ShitHappen Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 @Black_Hacker имаш ли го бе човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 @Black_Hacker имаш ли го бе човек <{POST_SNAPBACK}> Имаааа ама после ше ти го пратя на майл или каквото кажеш щото е на другия комп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 при мен дава грешка още като я инсталирам gfx2.grp от CD2 някой свалял ли е BG версията всичко наред ли е с CD2 че да го мъча пак... Black_Hacker човек не се ли научи да архивираш исо-тата и да слагаш sfx файлчета баси ся пак 14 часа download Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Айде сега и претенции. Не стига че човека е качил играта, ами и недоволен. Ми купи си я като не ти харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 при мен дава грешка още като я инсталирам gfx2.grp от CD2 някой свалял ли е BG версията всичко наред ли е с CD2 че да го мъча пак...Black_Hacker човек не се ли научи да архивираш исо-тата и да слагаш sfx файлчета баси ся пак 14 часа download <{POST_SNAPBACK}> Отиваш и си я купуваш за 20 лв , няма да си недоволен тогава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Айде сега и претенции. Не стига че човека е качил играта, ами и недоволен. Ми купи си я като не ти харесва <{POST_SNAPBACK}> виж кво според мен ако не си вършиш работата както трябва по-добре не го прави, пък и доколкото помня дори в правилата за ъплоуд го има това. както и да е просто е неприятно когато чакаш 20-30 часа да се свали нещо и се окаже че е станал някъв фал някъде из CD2 и оп още 14-15 часа сваляне EDIT: няма да водя forum wars с вас заради едно мнение просто спирам да се занимавам EDIT2: въпроса беше доста простичък... ако прочетете пак по-горния пост може и да вденете идеята на поста ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Да от него се вижда ясно как се караш и упрекваш този който е качил играта на warez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 hora ne se karajte nqkoj moje li da mi prati agds.exe fila ot bg versiqta na the black mirror pls 6te mu byda beskrajno blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Прочети първия пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 4el sym go we4e iska6 da kaje6 4e i vie igraete na anglijski li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 4el sym go we4e iska6 da kaje6 4e i vie igraete na anglijski li? <{POST_SNAPBACK}> Не , просто си смени драйвърите на видеото .. Аз вече съм на Чаптър 3 , направих оксиданта на Ричърд , по-късно ще се боря пак с пъзелите на играта Вие до къде сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 Аз я врътнах отдавна и края е просто... неочкван Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 10x naj posle trygna na bg kato smenih drivera thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Black_Hacker дали ще можеш да качиш БГ версията, ако го имаш де MIDNIGHT NOWHERE (2CD) (2003). защото това е единственият побългарен куест който все още го няма по free сърварите. благодаря много за шерлок холмс и черното огледало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 За СЕГА я нямам, но като резгледах малко за какво става въпрос може и да имам скоро но ще видя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 За СЕГА я нямам, но като резгледах малко за какво става въпрос може и да имам скоро но ще видя... <{POST_SNAPBACK}> разчитам на теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Какво ще кажете за края на Chapter 5. Аз лично се шокирах. Тая игра е направена блестящо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 A я кажете как ви тръгна БГ играта. Някой беше казал да се преименува mejerk.chr на majerk.chr , обаче такъв файл нема. имам mаjer.chr, обаче нищо не става като го преименувам. все същото. дава ми черен екран и след малко се маха все едно не съм я стартирвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Айде уе хора. Кажете нещо или вие не сте имали такива проблеми. Да не би да е виновен FlashGet-a, с който свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 Ми прочети първия пост бе човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ми прочети първия пост бе човек <{POST_SNAPBACK}> И мен ми дава черен екран и ме вади.. Свалих си драйветрите и ги качих (тия от първия пост) и пак същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Хм, тръгна ми. Добре де, нали уж бях със последните драйвери. Явно всички драйвери са за пределено нещо или нещо подобно. И мен ми дава черен екран и ме вади.. Свалих си драйветрите и ги качих (тия от първия пост) и пак същото... <{POST_SNAPBACK}> Виж, да не би да трябва да си качиш и новите драйвери или липса на свободно пространство... П.П. А я кажете к'ва е целта на тоя Chapter 1. Обиколих навсякъде. Разпитах всички, взех каквото можах и сега се лутам само като малоумник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 П.П. А я кажете к'ва е целта на тоя Chapter 1. Обиколих навсякъде. Разпитах всички, взех каквото можах и сега се лутам само като малоумник. <{POST_SNAPBACK}> Има си това : http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcBb/BlackMirror.htm Въпреки ,че не е препоръчително да го ползвате Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Wow, май не съм направил много. Доста има да се мисли тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 И с новите и с старите драйвери се тая.. пак грешката. Имам 90гб свободни.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.