Jump to content
BulForum.com

The Black Mirror

Aeon

Recommended Posts

Купих си оригиналната версия на Българсkaта която е, обаче като пусна играта и ми изписва че има грешка в agds.exe ако някой може да помага!

EDIT: Който има същият проблем да тегли тези драйвери

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply
Купих си оригиналната версия на Българсkaта която е, обаче като пусна играта и ми изписва че има грешка в agds.exe ако някой може да помага!

Най-добре пробвай да си намериш патч към по-нова версия или кажи каква е точната грешка.

Пач не намерих което ме навежда на мисълта че няма.А иначе пускам играта и ми се появява един прозорец в който пише че имало проблемс еди кой си файл и пише Send и Don't Send и нищо повече

• 4 weeks later...

Позволих си да направя една главна тема за играта , тъй като има още 5-6 ,но всички са "играта ми крашва и т.н. " , ако все пак не се хареса на някой темата , нека бъда наказан .

Замислете се .. от колко време не сте играли истински куест ? Такъв на който да си блъскаш главата и да не може да намериш отговор на някоя загадка . От кога не сте играли куестове като тези от великата поредица Monkey Island ?! От кога не сте играли куест от който просто не може да се "отлепите" ?

Е The Black Mirror (Черното огледало ) ,поне за мен е един перфектен куест . Загадки , убийства , паранормални явленея , исторически легенди и още много , оплетени в една единствена игра на 2 диска . До скоро играта беше качена в варез-а ,но само на аглийски и тайно се надявах някой ден да се появи и на български . Защо ?! Такива игри се играят с гледане на филмчета , внимателно четене на диалози и т.н. , а това на чужд език е много трудно .

За какво става дума в играта : Вие Бте млад член на семейство с вековни традиции , но сте напусанали замака за 12 дълги години .Вашето име е Самюел През това време не са станали никакви необичайни неща , всичко си е било еднообразно . Докато Уйлям ( мисля ,че се пада чичо на главният герой ) не умира . Как ?! Защо ?! Това ще се наложи да разберете и вие . Никой не знае нищо , но вие малко по малко ще разкривате неща които ще ви разтърсят и обърнат разбиранията ви за всичко наопаки ... До тук с историята на играта . От тук нататък е ваш ред .

Малко картинки от играта : http://www.gamespot.com/pc/adventure/thebl...creenindex.html

Sys Req.

Minimal

# System: PII 400 or equivalent

# RAM:64 MB RAM

# Video Memory: 4 MB VRAM

# Hard Drive Space: 2000 MB

Recommended

# System: PII 600 or equivalent

# RAM: 128 MB RAM

# Video Memory: 8 MB VRAM

# Hard Drive Space: 2000 MB

Uploaded by : Black_Hacker ( мисля ,че всички трябва да му благодарим ) :love

И самата игра : http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/The.Black.Mirror.BG/

the black mirror problem ne trygwa dawa nqkakwa gre6ka swalih si q ot wareza isi q instalirah prawilno no ne mi trygwa probvah i pod win98 pak ne6te i pod winxp pak ne6te

nqkoj znae li ne6to po wyprosa

amd athlon 2600+

256mb ram

nv gf fx5700 128mb

120 gbyta hard

twa mi e ma6inata

nqkoj ako znae 6to neka pi6e pls

ps ivinete me ako sym postawil temata na gre6no mqsto

da ama s tezi stari drajveri si e pak sy6tiqt problem

Ако наякой "зацепи" както съм сигурен, че щестане особенно на някой ключови моменти ето най-добрия walktrought намиращ се из нета! http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcBb/BlackMirror.htm

много мерси, това ще ни е в помощ.

:D

Тая игра е направо върха! Какво ще кажете за пъзела със зодийте? Направо откачих от нерви, играл съм си поне 3 часа с тоя пъзел :angry1 . Е накрая стана де :)

Тая игра е направо върха! Какво ще кажете за пъзела със зодийте? Направо откачих от нерви, играл съм си поне 3 часа с тоя пъзел :angry1 . Е накрая стана де :)

Аз също много се мотах изклчително сложен пъзел! Но след като потърсих из нета как са зодийте ги направих.За мен най-трудния беше във църквата там с топчетата ама ако се внимава в играта и особенно в дневника на Уилиям няма да има проблеми

a ve hora kajete kak da si q podkaram ne mi vyrvi i az iskam da q igraq

vse mi dawa agds.exe problem kwo da prawq pls helppp....

Ако ти е английска версия .. ( Мисля ,че и не само Английска де ) : http://spacetarget.com/games/pc_the_black_mirror.shtml Пробвай с тези .

10x trygna no samo menuto e na bylgarski drugoto e na anglijski i vse pak trygna de a ina4e cqlata versiq li e na bg????

Ми ако си качил BG-то върху ENG версията е възможно... А и ShitHappen и аз се прецаках с ония катинар :bgrin: ама тогава имах сейв в началото на мината ако го намеря ще го пратя!

Ми ако си качил BG-то върху ENG версията е възможно... А и ShitHappen и аз се прецаках с ония катинар  :bgrin: ама тогава имах сейв в началото на мината ако го намеря ще го пратя!

Ще съм ти благодарен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...