Jump to content
BulForum.com

The Black Mirror

Aeon

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

при мен дава грешка още като я инсталирам :blink: gfx2.grp от CD2 някой свалял ли е BG версията всичко наред ли е с CD2 че да го мъча пак...

Black_Hacker човек не се ли научи да архивираш исо-тата и да слагаш sfx файлчета баси ся пак 14 часа download :angry:

при мен дава грешка още като я инсталирам :blink: gfx2.grp от CD2 някой свалял ли е BG версията всичко наред ли е с CD2 че да го мъча пак...

Black_Hacker човек не се ли научи да архивираш исо-тата и да слагаш sfx файлчета баси ся пак 14 часа download  :angry:

Отиваш и си я купуваш за 20 лв , няма да си недоволен тогава .

Айде сега и претенции. Не стига че човека е качил играта, ами и недоволен. Ми купи си я като не ти харесва

виж кво според мен ако не си вършиш работата както трябва по-добре не го прави, пък и доколкото помня дори в правилата за ъплоуд го има това. както и да е просто е неприятно когато чакаш 20-30 часа да се свали нещо и се окаже че е станал някъв фал някъде из CD2 и оп още 14-15 часа сваляне :blink:

EDIT: няма да водя forum wars с вас заради едно мнение просто спирам да се занимавам :huh:

EDIT2: въпроса беше доста простичък... ако прочетете пак по-горния пост може и да вденете идеята на поста ми :unsure:

4el sym go we4e iska6 da kaje6 4e i vie igraete na anglijski li?

Не , просто си смени драйвърите на видеото ..

Аз вече съм на Чаптър 3 , направих оксиданта на Ричърд , по-късно ще се боря пак с пъзелите на играта :) Вие до къде сте :confused

Black_Hacker дали ще можеш да качиш БГ версията, ако го имаш де MIDNIGHT NOWHERE (2CD) (2003). защото това е единственият побългарен куест който все още го няма по free сърварите. благодаря много за шерлок холмс и черното огледало.

A я кажете как ви тръгна БГ играта. Някой беше казал да се преименува mejerk.chr на majerk.chr , обаче такъв файл нема. :blink: имам mаjer.chr, обаче нищо не става като го преименувам. все същото. дава ми черен екран и след малко се маха все едно не съм я стартирвал. :ghost

Айде уе хора. Кажете нещо или вие не сте имали такива проблеми. :confused

Да не би да е виновен FlashGet-a, с който свалям

Хм, тръгна ми. Добре де, нали уж бях със последните драйвери. Явно всички драйвери са за пределено нещо или нещо подобно. :blink: :confused

И мен ми дава черен екран и ме вади.. Свалих си драйветрите и ги качих (тия от първия пост) и пак същото...

Виж, да не би да трябва да си качиш и новите драйвери или липса на свободно пространство...

П.П. А я кажете к'ва е целта на тоя Chapter 1. Обиколих навсякъде. Разпитах всички, взех каквото можах и сега се лутам само като малоумник.

П.П. А я кажете к'ва е целта на тоя Chapter 1. Обиколих навсякъде. Разпитах всички, взех каквото можах и сега се лутам само като малоумник.

Има си това : http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcBb/BlackMirror.htm

Въпреки ,че не е препоръчително да го ползвате :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...