XAKEPA_2004 Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Потърсих с търсачката,не намерих нищо,така че се заех аз да напиша нов topic.Та по темата-някой чувал ли е тая игра и играл ли е?Какви са ви впечатленията от нея?Ще помоля за линк,щот' нещо ми се прецака диска и не можах да е намеря в warez.ru. П.П.Администратори,наистина не намерих нищо.Ако има тема дайте линк и затворете тази.Моля ви без warn-ове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 http://warez.ru:8084/gamez/The.Political.Machine-RELOADED/ Как успя да не я намериш? Колкото до играта - ако обичаш да мислиш в игрите може да ти хареса. Иначе - няма начин, доста сложничка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 http://warez.ru:8084/gamez/The.Political.Machine-RELOADED/ Как успя да не я намериш? Колкото до играта - ако обичаш да мислиш в игрите може да ти хареса. Иначе - няма начин, доста сложничка е <{POST_SNAPBACK}> Щях ли да е търся ако не знаех за какво става въпрос?Спокойно,ще се справя с мисленето thanks x 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
questlove Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 ами за нея знам че е тайкун и то не много хубав!трябва да знаеш много английски и в началото била мн трудна!поне така пише в GAMER'S WORKSHOP.F[EKUD L IMRIDKREJF-8/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 ами за нея знам че е тайкун и то не много хубав!трябва да знаеш много английски и в началото била мн трудна!поне така пише в GAMER'S WORKSHOP.F[EKUD L IMRIDKREJF-8/10. <{POST_SNAPBACK}> Същото пишеше и в PC MANIA преди 2 броя(Откъде мислиш,че я знам тая игра въобще? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_m15 Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 az ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.