Jasko90 Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 horata zaribeni po ski da sa 4uvali za saitove v koito ti obiasnavat kak se karat ski ako niakoi moje da mi pomogne i da mi dade linkove kam takiva stanica 6te sam mu mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Според мен най-добре е да си хванеш един учител. Той максимум за 2-3 дни ще те научи да караш. Така само от сайтове нищо няма да направиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 И аз съм на същото мнение.Не пести пари точно от ски-учители,защото може да си докараш много кофти травми.И по 2 часа на ден да взимаш пак е нещо,ако се вмъкнеш пък в група има добри отстъпки. Дори и да откриеш сайт,това е загуба на време.Тези самоучители са за напреднали,просто за усъвършенстване на техниката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Баща ми навремето се е учел сам да кара ски (книги, учебници, списания). След това учи и мен. Когато изкарах един курс в папоровското ски-училище, ми изчистиха толкова грешки от стила на каране, че се хванах за главата. Моя съвет е също - ски учител. Това са хора с опит, някои бивжи състезатели, и повярвай ми, на много повече неща ще те научат, отколкото книга или сайт. Моя личен съвет е, ако караш на Пампорово - потърси Дарина Михайлова. Страхотен специалист е, майстор на спорта, бивш състезател. Ако още води курсове (когато ми преподаваше беше около педесетте). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 http://www.skischoolsteve.com/ Ето ти 1 линк към моето ски-училище на Пампорово.Препоръчвам го горещо-страхотен екип от учители(моят беше Боби-страшно е добър),ходя там от 3 години,с някои сме даже добри приятели.Хубавото е,че всяка година се обновява гардероба с най-новите модели карвинг,сноуборди и обувки.(което не се случва по всички гардероби),като цените не са по-високи.Have fun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.