Aeon Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Купих си оригиналната версия на Българсkaта която е, обаче като пусна играта и ми изписва че има грешка в agds.exe ако някой може да помага! EDIT: Който има същият проблем да тегли тези драйвери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Купих си оригиналната версия на Българсkaта която е, обаче като пусна играта и ми изписва че има грешка в agds.exe ако някой може да помага! Най-добре пробвай да си намериш патч към по-нова версия или кажи каква е точната грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Пач не намерих което ме навежда на мисълта че няма.А иначе пускам играта и ми се появява един прозорец в който пише че имало проблемс еди кой си файл и пише Send и Don't Send и нищо повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 tegli im edna dylga i 6iroka na tezi ot koito si q kupil i si gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Ама тя играта работи ама на един компютър работи на друг не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 И при мен е същия проблем Оправи ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=5046&hl= http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=24558&hl= При мен играта тръгна от първият път , може би защото съм с 2к ( Бг версията на Black_Hacker де ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 Ако си с GeForce тегли ей този ъпдейт http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/*Dri...nglish_whql.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ако си с GeForce тегли ей този ъпдейт 45.23_win2kxp_english_whql <{POST_SNAPBACK}> 10x, стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 И къв е тоя ъпдейт, това не са ли стари драйвъри от преди 2 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Позволих си да направя една главна тема за играта , тъй като има още 5-6 ,но всички са "играта ми крашва и т.н. " , ако все пак не се хареса на някой темата , нека бъда наказан . Замислете се .. от колко време не сте играли истински куест ? Такъв на който да си блъскаш главата и да не може да намериш отговор на някоя загадка . От кога не сте играли куестове като тези от великата поредица Monkey Island ?! От кога не сте играли куест от който просто не може да се "отлепите" ? Е The Black Mirror (Черното огледало ) ,поне за мен е един перфектен куест . Загадки , убийства , паранормални явленея , исторически легенди и още много , оплетени в една единствена игра на 2 диска . До скоро играта беше качена в варез-а ,но само на аглийски и тайно се надявах някой ден да се появи и на български . Защо ?! Такива игри се играят с гледане на филмчета , внимателно четене на диалози и т.н. , а това на чужд език е много трудно . За какво става дума в играта : Вие Бте млад член на семейство с вековни традиции , но сте напусанали замака за 12 дълги години .Вашето име е Самюел През това време не са станали никакви необичайни неща , всичко си е било еднообразно . Докато Уйлям ( мисля ,че се пада чичо на главният герой ) не умира . Как ?! Защо ?! Това ще се наложи да разберете и вие . Никой не знае нищо , но вие малко по малко ще разкривате неща които ще ви разтърсят и обърнат разбиранията ви за всичко наопаки ... До тук с историята на играта . От тук нататък е ваш ред . Малко картинки от играта : http://www.gamespot.com/pc/adventure/thebl...creenindex.html Sys Req. Minimal # System: PII 400 or equivalent # RAM:64 MB RAM # Video Memory: 4 MB VRAM # Hard Drive Space: 2000 MB Recommended # System: PII 600 or equivalent # RAM: 128 MB RAM # Video Memory: 8 MB VRAM # Hard Drive Space: 2000 MB Uploaded by : Black_Hacker ( мисля ,че всички трябва да му благодарим ) И самата игра : http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/The.Black.Mirror.BG/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
glog Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Играта е страхотна,преди малко я свършихБуквално на "един дъх"се играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 the black mirror problem ne trygwa dawa nqkakwa gre6ka swalih si q ot wareza isi q instalirah prawilno no ne mi trygwa probvah i pod win98 pak ne6te i pod winxp pak ne6te nqkoj znae li ne6to po wyprosa amd athlon 2600+ 256mb ram nv gf fx5700 128mb 120 gbyta hard twa mi e ma6inata nqkoj ako znae 6to neka pi6e pls ps ivinete me ako sym postawil temata na gre6no mqsto da ama s tezi stari drajveri si e pak sy6tiqt problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Ако си с GeForce тегли ей този ъпдейт 45.23_win2kxp_english_whql <{POST_SNAPBACK}> da ama ne stawa probvah molq nqkoj da pomogne pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Ако наякой "зацепи" както съм сигурен, че щестане особенно на някой ключови моменти ето най-добрия walktrought намиращ се из нета! http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcBb/BlackMirror.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
boysweet Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Ако наякой "зацепи" както съм сигурен, че щестане особенно на някой ключови моменти ето най-добрия walktrought намиращ се из нета! http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcBb/BlackMirror.htm <{POST_SNAPBACK}> много мерси, това ще ни е в помощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Тая игра е направо върха! Какво ще кажете за пъзела със зодийте? Направо откачих от нерви, играл съм си поне 3 часа с тоя пъзел . Е накрая стана де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Тая игра е направо върха! Какво ще кажете за пъзела със зодийте? Направо откачих от нерви, играл съм си поне 3 часа с тоя пъзел . Е накрая стана де <{POST_SNAPBACK}> Аз също много се мотах изклчително сложен пъзел! Но след като потърсих из нета как са зодийте ги направих.За мен най-трудния беше във църквата там с топчетата ама ако се внимава в играта и особенно в дневника на Уилиям няма да има проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 a ve hora kajete kak da si q podkaram ne mi vyrvi i az iskam da q igraq vse mi dawa agds.exe problem kwo da prawq pls helppp.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 a ve hora kajete kak da si q podkaram ne mi vyrvi i az iskam da q igraqvse mi dawa agds.exe problem kwo da prawq pls helppp.... <{POST_SNAPBACK}> Ако ти е английска версия .. ( Мисля ,че и не само Английска де ) : http://spacetarget.com/games/pc_the_black_mirror.shtml Пробвай с тези . Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 10x trygna no samo menuto e na bylgarski drugoto e na anglijski i vse pak trygna de a ina4e cqlata versiq li e na bg???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Някой да ми даде сейв в началото на Чаптер 3 ? Че се прецаках с вълка ... Или дори по средата на Чаптер 2 пак ще съм доволен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 23, 2005 Author Share Posted January 23, 2005 10x trygna no samo menuto e na bylgarski drugoto e na anglijski i vse pak trygna de a ina4e cqlata versiq li e na bg???? <{POST_SNAPBACK}> Ми ако си качил BG-то върху ENG версията е възможно... А и ShitHappen и аз се прецаках с ония катинар ама тогава имах сейв в началото на мината ако го намеря ще го пратя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Ми ако си качил BG-то върху ENG версията е възможно... А и ShitHappen и аз се прецаках с ония катинар ама тогава имах сейв в началото на мината ако го намеря ще го пратя! <{POST_SNAPBACK}> Ще съм ти благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 ne razbrah wie na bylgarski li si q igraete ??????????? kajete de pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.