Joro_BG Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Koito iska da kaje za nai opasnoto prejivqvane s kola tuka moje dago napravi Az po4vam 140 KM/H krastovi6teto na sto4na gara idvam ot centralna gara zavivam kam trimoncium s kola Seat TOLEDO GT 2.0 115kc neznam kak go napravih samo 6avi kaja 4e se pravih na naj pred edno momi4e..... A i muzikata be6e na MAX za postigane na nujniq efekt Are o6te edna slu4ise na patq za Haskovo bqh sam v kolata izprevarvam TRI kamiona na EKS no prava se okaza malko kasa ta se razminah na eda boq ot kamiona koito idva6e sre6to me NO POD4ERTAVAM BQH SAM V KOLATA. NEGRAMOTEN SAM ZNAM !!!!!!!!!!!!!!!!! daznaete 4e tarpq na bazik ZA NEVERNICITE VLEZNAH V ZAVOQ OT SREDNA LENTA I ZLEZAH V KRAINATA KOLATA E S SPORTNO OKA4VANE I GUMI GUDIAR NEZNAM KAK SE PI6E TO4NO GUDIER KOITO ISKA DA PITA NQKOI SVIDETEL DA MI PI6E NA MAILa 6TE MU DAM TELEFNITE NA HORATA KOITO BQHA V KOLATA Prodavam Aifelova kula na 4asti koito e za interesuvan da se obadi na 6123 za Plovdiv nabira se bez kod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Мх веднъж бях с татко.Значи от моста на панаира към тунела вървим.Та влиза баща ми с 80 км/ч и кара на зиг-загТа настръхнах като мина в насрешното.Ама поне беше за кратко.После като спря на сфетофара на Тримонциум такъв ми вика ти да не се притесни бе?... А причината за бързането беше, че след риболов беше забравил, че трябва да вземе майка от работа и за 4 мин. Успя да вземе растоянието от Завоя за Войводино ( дето има рибарник ) до Военна болница. Мх това ви казвам много ме стресна.Макар, че познавам още по луд човек.С Форд Фиеста от новите 1,4 дизел доста добра.С 90 км/ч влиза в завоя от съединение към тунела.После с лека чупка на волана и беше вече в капана. Тога също много спек беше.Дано аз не съм толково луд шофьор, че лоша работа. Ами от мен толкова. Мисля, че това са по запомнящите се случки. За други не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 ООО,аз със Симсона на село да знаете кви преживявания имам :allien Но засега няма сериозни падания.По-конкретно-карам си аз на 3-та колкото може и движа по една от централните улички,ама тъй като на село никой не спазва правилника вкл. и аз и на 10 м. от мен от пресечка изскача един москвич Алеко .Следват спирачки,свирене на гуми и като ми блокира предната гума мотора поднесе.Аз веднага пускам спирачката и в бордюра След тва тоя с Алекото колко псувни изяде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 ba6ta mi predi ima6e zaz i v tunela se zasilil oba4e spira4kite mu mn malko durgat mn problemni bqha tezi spira4ki. i pred nego kato minal nqkakuv skup dgip i tati kvo da pravi natisnal spira4kite ama po4ti ni6to i togava minal v nasrte6noto, posle ru4na i spral to4no do ruba na bordura po sredata na putq. posle si produlgil vse edno ni6to ne e stanalo 4i4o puk mu hvruknala zadnata guma kakto si karal kum selo i posle ne e nameril Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Най-бруталното изживяване на пътя ми случи тази година-точно във вечерта преди абитуриентския бал. Карам си в средна лента покрай Санто в посока към Хотел Марица и някакъв таксиджия ми присветква да мина вдясно,за да ме изпревари.Добре,ама в същия момент някаква маршрутка потегля отдясно и съответно,ако аз реша да ида вдясно,за да пусна таксиджията,ще се прасна в маршрутката.Викам си няма да се местя,а ще дам малко газ да не ме псува таксиджията.И така стигнах някъде 100-110 км/ч-вече се нямирам пред хотел Марица и продължавам към колелото на Панаира.Ама въпросния таксиджия явно нещо изперка-взе нещо да ме псува и да ми маха;моите приятели да не останат по-назад и те му теглиха по една майна и оня направо подивя!На колелото на Панаира врътнах ляв по България,оня таксиджия врътна след мен,изравни се с мен и започна да ме притиска в дясно!По едно време се принудих даже и по тротоара да карам.Аве луд екшън-все едно гледаш някой американски филм!Така ме притискаше чак до Победа,където ни хвана червен светофар и там като се захванаха едни псувни,едни караници-добре,че така си викахме само от колите,а никой не слезе,щото...много лошо щеше да стане-оня таксиджия беше поне 100 кила,пък и нали ги знаете таксиджиите каква са мафия.Направо за малко се разминах с "естествения грим" за бала. А другото ми преживяване е 180 км/ч на магистралата с Opel Kadett-луда работа! И ееей,екшънът си екшън,ама внимавайте на пътя,че...нали си знаете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomo Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Az po4vam 140 KM/H krastovi6teto na sto4na gara idvam ot centralna gara zavivam kam trimoncium s kola Seat TOLEDO GT 2.0 115kc neznam kak go napravih samo 6avi kaja 4e se pravih na naj pred edno momi4e..... A i muzikata be6e na MAX za postigane na nujniq efekt Ха ха ха това ми хареса признавам си щях да умра от смях,ама няма проблеми 140км/ч-нищо работа,а за това че незнаеш как си го направил "лудия" завои ще ти кажа:от каде да знаеш като не си го направил Ама иначе сега разбрах че това толедо било много стабилно!!Ама може де какво примерно с едни спортни амортисйори Billstein или пък KONI(които струват два или три пъти пове4е от Сеата ) Ама иначе верно че си е било опасно преживяване Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmc Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Абе зезнам жи колко сте преживели но аз сам се блъскал 4 пъти с кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Абе зезнам жи колко сте преживели но аз сам се блъскал 4 пъти с кола. <{POST_SNAPBACK}> Пиши как де,нали темата е за такива работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Az ne6to ne si padam mnogo po ekstremnite raboti s kola no nqkoi pyt se nalga!!Osobenno kato izprevarvam tirove natiskam pedala na gazta do doly!! Oba4e teq situacii sa mnogo opasni 6toto nqkoi pyt toq deto se dviji nasre6ta e nqkav satezatel i se dviji baq byrzo !!!Po edno vreme se use6ta6 kak e do6ul mnogo blizko i se razminavate na boq raztoqnie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 S edin priatel bqxme se nafirkali i zexme kolata na ba6amy.Izliza na bolevarda na mariha tam nqkade sas 120,zaviva kam blagoev, (vseki zvoi go zima kato na ralitata)zadnihata my podnasq.az my vikam namali we.toi vika sq 6teti pokaga mihael hymaxer i edin zavoi go ze v darvoto.nqmax nikvi telesni problemi(tova to4no do ogradata na blogeov)nqkav polihai idva ot Plovdiskiq sud.toi se opitva da zapali i kakto po filmite v posldniq moment zapalva i izbqgaxme sled tova kato vidqxme kolata vsi4ko ot pred be6e kenef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 То при мен е много зле положението с движението...на мпс-тата по шосетата... Да видим к'во се сещам сега...возил съм се на покрива на Пасат със 150км/ч по главен булевард в Шумен...возил съм се на предния капак на Голф чистак гол в проливен дъжд (легнал и се държа за чистачките (които работят) и ръба на капака) във Варна с около 120-130км/ч. Който не вярва - свидетели бол! Такааа, веднъж си пийнахме повечко и се качихме горе на платото (Шумен), аз карах семейния вартбург по черен път през гората с около 80-90км/ч и докато се усетим пътя стана тесен и хоп две три млади дръвчета....нищо сериозно, скъсан носачен болт, фар, капак....но много добре си изкарахме, че даже и успяхме да се приберем С този вартбург имам още 5-6 леки катастрофи, но сега ме мързи да пиша. Ето нещо по-интересно. Бях на 16-17 години и баща ми постоянно криеше колата на работата си, понеже все я взимах. Става 1 часа, взимам служебните ключовете на баща ми и отивам в управлението, обаче явно пича се е усетил и този път е паркирал колата зад служебния камион. Влизам вътре аз, взимам ключовете за камиона, изкарвам го, но решавам да направя едно две кръгчета с него...и така събрах тайфата и тръгнахме с камиона към едно село да правим банкетче...изкарахме си добре, и към 5:30 тръгваме да се прибираме, но карах прекалено бързо и не успях да спра за отбивката за Шумен и трябваше да обърбна камиона, но нещо се улях в даването назад и камиона леко пропадна в едно 'деренце'...и забуксува, няма изкарване. Единствения начин беше на тласъци, давам назад блъскам бронята в калта и после напред, така след 20 мин изкарах камиона целия в кал и с леко укривена задна броня...тук спирам, щото не искам да си припомням какво ми се случи после Айде и още една историйка. Ставам на 18 изкарвам книжката, но баща ми пак се прави на интересен и не дава колата, щото много глупости съм правил...решавам аз да изкарам документи за таксиметров шофьор - след месец вече карам такси и си буксувам пред вкъщи за да дразня бащата . Една сутрин взимам клиент и пича вика карай бързо, че закъснявам...аз само това чакам, бях с едно рено 19 1.8...карам си с около 120км/ч, влизам в един завой и един пич с москвич изскача от една пресечка и ми взима предимството....меле, но всички живи и здрави После се оказа, че шофьора на москвича е по професия летец А най-интересното ми преживяване беше когато дадох на приятелката ми да кара колата и тя отнесе стъпалата на една къща Беше вълнуващо. Мога до утре да продължавам, но ми писна. EDIT: Има един лаф: как ще пия, като съм карал Е мен ме 'хванаха' с 1.87 промила и резултата не закъсня - 3 месеца без книжа, 650лв глоба и 12.50 съдебни разходи Не пийте, докато карате...може да се залеете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Леле,баси форума, се едно са ни събирали се някви идиоти Веднъж татко ми дава неговото Пежо да ида да зема бира(пак си бяхме на село събота и неделя) и аз като зех бирата, гледам наякви женки се събрали на центъра, и викам дай да се направя на Пилето То Пежото го бива-406,1.8 пълна инжекция, 120 коня, и кат му подпалих гумите на един паваж- леле мале...Обаче някав приятел на татко видял тая работа и после докат ми даде пак колата едни молби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro_BG Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Zvanimi telefona BA6TATA kade si v kafeto sam kade dasam. Idvai da me zakara6 i da varne6 kolata. VIKAM OK. A KOLATA PAK TOLEDO ama tva be6e 1.6i TOI taman se be6e varnal ot germaniq s neq nqma i dva 4ASA ot kak se bevarnal.Vikam si az taman 6aq probvam.Karam gi az i sled 3 min max 5min vidi6li TELEFONA NA BA6TAMI zvani Kaji. MI TATE AZ TAKOVA ODARIH KOLATA. Mamamu stara znaehsi 4e 6astane taka Kadesi Mi vikam pred nas na 10metra ot garaja. idvam zna4i az ot ki4uka po noviq nadlez slizam po kraga za sto4na gara leko podnasq 6to to taq kola guma malko nqma ima amabe6e kato slik ot tam vtorata prqka v dqsno darpam ra4nata pak leko podnasq i sled tva sledva Staroto Asenovgradsko 6ose i tam vikam sq na 6irokoto prednaz edna qka ra4na ama na TAXI i pum predna bronq dolo Az jiveq na staroto asenovgradsko 6ose ot stranata na sto4na gara koito e ot polovdiv znae 4e ulicata e pavaj idvam. A ZA 6TO4NA GARA IMAM SVIDETELI TAKA4E SORI Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ей,пич,стига с тея ръчни и завои на сточна с 140.Някой от публиката,който е на 12-13 години може и да се върже и да ти прасне един поклон,ама останалата част......Даже ме съмнява,че си на 18,но...За да се гордееш,че си блъснал кола..извинявам се,но трябва да си изключително прост човек. Аз от близо 2 години съм шофьор и катастрофа не съм правил,надявам се така да бъде и за напред Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Joro_bg браво на теб, ако и в шофирането си толкова добър, колкото в послъгването по-добре никога да не се качваш на кола А на другите- не си мислете, че простотиите, с които сами си застрашавате живота и тези на другите ви правят герои!Аз лично много ги обичам такива пишлемета и някой път някой ще съжалява, че се е правил на герой.Голямо геройство, с няква 20 годишна трошка да се пънеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 21 Октомври 2003 - към 16:00 часа. След като свърши мача м/у Ф.К. Пловдив и Коматево ( тренирам във Ф.К. Пловдив) и някъв баща на един пич от отбора се беше натряскал яко с алкохол(ние не мислихме,че се е натряскал толкова много) и аз и още 4 момчета чакаме на спирката за рейса. И тоя баща вика ае да ви закарам,ама аз усещам ,че лъха на алкохол и викам " Не,по добре ще изчакам рейса " ,ама той такъв почна "Аз ше ви закарам,качвайте се в колата" , ама аз настоявам да не се качим и той вече надъхан вика " Качвайте се веднага , че ше ви почна с шамарите" и ние кво да праим - качихме се. и влизаме в колата му и той пали и тръгва по... не я знам как се води тая улица ... И както кара - постоянно бибитка на сички коли които мине...стигаме до кръстовището на Бул. " Христо Ботев" и "Любен Каравелов" там дето е тепето , където е нарисувано знамето на България и пише ВМРО , обаче колите са спряли и чакат да минат тези , които са от кръстовището, а нашия не гледа и си завива и една Хонда ни прасна отдясно и ние се обърнахме и напрао ужас... аз бях със спукан таз испукан пикучен мехур , та ми праиха операция и 3 месеца в нас лежах без да мърдам... ама тъпа раота, та после тоя го осъдиха майче... аз не се интересувам от него... но май са го тикнали в затвора... та... тва е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Az po4vam 140 KM/H krastovi6teto na sto4na gara idvam ot centralna gara zavivam kam trimoncium<{POST_SNAPBACK}> Хаха, нали. Имаше един дет продаваше жигули и вика: Абе тая руская машина страшна, 140км/ч влиза в завой 90' и е стабилна. Не са излагай, тоя завой там е остър ъгъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Някъде около нова година беше и имаше доста сняг, беше тъмно на един тесен път и трябваше да изпреварвам един ТИР от външната страна на завой. Ще си кажете "К'во толкова?" , обаче малката подробност е, че бях на 14 години и това ми се видя доста стресова ситуация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Нещо ,май не са ви верни километражите! CTAH4O и аз бях на този мач! По-късно разбрах какво се е случило.Не е трябвало да се качвате,ама човек знае ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 мойто най-опасно пък не го помня, но според разказите на другие участници си карам по магистрала "Тракия" в посока София и до Ихтиман двете ленти на магистралата събрани в една и движението двупосочно. Точно до разклона за Вакарел забравили да сложат разделителна маркировка (свършила им боята сигурно) и един ТИР (20 тона, натоварен камион с ремарке) решава, че двете ленти с пунктирана линия са за него, а ние трябва да се движим само в аварийната. Карайки си в средна лента срещу движението си минал спокойно през мен, докато съм минавал покрай спрял друг камион в аварийната. Резултат - 1 година на легло и на патерици и доживотни проблеми с някои стави и вътрешни органи. Още се съдим с него и той се опитва да докаже че съм нямал право да се движа в тази посока, а неговата лента беше отбита при нас. ми среща от 3ти вид с идиот беше скоро след това, когато таман се бях повъзстановил. Един таксист на ул. "Пере Тошев" в Кичука решава да прави ляв завой точно пред мен. На мокрия паваж спирачки нямах никви и го ударих добре и то челно с почти всичките ми 60 км/ч и 1,2кг Мицубиши Колт. После кат се уверих че няма нищо счупено му теглих няколко шамара, а той много сладко обясняваше на катаджиите как съм "изскочил внезапно" от кръстовището, което е на 200 метра от катастрофата, но спря да обяснява кат му посиня ампулката за алкохолната проба. от малоумните ми изпълнения може да се запише въртенето на волана на Нисан Съни в двете посоки на 90 градуса на кишав път при скорост 90-100 км/ч. много красиво се върти колата тогава, а всички пътуващи вътре внезапно млъкват и придобиват сериозен и замислен вид....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Возех се с един приятел към Гоце Делчев, а там пътя е супер крив. На един завой моя човек реши, че ще изппреварва един бус. Точно като почти се изравнихме с бус-а от завоя изкочи един камион За щастие катастрофата ни се размина на една боя разстояние, защото в страни от пътя имаше отбивка за спиране и ние минахме през нея, камиона до нас и до него бус-а - трите коли застанаха точно в една линия. Голям адреналин беше :ph34r: Аз лично нямам нищо против бързото каране, даже ми харесва но е важно да не е рисково. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro_BG Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Ей,пич,стига с тея ръчни и завои на сточна с 140.Някой от публиката,който е на 12-13 години може и да се върже и да ти прасне един поклон,ама останалата част......Даже ме съмнява,че си на 18,но...За да се гордееш,че си блъснал кола..извинявам се,но трябва да си изключително прост човек.Аз от близо 2 години съм шофьор и катастрофа не съм правил,надявам се така да бъде и за напред <{POST_SNAPBACK}> idi si ........... ako ti nemoje6 da kara6 tvoi problem i ako nikoga ne si karal kola s sportno oka4vane novi gumi i golqm dvigatel tvoi problem JIVE VSEKI DEN SE EDNO TI E POSLEDEN...... TVA MI E MOTOTO Oba4e da 4ukam na darvo o6te ne sam pravil kola trudna za risuvane i nqmam namerenie da qpravq I O6TE NE6TO MNOGO VAJNO OT KAK MALKO POUMNQH SPRQH DA KARAM PIQN I OT 1GODINA NESAM KARAL PIQN.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 За мотото ти-гледай да не стане деня на някой друг последен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Joro_BG,ще отнесеш някой Warn с тоя език!Всеки има право на собствено мнение,все пак!А и аз самият не съм много голям фен на изпълненията с коли.Щото ми се вижда адски тъпо и мизерно-да вземеш на баща ти колата и да се правиш на гъзар,ама всеки си знае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro_BG Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Joro_BG,ще отнесеш някой Warn с тоя език!Всеки има право на собствено мнение,все пак!А и аз самият не съм много голям фен на изпълненията с коли.Щото ми се вижда адски тъпо и мизерно-да вземеш на баща ти колата и да се правиш на гъзар,ама всеки си знае... <{POST_SNAPBACK}> 1VO Nepravq prosto ti i s HORA V KOLATA OT TQ SLU4AI NA STO4NA GARA 2RO NIKOGA NE KARAM PIQN OT DRUG SLU4AI I DA4UKAM NA DARVO I DVATA SLU4AQ SE RAZMINAHA BEZ NAKAZANO I BEZ 6TE TI I NA DVETE STRANI I PAK KAZVAM ZIVEQ SI ZIVOTA NO NE SMQTAM DA OTNEMAM NE4II DRUG DANO STEDOVOLNI ARE I AKO VAZ NEVI KEFI DA JIVE ETE NA RABA ZNA4E NQMA NUJDA DA PI6ETE V FORUMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.