break Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 И с новите и с старите драйвери се тая.. пак грешката. Имам 90гб свободни.. <{POST_SNAPBACK}> Moже би играта избива комплекси на твой гръб, като гледа какъв е компютъра ти, а тя какви малки изисквания иска. Честно и аз не мога да се сетя, защо е така. Пробвай да я преинсталираш, ако до сега не си. Ако иска някакъв файл потърси го някъде дали го има. Виж дали са ти instalirani всичките 6" *.chr ". Аз като я свалях играта с FlashGet-a втория диск ми го прецака и ми инсталира играта без втория .chr и се наложи да свалям на ново втория диск с Windows, с надеждата да не ме дискънектне. Най-гадното е че няма предупреждение за save на играта, като иска6 да излезнеш. Толкова напред бях на Chapter 1 и на края добре че бях сейвал по някое време та не се наложи да почвам чак от началото Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 А някой може ли да ми каже как да влезна в църквата. На Chapter 2 съм. Ужким вече няма какво да правя, вече нямам с никой какво да си кажа пък и бая предмет насъбрах и сглобих. Последния беше странния предмет, а църквата още не е отворена. Гледах даже и сайта който е дал ShitHappen, aма нещо пак не схващам, ако може някой да ми го преведе. Стигнал съм до това: Warmhill Vicarage: Look for the findings in William's diary: Enter the church through the side entrance. Look at the stone tablet by the door and see the church was built by Marcus in 1230. Check the locked grate, the rear part and then go to the Altar. Talk to Father Frederick at the altar. Eventually, he will let you in the belfry behind the locked gate П.П. Да не би само аз да съм останал в тоя форум EDIT: Maй наистина е така. Нищо, аз и самичък се оправих вече съм на Chapter 3 EDIT 2: Изяжте се от яд. Превъртях я без ваша помощ. За 6 Chapter-a съм погледнал точно 3 пъти от сайта за помощ, който е дал ShitHappen, и то само 1 път за една от загадките (кода на сейфа) и то защото не ми се занимаваше, всичките други сам съм си ги решил А за края на Chapter 5 и аз се изцъклих като главния герой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Тази игра The Black Mirror има ли "save" , защото като играя "escape-a" не работи, а като играя 4-5 часа не искам да загубя това,до където съм стигнал, и не знам дали може да се "save",дори и трябва да излизам от нея с Alt+F4. При вас има ли такива проблеми или е от мен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 добре бе хора вие БГ версията ли играете... аз 2 пъти я свалям и втория диск дава грешка... хайде някой, който има възможност да провери дали е читаво това CD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Що не прочетеш цялата тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Преди три дни си свалих играта, инсталирах я без проблем (с Алкохол 120%) и я минах цялата (с малко помощ за пъзелите). Такова удоволствие от игра отдавна не бях изпитвал! Благодаря на uploader-а и warezBG! Допълнение: Walkthrough by MaGtRo: http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcBb/BlackMirror.htm Този е най-добрият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 странно изчетох темата но не видях някой друг да има моя проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Тази игра The Black Mirror има ли "save" , защото като играя "escape-a" не работи, а като играя 4-5 часа не искам да загубя това,до където съм стигнал, и не знам дали може да се "save",дори и трябва да излизам от нея с Alt+F4. При вас има ли такива проблеми или е от мен ? <{POST_SNAPBACK}> save-a се намира в горния десен ъгъл. Цъкаш там и отиваш на запази игра добре бе хора вие БГ версията ли играете... аз 2 пъти я свалям и втория диск дава грешка... хайде някой, който има възможност да провери дали е читаво това CD2 <{POST_SNAPBACK}> И аз имах същия проблем но като свалих втория диск за втори път всичко се оправи. Първия път свалях с Флашгет а втория с уиндоус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ами играя"Черното огледало" и играта много ми допада.Благодарности на този които я качил .Обаче на едно място зацепих Не ми се искаше да търся чужда помощ,ама се налага Значи в Втора част в камбанарията,дава ми че трябва да направя нещо с отвора,и се предполага,че там стои страния предмет!!Да ама,не! Та ако някои помогне ще съм му много благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 точно там стои страния предмет само че трябва да го зглобиш първо мисля че беше от 2 части тази която си намерил на двора където е станал инцидента и мисля че имаше и скъпоценен камък сглобяваш ги и слагаш в отвора ПП играх играта преди доста време и сега помагам по спомени дано да е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 точно там стои страния предмет само че трябва да го зглобиш първо мисля че беше от 2 части тази която си намерил на двора където е станал инцидента и мисля че имаше и скъпоценен камък сглобяваш ги и слагаш в отвора ПП играх играта преди доста време и сега помагам по спомени дано да е така <{POST_SNAPBACK}> Ами предмета е зглобен,ама пак не става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 хм интересно до колкото си спомням точно така ставаше сигурен ли си че пробва да поставиш предмета с двата бутона на мишката също така провери дали не беше от три части както казах играх я преди доста време и не си спомням добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Разбрах как става,в ризата на мъртвия градинар е третата част!! Благодаря за помоща все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Значи днес съврших играта!Очерован съм от нея! Препоръчвам я на всеки които още не се е докоснал до нея!!И моля ако някои знае още такива игри,освен"Таината на сребърната обеца"да сподели смен!Ще му бъда много благодарен!10х предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.