XAKEPA_2004 Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Потърсих,да не би някой друг да има такъв проблем в форума.Никой не намерих.Май аз съм единствен.Та по темата,каквато и игра да сваля в .bin и .cue формат не мога да си е инсталирам.С Daemon tools отварям .cue-то и като почне да инсталира по едно време ми се рестартира компютъра.Засега не съм открил друг формат(.iso работи перфектно),който да прави същите проблеми,затова реших,че не е от Windows.Дайте идей моля ви се.Все пак закакво си дадох парите!!! 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Отвори първо с ultraiso и тогава я запиши. После, ако искаш я играй с виртуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 ми преинсталираи Daemon-a или пък пробваи с някоя друга програма да инсталирваш игрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Все пак закакво си дадох парите!!! <{POST_SNAPBACK}> Какви пари си дал? А и защо не пробваш да разархивираш файла с WinISO и да видиш дали ще стане. А и не знам защо си се крастил хакера като неможеш някакъв малък проблем да си оправиш айде успех с файловете Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 ми преинсталираи Daemon-a или пък пробваи с някоя друга програма да инсталирваш игрите <{POST_SNAPBACK}> И двете пробвах.А до Dendroid-Купих си нов комп.И не е чак такъв малък проблем.По 4 пъти някъде съм свалял всяка игра и никакъв резултат.Още с две програми съм пробвал и не става.Daemon-а и него го преинсталвах при всяко сваляне на игра.По време на инсталацията изкарва един син екран и като преброи долу до 100 се ресва компа.Нещо секюрити мекюрити ми изкарва.Ако беше някакъв тъп проблем нямаше да правя нов topic за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 И двете пробвах.А до Dendroid-Купих си нов комп.И не е чак такъв малък проблем.По 4 пъти някъде съм свалял всяка игра и никакъв резултат.Още с две програми съм пробвал и не става.Daemon-а и него го преинсталвах при всяко сваляне на игра.По време на инсталацията изкарва един син екран и като преброи долу до 100 се ресва компа.Нещо секюрити мекюрити ми изкарва.Ако беше някакъв тъп проблем нямаше да правя нов topic за него. <{POST_SNAPBACK}> Имаш вирус ве Пробвай тва http://www.evrocom.net/bg/support/dl/Windo...732-x86-ENU.EXE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 аз ти препоръчвам Alcohol 120% Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Имаш вирус веПробвай тва http://www.evrocom.net/bg/support/dl/Windo...732-x86-ENU.EXE <{POST_SNAPBACK}> Благодаря,ама ми дава: |------------------------------------------------------------------------------------- |KB835732 Setup Error |------------------------------------------------------------------------------------- |Setup has detected that the Servise Pack version of the system |is newer than the update you are applying | |There is no need to install this update. | |------------------------ | |OK | |------------------------ |------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 аз ти препоръчвам Alcohol 120% <{POST_SNAPBACK}> Ей сега ще пробвам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 hahaha na men hi4 ne mi installva Daemon-a po to4no install0va go ama 2 4asa i sled restart mi izkarva 4e Window-sa imal seriozen problem i go puska na Save mod i sled kato go iztriq se opravq ako nqkoi e 4uval pesni4kata ''WinDowS e BOZA'' dosta e pravilna i dove4era mai 6a FormaT-vam otnovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 С къв уиндоус си Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 аз ти препоръчвам Alcohol 120% <{POST_SNAPBACK}> Пич,много ти благодаря!!!Стана!Ти си The Best!Поне се сети първи за тоя вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.