K_Pax Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Ski rulz!pove4eto hora predpo4itat sanolborda za6toto se smqta za po-gazarski!!(li4no mnenie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Не съм карала сноуборд,обаче определено повече ме привлича от ските. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Honey i az sum na twoeto mnenie.S udovolstvie bih se ka4il na snowboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Izbiram snowborda makar 4e ne sam go iahval nikoga, kato gledam niama i da se ka4a skoro na tova 4udo, a puk ski sam karal samo kato malak taka 4e vse edno, ne sam po tezi zimni zanimania, predpo4itam da si sedq i da 4ovurkam v neta...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Определено сноубордовете са много по-добри от ските!!!Аз лично ги предпочитам, защото никога не са ме кефили ските, може би, защото не мога да карам де, ама сноуборда е много по-екстремен и мен си ме кефи много повече!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Не мога да карам нито едното,нито другото,но мисля,че ските са класика и много повече хора карат ски.Но пък сноъбордът има голямо предимство- може да го караш в и в дъбок сняг,без да се страхуваш,че ще потънеш(или поне така съм чувал).Затова гласувах за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Ските са "класика"...но те винаги ще се карат,пък и повече се карат ски отколкото сноуборд. За сноуборда мога да кажа че е по-предпочитан от младите...не че съм карал,но мисля че е по-голям кеф от ските,затова гласувам за СНОУБОРДА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Сноуборд форевер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Сноуборда е велик!! А и може да развиеш по-голяма скорост с него,докато ските са си за забавление на аматьорите. Доказателство-филма трите хикса Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Е аз избирам ски Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Сноуборда е велик!! А и може да развиеш по-голяма скорост с него,докато ските са си за забавление на аматьорите. Доказателство-филма трите хикса <{POST_SNAPBACK}> Ако си аматьор,няма да развиеш висока скорост с нито едно от двете.А на ски спускането пък мога да кажа,че карат доста бързичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Сноуборда е велик!! А и може да развиеш по-голяма скорост с него,докато ските са си за забавление на аматьорите. Доказателство-филма трите хикса <{POST_SNAPBACK}> E ti ako ot filmite razbira6 koe e po dobre ... emi zamisli se malko , na filma 6te6e li da ti haresa , ako onq se spuska sus SKI , a posle gi razka4a Ne znam koe e po dobre , ama znam 4e ot snowboard-a se pada po jestoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Az li4no mnogo haresvam i dvata sporta, no vsqko ot tqh gledam po razli4en na4in... li4no az smqtam 4e sys skite se razviva po-byrza skorost, no snowboard-a ne otstypva mnogo. Ako trqbva da gi sravnqvam bih izbral Snowboard-a 6toto smqtam 4e e po-blizo do syrceto mi ot skite. ski karam ot 10 godini, a snowboard ot 5 i da vi kaja 4estno sym se izkefil na poslednite 5 godini Snowboard mnogo pove4e... trikovete sa vyrha - vsi4kite grabove, lip-ove, flip-ove, grind-ove i t.n. napravo me vadqt ot kojata mi! ne vladeq vsi4ki vidove , no se u4a malko po malko... ovladql sym grabs, 360(180 malko me zorqt, 6toto karam samo s edin vode6t krak), nqkoi flip-ove i 1-2 grind-a...ni6to pove4e, no i tova mi stiga da si prekaram neveroqtno na snega Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 E ti ako ot filmite razbira6 koe e po dobre ... emi zamisli se malko , na filma 6te6e li da ti haresa , ako onq se spuska sus SKI , a posle gi razka4a Ne znam koe e po dobre , ama znam 4e ot snowboard-a se pada po jestoko <{POST_SNAPBACK}> nz kvo znae6 ti ma sym padal i ot dvete s visoka skorost i da ti kaja, trudno mi e da precenq, no mislq, 4e naj-kofti e ot skite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Еми първите ми ски са ми ги подарили за рожденния ден, когато съм ставал на 2 годинки.Малко преди да навърша 3 вече сам ходил със ски и от тогава, та до сега всяка зима, абсолютно всяка зима си карам ските.. Един път когато нямаше сняг реших да се кача да вида кво е тва SNOWBOARD пуснах се 2 пъти и се отказах. Та те краката ти са вързани, кара се по-бавно от колкото със ските и ....абе хич не ме кефи. Признавам има МНОГО добри сноубордисти,... ама повечето го карат за да се правят на ГЪЗАРИ!! И то по черната писта. Такива като ги вида от лифта ми се иска да скоча и да ги пребия те прецакват абсолюто цялата писта. Като почнат да се СВЛИЧАТ и като изроват пистата и .... Разбирам има ги някои които СУПЕР яко карат ама 90% са си чисти ...ламери, които се правят на ДУПЕТА, еми .. по принцип сноуборда е за неотъпкан терен. А тази година ..пускам си се аз по черната и някви сноубордисти ме спират и един от тях ме пита :" Извинявай от каде се излиза на зелената писта?", просто незнам как не му се изсмях в лицето на тоя. Аре стига съм дрънкал, че никой няма да чете толкова дълко :О P.S. Не че искам да се хваля, ама имам 2 трети и едно четвърто място на състезание с ПРОскиори ( такива които тренират по цяла зима..) едно трето и едно четвърто на слолом на стената на пампорово и едно трето на гигански слалом. Просто само 3 пъти съм участвал в състезания по ски )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Аз също карам ски от малък, ама бях с едни газета на Пампорово и всички решиха да карат борд. Аз обаче си карам ски и всичко е 6. Обаче направих грешката да изкам на единя Борда за едно спускане и понеже дотогава не се бях качал на борд-падай, падай, падай И то падането не беше проблема, ами от толкова много падане ми се отворил джоба и си загубих GSM-a. Направо се побърках. Имах към 150 смс-а и 120-130 номера. МРАЗЯ СНОУБОРД Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 mn uvajavam snowboarda i 4e e fun fun ama drugo neshto sa si skite.prosto sa si klasika v janraot 4 godishen karam ski i ne mislq da gi zamenqm s boarda prosto mi se otdavat i si me kefqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Да си завържеш и двата крака за една дъска е кофти идея, ските дават много повече възможности за ефектно каране и затова са по добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Не съм карал сноуборд , ама имам голям мерак да пробвам ,а ски съм карал до първото дърво и до там бях Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Които обича високите скорости или елегантното каране аз му препоръчвам ските. Други които пък обичат да скачат и да се въртят за тях е само сноуборда. Аз карам ски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Не съм карал сноуборд , ама имам голям мерак да пробвам <{POST_SNAPBACK}> ia za sam taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS_ Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Sega gazetata karat snowboard utre she karat neshto drugo az obache si karam ski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 не съм карал нито ски нито борд ама се кефя повече на борд по яко е според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ами аз карам ски от много време и просто не мога да си представя какво ще ми се случи ако си завържа двата крака за една дъска , може да съм старомоден но ските за мен са по доброто решение поради простата причина че имаш по голяма свобода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Не карам нито едно от двете,но винаги съм искам да карам ски....Затова гласувах за тях.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.