Jump to content
BulForum.com

samou4itel po ski!!!

Jasko90

Recommended Posts

Според мен най-добре е да си хванеш един учител. Той максимум за 2-3 дни ще те научи да караш. Така само от сайтове нищо няма да направиш. ;)

И аз съм на същото мнение.Не пести пари точно от ски-учители,защото може да си докараш много кофти травми.И по 2 часа на ден да взимаш пак е нещо,ако се вмъкнеш пък в група има добри отстъпки. :)

Дори и да откриеш сайт,това е загуба на време.Тези самоучители са за напреднали,просто за усъвършенстване на техниката.

Баща ми навремето се е учел сам да кара ски (книги, учебници, списания). След това учи и мен. Когато изкарах един курс в папоровското ски-училище, ми изчистиха толкова грешки от стила на каране, че се хванах за главата. Моя съвет е също - ски учител. Това са хора с опит, някои бивжи състезатели, и повярвай ми, на много повече неща ще те научат, отколкото книга или сайт.

Моя личен съвет е, ако караш на Пампорово - потърси Дарина Михайлова. Страхотен специалист е, майстор на спорта, бивш състезател. Ако още води курсове (когато ми преподаваше беше около педесетте).

http://www.skischoolsteve.com/

Ето ти 1 линк към моето ски-училище на Пампорово.Препоръчвам го горещо-страхотен екип от учители(моят беше Боби-страшно е добър),ходя там от 3 години,с някои сме даже добри приятели.Хубавото е,че всяка година се обновява гардероба с най-новите модели карвинг,сноуборди и обувки.(което не се случва по всички гардероби),като цените не са по-високи.Have fun! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...