r.s.m.f. Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Играта е на DVD формат,инсталирам я с daemon tools,качвам крака...и продьлжава да иска play disc.Help me please!!!10x предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 При мен работи..пробвай пак дали си копирал и двата файла от цдто в директорията на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Аз сега я дърпам,излежда обещаващо Как я намирате вие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ами до колкото разбрах е хак и слаш рпг, което е малко разочароващо, защото все пак е Д&Д .Ама от атари кво друго да очакваш... Edit: Сега я поиграх 5 минути и я изтрих.Точното определение е лошо портнат мишкотрошач.В 99% от случаите конзоли+рпг= Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Еййй,играта е доста готина. Изиграх 1вото ниво и ми хареса много Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Moje da mi se smeete na tova,koeto 6te popitam oba4e vse pak.... Zna4i installvam si az igrata i vsi4ko varvi prefectno,vijdam 6to za izmisleno jivotno e taq igra(samo na men li mi napomnq za lord of the rings-the return of the king?),minavam 1-voto nivo y4ydvaiki se kolko dobre mi varvi na moqta ma6ina zapo4vam 2-roto nivo i..........ni6to!!!!stigam do nqkva vrata v minite i nemoga da napravq ni6to i tova samo sled 2 kra4ki!!! Qvno az propyskam ne6to zatova ako nqkoi e igral igrata da kaje kakvo se pravi please P.S.Izvinqvam se 4e pi6a na latinica,oba4e fonetika mi se precaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Pusni si ot options-a subtitri otdolu da ti vurvqt, zashtoto qvno nqma da mojesh da se spravish natak s igrata. Ina4e mislq, 4e tam se izbirashe nai-napred maga i natiskash Left Ctrl, posle jenskata Left Ctrl i nakraq fightera left Ctrl i se otvarqt 3te vrati..ako e tova de Btw az imah problem s puskaneto na igrata..tq crashvashe oshte v na4aloto na introto na 1vo nivo. Okaza se problem sas zvuka (kakto predpolojih). Qvno nqkoi duna sas SoundStorm zvuka gi precakva. Ne znam dali se opravq s nqkvi driveri, no az li4no reshih probleme po sledniq na4in(v slu4ai, 4e nqkoi ima sushtiq problem): Start/Run/dxdiag i tam na sound izklu4ete acceleration-a. Edit: Bih dobavil, 4e igrata e i dosta kratka...igrae se na edin duh. Edinstven problem beshe dokato shvana cakata na drakona(car na 9to nivo) mage, rogue, fighter...no puk e zabavna...samo deto grafikata e kato za stari4ka igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Аз имам проблем на 4-то ниво.Като стигна до металния пазач и магът каже,че може да го използва,ме сменя на него.После ми дава да управлявам пазача,но оня не ще да помръдне.Нито бие,нито се движи,а пък мъжит и жената се бията.Какво да правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Alex,и аз бях запецнал там,нищо не може да се направи,освен да чакаме пач или някой да ти даде сейф с всички нива и да ги преиграеш...Аз лично махнах играта,защото е прекалено бъгава Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Paza4a se dviji bre...toq golemiq metalniq. Dviji se samo napred i mlatish s nego. Posle edin drakon idva i go grabva i maga se mu4i da otvori edin portal Igrah igrata s default keys. Ako kajete kade sa saves shte vi dam save ot predi na4aloto na 5ti level. Prosto ima samo 5 slota available za save i mi ostanaha 5,6,7,8,9 level savenati. Igrata verno si e bugava, no kato opravish bugovete i vsi4ko e OK...Dosta e kratka i toq maga kato mu se kupi orujie i bronq stava bashe izruda kurti mivki otvsqkade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shepar Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 i az sam taka gergi. i az ne moga da naprava nishto. qvno za tva koeto govori basten e za nqkoe drugo nivo. nqkoi da znae nqkoi trainer ili kod za minavane na nivo shte e mnoo dobre. dano da izlezne skoro nqkoi patch za da opravi toq bag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Ne nivoto e to4no tova...prosto nqma drugade v igrata golem, znam zashtoto e prevurtqh Do kolkoto znam ima ka4eni kodove i saves v wareza. Potursi gi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.