Jump to content
BulForum.com

Gaden Problem sas Install-ovete

Speed_Devil

Recommended Posts

Zna4i ot skoro ne6to se precaka sas XP-to i kato opitam da pusna nekakav install mi kazva - C:\Windows\System32\Autoexec.nt. - The sistem file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose Close to terminate the application

No tova stava samo sas po-starite instali ako moga taka da gi nareka - Tezi koito sa Setup.EXE...ina4e SETUP.msi si trugvat normalno

No predi tezi setup.EXE-ta si tragvaha normalno...

Ako pak nemoje da se opravi nqkoi moje li da mi kaje kade moga da namerq install na Play TV ama da e msi.

Mersi mnogo predvaritelno!

ами дай го да го видим този файл, ако е много голям - махни всички редове които започват с REM и дай останалите

а пък само за пробва - махни го от тази директория и пробвай дали инсталацията ще ти тръгне без него - би трябвало да си създаде нов ако и се налага да пише там

копираи autoexec.nt от c:\windows\repair\ фолдера в c:\windows\system32\ фолдера

Друг фикс: слагаш си инсталациония диск на уиндоуса отиваш до start - > run и пишеш

expand e:\i386\autoexec.nt_ c:\windows\system32\autoexec.nt

Кьдето e:= CD-ROM Drive Letter

копираи autoexec.nt от c:\windows\repair\ фолдера в c:\windows\system32\ фолдера

Друг фикс: слагаш си инсталациония диск на уиндоуса отиваш до start - > run и пишеш

expand e:\i386\autoexec.nt_ c:\windows\system32\autoexec.nt

Кьдето  e:= CD-ROM Drive Letter

Chovek hilqdi blagodarnosti!!!!

Sega ve4e rabori perfektno...ha nikoga ne sam podoziral 4e vav windowns ima papka repair :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...