Eagle Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Та значи качих си Win98 и влезнах в Кефчето и кво да видя никоя игра не тругва. Преди да си кача Win98 бях на Win Ме и го имах и аз незнам как.Но сега имам Flash Player-и ма нищо качих 2 и няма резултат. Моля кажете кво да сторя Благодаря Предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Мисля, че ти трябва Java Virtual Mashine. Игрите са Java приложения за да ги пуснеш трябва да си го качиш. Download тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Мисля, че ти трябва Java Virtual Mashine. Игрите са Java приложения за да ги пуснеш трябва да си го качиш. Download тук. <{POST_SNAPBACK}> Не става.Свалихя и я качих,обаче без резултат. Ако някои друг има предложние да казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ако искаш опитай с друг браузер. Например Опера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Имам 1 въпрос относно Flash Player. Как мога да спра звука от swf игра /по-точно стани богат/ п.п. намерих тая дърта тема и реших да не правя нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.