XAKEPA_2004 Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Този път се постарах да не пропусна никой Свободни сте да избирате.Знам че ще ви е малко трудно,поради простата причина,че играта можеше да се играе само 1-2 месеца.Някой дори не са я играли и ден.За тези които са я играли,няма да е зле да кажете защо и ако можете кой клас(Друид,Шаман,Ловец(Щях да правя нова анкета за това,но не си струва...)),и коя професия(И това),ако знаете какво е.Тези които не са я играли-мойте съболезнования....Ще трябва да изчакате до Февруари за да я видите тая игрица.А ние за да я доиграем .Сега моето мнение-Предпочитам Nightelf,Hunter с главни професий Herbalism и Enchanting и второстепенни First Aid,Fishing и Cooking.Айде да ви дам и на вас малко думата... EDIT:Ако се колебаете за професийте вижте тук, а за форумаджийте,знаещи английски погледнете тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 u have the same preferences as mine xD no CommENt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Сега моето мнение-Предпочитам Nightelf,Hunter с главни професий Herbalism и Enchanting и второстепенни First Aid,Fishing и Cooking.Айде да ви дам и на вас малко думата... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно съм съгласен с теб това са и моите любини диници в играта.Те са най-яките от всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
linux4e Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Ni6to,4e ne sum igrata pusnah vote za undead Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 След като играх играта на затворените бета тестове с Night elf и вече знам колко яка е тази раса, не ми оставаше нищо друго освен да пусна вота си за елф. Но пък и другите раси не са изобщо за подценяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аз на опен бетата играх с human warlock с главни скилове herbalism,alchemy. А второстепенни ми бяха риболов и готвене. Стигнах до заключението , че с уарлок се играе доста трудно щото магиите отначало са му слаби а и той е на няколко удара иначе е купон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Orki rulz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Undead Scourge darkness light my path ! makar 4e ne e taka super mnogo me radva, a undead forever igraq si s tqh warcraft i 6te prodylja i WoW s tqh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 Undead Scourge darkness light my path ! makar 4e ne e taka super mnogo me radva, a undead forever igraq si s tqh warcraft i 6te prodylja i WoW s tqh. <{POST_SNAPBACK}> Има голяма разлика между Undead на WoW и Undead на WarCraft III.Когато играеш ще разбереш (ако си играл и не си забелязал разлика нещо се бъркам сигурно...) От един форум изрових нещо като анкета за най-добри типове герой от различните раси: Night Elfs-Hunter Humans-Priest Gnomes-Warlock Dwarves-Paladin,Rogue Undeads-Mage Taurens-Druid Orcs-Warior Trolls-Shaman Ако го опазите до Февруари може да ви помогне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Tauren,NightElf ili Undead Kolebaia se oba4e glasuvax za Tauren Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 Tauren,NightElf ili Undead Kolebaia se oba4e glasuvax za Tauren <{POST_SNAPBACK}> Прав си-това са най-яките раси.Но все пак според мен nightelf hunter най-много си заслужава 15 $ на месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Как може да говорите за играта като не сте я играли??? Излиза на 14 Януари в България(поне в магазина в Пловдив) освен ако някой не си я е поръчал от нет-а... Доста гледах професиите и май май най ми хареса паладин/войн хора, но това само от гледане не от игране Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.