Speed_Devil Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Zna4i ot skoro ne6to se precaka sas XP-to i kato opitam da pusna nekakav install mi kazva - C:\Windows\System32\Autoexec.nt. - The sistem file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose Close to terminate the application No tova stava samo sas po-starite instali ako moga taka da gi nareka - Tezi koito sa Setup.EXE...ina4e SETUP.msi si trugvat normalno No predi tezi setup.EXE-ta si tragvaha normalno... Ako pak nemoje da se opravi nqkoi moje li da mi kaje kade moga da namerq install na Play TV ama da e msi. Mersi mnogo predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 ами дай го да го видим този файл, ако е много голям - махни всички редове които започват с REM и дай останалите а пък само за пробва - махни го от тази директория и пробвай дали инсталацията ще ти тръгне без него - би трябвало да си създаде нов ако и се налага да пише там Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 копираи autoexec.nt от c:\windows\repair\ фолдера в c:\windows\system32\ фолдера Друг фикс: слагаш си инсталациония диск на уиндоуса отиваш до start - > run и пишеш expand e:\i386\autoexec.nt_ c:\windows\system32\autoexec.nt Кьдето e:= CD-ROM Drive Letter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 копираи autoexec.nt от c:\windows\repair\ фолдера в c:\windows\system32\ фолдера Друг фикс: слагаш си инсталациония диск на уиндоуса отиваш до start - > run и пишеш expand e:\i386\autoexec.nt_ c:\windows\system32\autoexec.nt Кьдето e:= CD-ROM Drive Letter <{POST_SNAPBACK}> Chovek hilqdi blagodarnosti!!!! Sega ve4e rabori perfektno...ha nikoga ne sam podoziral 4e vav windowns ima papka repair Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.