iCE-dOGG Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 iskam da si installiram win2k3 .. ama mi kazaha 4e cabelnia modem kogato e vklu4en na USB ne ba4ka pod win2k3 ... ako niakoi e sus win2k3 i mu trugva modem'a na USB.. please neka kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 A ako mu slozish driveri niama li da stane? Stoto za USB si ima driveri za toia modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted July 4, 2003 Author Share Posted July 4, 2003 mi as vuv momenta sum na winxp. sus USB driverite.. ama mi kazaha na win2k3 sus USB 4e ne stava iskam da znam da li e pri vsi4ki taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 Za USB nemoga da ti otgovoria sas 100% garancia zashtoto ne sam go probval, no predpolagam che sas sashtite driveri (za WinXP) ste stane. Opitval sam go sas LAN carta i Win2k3 i niama nikakvi grizi. Opitai, nishrto ne gubish, nai-veroiatno ste stane. Eto ti link kam saita na motorola, kadeto sa USB driverite za tozi modem. Tam nishto ne pishe za Win2k3. Eto ti i samia link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted July 4, 2003 Author Share Posted July 4, 2003 shte probvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 iCE-dOOG пробвай но ти казах вече че не става Сега съм на преинсталирана 2003-ка (заради новия хард) и пак ще пробвам довечера но не ми се вярва да успея да направа нещо. Нови драйвери ще оравят проблема ама няма още щото сигурно още никой не е репортнал за проблеми под 2003 на моторола Edit: Тъй като ми даваше грешка в инстал скрипта сега свалих драйвери които се инсталират "ръчно". Може би с тях ще стане.Там от където ги дръпнах пише че тръгват на всички версии на виндосе... Tonight tests - Result tomorrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 da ne bi problemite vi da sa ot driver za usb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 weasel cheti malko ve predi da pishesh. Kato ne znaesh zashto prosto ne si mulchish ako znaesh prosto se opitai da pomognesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 molq? koe po-tochno ne sym prochel spored teb? az che sym typ, typ sym , spor nqma... ama ako mi kajesh kyde mi e greshkata, bih ti bil blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted July 7, 2003 Author Share Posted July 7, 2003 trugna , si4ko e OK (si4ki vuzmojni driveri si installvam ru4no. nai sigurno ). imam pove4e problemi sus nastroikite na internet explorer'a otkolkoto sus koito i da e driver 10x 4e pone se opitahte da pomognete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 ne bi trqbvalo da ima problemi s nikakyv hardware, windows 2003 si e 99% windows xp ako nqkoi sluchaino ima problemi, bih go posyvetval da opita s driveri za USB controllera ot proizvoditelq mu(ako ot po-gorniq mi post ne e stanalo qsno, kakvo imam predvid pod "driver za usb") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.