живота.Трябва ли някой пян лайнар ( извинявам се за израза ) да утрепе човек само да покаже колко е яка,колко е бърза на татко колата. С хвалби нарушенията и проишествията на пътя няма да се оправят.Карайте разумно.Все пак Ви предстой Зима мислете и за тези, който карат не само за себе си. От мен толкова по въпроса.Вярвам, че тези които искат ще ме разберат.

:) ВеСеЛи ПрАзНиЦи :)

Затварям поради езика на joro_bg, caps lock-а му (warned) и поради тези две неща климата в темата не е подходящ за продължане на дискусията.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...