Jump to content
BulForum.com

С раса ви харесва най-много на World of Warcraft?

XAKEPA_2004

Коя раса ви харесва най-много на WoW  

48 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Този път се постарах да не пропусна никой :) Свободни сте да избирате.Знам че ще ви е малко трудно,поради простата причина,че играта можеше да се играе само 1-2 месеца.Някой дори не са я играли и ден.За тези които са я играли,няма да е зле да кажете защо и ако можете кой клас(Друид,Шаман,Ловец(Щях да правя нова анкета за това,но не си струва...)),и коя професия(И това),ако знаете какво е.Тези които не са я играли-мойте съболезнования....Ще трябва да изчакате до Февруари за да я видите тая игрица.А ние за да я доиграем :) .Сега моето мнение-Предпочитам Nightelf,Hunter с главни професий Herbalism и Enchanting и второстепенни First Aid,Fishing и Cooking.Айде да ви дам и на вас малко думата...

EDIT:Ако се колебаете за професийте вижте тук, а за форумаджийте,знаещи английски погледнете тук :punk :punk

Сега моето мнение-Предпочитам Nightelf,Hunter с главни професий Herbalism и Enchanting и второстепенни First Aid,Fishing и Cooking.Айде да ви дам и на вас малко думата...

Абсолютно съм съгласен с теб това са и моите любини диници в играта.Те са най-яките от всички :punk :punk

След като играх играта на затворените бета тестове с Night elf и вече знам колко яка е тази раса, не ми оставаше нищо друго освен да пусна вота си

за елф. Но пък и другите раси не са изобщо за подценяване. :D

Аз на опен бетата играх с human warlock с главни скилове herbalism,alchemy. А второстепенни ми бяха риболов и готвене. Стигнах до заключението , че с уарлок се играе доста трудно щото магиите отначало са му слаби а и той е на няколко удара иначе е купон.

Undead Scourge  :D darkness light my path !  :P  makar 4e ne e taka super mnogo me radva, a undead forever igraq si s tqh warcraft i 6te prodylja i WoW s tqh.

Има голяма разлика между Undead на WoW и Undead на WarCraft III.Когато играеш ще разбереш (ако си играл и не си забелязал разлика нещо се бъркам сигурно...)

От един форум изрових нещо като анкета за най-добри типове герой от различните раси:

• Night Elfs-Hunter
  • Humans-Priest
  • Gnomes-Warlock
  • Dwarves-Paladin,Rogue
  • Undeads-Mage
  • Taurens-Druid
  • Orcs-Warior
  • Trolls-Shaman

:punk :punk :punk

Ако го опазите до Февруари може да ви помогне...

Tauren,NightElf ili Undead Kolebaia se  :confused  oba4e glasuvax za Tauren ;)

Прав си-това са най-яките раси.Но все пак според мен nightelf hunter най-много си заслужава 15 $ на месец ;)

Как може да говорите за играта като не сте я играли???

Излиза на 14 Януари в България(поне в магазина в Пловдив) освен ако някой не си я е поръчал от нет-а...

Доста гледах професиите и май май най ми хареса паладин/войн хора, но това само от гледане :) не от игране

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...