zynth Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 ми......значи не съм на сп2 имам чувството,че е хардуерно вече както си места мишката на някой сайт курсора изчезва,клавиятурата не реагира,все едно е забило,преди 5 мин стана за последно,тунера продължаваше да си бачка. не е от ИЕ,мислех си го,сега съм с файъ=иерфокс и пак стана,не е от тунера,защото го сложих отново вчера,а това ставаше и преди.... незнам вече...помогнете ми... (той aph3x като ми казваше да им го занеса,аз не отидох.ся.......на...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
linux4e Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 I az kato bqh na "firefox" mi prave6e su6tite problemi.Izvednuj zabiva6e i ne ba4ka6e nito flashgeta nito drugi programi a tunera rabote6e.Kato iztrih "firefox" vsi4ko se opravi.Dano sum ti pomognal Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 I az kato bqh na "firefox" mi prave6e su6tite problemi.Izvednuj zabiva6e i ne ba4ka6e nito flashgeta nito drugi programi a tunera rabote6e.Kato iztrih "firefox" vsi4ko se opravi.Dano sum ti pomognal <{POST_SNAPBACK}> neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee и преди firefox ставаше махнах всички "нестабилни" програми,ама....е на пак ижасно е просто,правя тука една тема за филмите на 2005 и тъкмо петия филм на МГМ да напиша и бъгна,толкова труд,ще го фърля след малко!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Pri tolkova oskudna informacia ne o4akvai koi znae kakva pomo6t. Pri4inite moje da sa porodeni ot mnogo faktori. Kaji kakav hardwear si instaliral. Dobavial li si nov ili si updatval draiveri na niakoe ustroistvo? Praviv li si scan za virusi? Kakvi antivirusni programi izpolzva6 i fairwall? Taka moga da si izbroiavam do utre kato izkliu4im eventualni hardwearni vazmojnosti.Kaji ot koga ne e preinstaliran Windowsa 4isti6 li mu registara. Pak vse niakoi 6te ti dade savet. Ina4e. Pulna obarkvacia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 значи с mcafee 2005 ,всичко което вклюва,антивирус,файърлоу,анти спам,анти хакер..... тунера го имам отпреди,но го бях махнал ,защото ми бъгваше видео драйвера и махах всичко допълнително,то се оказа от сп2.. сега съм с последния видео драйвер на нвидия,който е качен тук,длаи не е от драйвера? сканирам през ден с mcafee-to,даже ония ден с онлайн на някаква неизвестна,сега пускам и на панда онлайн скана... тунера е пиксел вю,свалих си последните драйвери от сайта им и ги сложих.не е от него,защото ставаше и без него. дали не е останало нещо от сп2,което да пречи пак?! чистя регистрите с clean-а на mcafee-то,както и с advanced system optimizer последния се води,лайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Zyntherius, научи се как се пишат заглавия на теми... Хем искаш помощ, хем не ти пука за хората дето влизат във форума и евентуално могат да ти помогнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 Zyntherius, научи се как се пишат заглавия на теми... Хем искаш помощ, хем не ти пука за хората дето влизат във форума и евентуално могат да ти помогнат. <{POST_SNAPBACK}> мисля,че една главна буква не е толкова важна,колкото помоща,която очаквам... има и други теми с подобни заглавия,на шлокавица,с малки букви... edit: не е от програмата за нет експлорер,защото и на аутлуук експрес ми блокира преди малко,когато правех по голям прозореца с мейлите...длаи не е видео драйвера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Spored men kogato si preinstaliral draivera e stanala beliata. Mislia,4e ot tam ti idva problema! Skoro pri uninstal na draiveri mi se precaka OS. Kogato sam gi iztril s tiah sa si oti6li i drugi draiveri i stana edna da ne ti razpraviam. Slu4valo mi se e pri instal\uninstal na DRV za 4ipset i videocard. Dosega ne mi e stavalo s tunera,no e napulno vazmojno. V moia slu4ai se naloji preinstal. Oba4e sled tova vsi4ko se opravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 мисля,че една главна буква не е толкова важна,колкото помоща,която очаквам...има и други теми с подобни заглавия,на шлокавица,с малки букви... <{POST_SNAPBACK}> Кой ти говори за букви?! Правиш ли се или наистина не схващаш? 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. Да става ясно за какво става дума в темата ти от заглавието?! Не мисля... Нямах намерение да правя каквото и да било освен една забележка, ама отношението ти вече е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 ок,сори! може да се погледне на правилата от друга точка,не само от твоята: темата,заглавието и показва за какво е такама-за мой проблем с пс-то целта е да се разбере откъде идва проблема,това наистина не става ясно. заглавието два представа за какво става въпрос в темата,нито писах хеееееееееееелллллллллллллп нито друго темата е за проблем с пс-то ми,повтарям се,затова заглавието е такова. но като цяло си прав,@ov3rm4n,ще гледам да обеснявам в заглавията вече по-ясно относно драйвера..значи преди бях с по-стара версия и ...абе май наистина е от него..какво ще ми препоръчате,да форматирам ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Аз ти препоръчвам за да си сигурен, че е от драйвера махни го, махни и тунера и пак пробвай, ако пак стане проблема значи не е от драйвера или тунера. В краен случай Reinstall OS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Да не пиша нова тема поствам тука(надявам се да няма сърдити ). Проблема ми е следния:като стартирам някоя програма,(пр. Flashget) ми излиза това съобщение:Microsoft Visual C++ Runtime Error Program C:\Windows\Explorer.exe abnormal program termination. Моля кажете в какво е проблема и помогнете! С Win98 съм и ако си инсталирам WinXP дали проблема ще бъде решен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 тунера го имам отпреди,но го бях махнал ,защото ми бъгваше видео драйвера и махах всичко допълнително,то се оказа от сп2..сега съм с последния видео драйвер на нвидия,който е качен тук,длаи не е от драйвера? <{POST_SNAPBACK}> Между другото съм установил че по новите версии на Nero Burning Rom скапват video кодеците. Което водеше до моментално забиване на TV View програмата. Говоря специално за моя Pinnacle. Малко оффтопик е ама.. реших да споделя опита си защото се убих докато намеря зависимостта между двете. После направи downgrade на Nero-то и в момента ползвам 6.0.0.15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 като погледна с моя неразбираш ум не мога да схвана как нерото ще пречи...но като се сетя,че тунера ми се спираше като пусна internet download manager вече всичко мога да очаквам от програмите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 МНого се извинявам,че пиша пост след мой пост,но ако не го направя ,никой няма да види темата (на 2-ра страница е вече) а проблема си седи... преинсталирах на сп1 съм денс чак с епрояви проблема 2 пъти за 5 минути зареждаше ми страницата за ъпдейт на уиндоуса през ИЕ,натиснах горе на синята лента 2 пъти с мишката,за да стане прозореца максимално голям и блокира пак така,без да става червен онви диод на кутията.. ресет.... бях отворих мирката и пишех тази тема,когато дадох долу на лентата минимайз или на мирката,или на ИЕ,когато пак блокира така... видео картата ми е geforce mx440 - 8x според My Computer,а драйвера,който сложих е свален от уареза,защото един познат ми каза да го сложа(много си мисля,че е от драйвера,защото незнам от какво друго ще да е...) ето му и наименованието на него: nVidia ForceWare 66.93 Win XP2k WHQL Official Моля ви,помогнете ми!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 А ти пробва ли под Сейф Мод как се държи ОС-а? Пробва ли да инсталираш други драйвери на видеокартата? Видеокартата случайно да й е изгорял вентилатора, да грее много, да е изгорял някой друг вентилатор в кутията? Провери ли напреженията на захранването, в БИОС, в Еверест, с волтметър? Скоро почиствал ли си от прах в кутията? Е такива неща са първите, които на мен ми хрумват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 А ти пробва ли под Сейф Мод как се държи ОС-а?Пробва ли да инсталираш други драйвери на видеокартата? Видеокартата случайно да й е изгорял вентилатора, да грее много, да е изгорял някой друг вентилатор в кутията? Провери ли напреженията на захранването, в БИОС, в Еверест, с волтметър? Скоро почиствал ли си от прах в кутията? Е такива неща са първите, които на мен ми хрумват. <{POST_SNAPBACK}> едно по едно: под ейд моуд не съм пробвал,защото почват да ме болят очите от екрана,но ще го направя утре какви други драйвери? слагхай съм тези,които с ами на инсталационния диск,с тях ставаше и с тези,които съм сега.и едни други,които свалих от сайта на нвидия преди време,но топгава и сп2 допринесе... в кутията виждам 2 вентилаора,единия е на процесора,другия незнам кво охлажда в една друга кутия,работат си.кутията ми е отворена и си чистя праха...но може и да е от това,че радиатора не мога да го изчистя много добре... еверест незнам какво е нямам волтметър;( хора,един познат ми препоръча да си сменя уиндоуса....мисля да го направя... не тръгвали някои игри на 2000...аз игри не играя,така че... едит: болят ме очите вече от грозния дизайн на 2000!!!!!!!!!! казах ми,че 2003 бил стабилен,защото бил за сървъри или там незнам си какво и сега го тегля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.