Jump to content
BulForum.com

Най-добрия герой на Diablo II:LOD

XAKEPA_2004

Кой е най-добрия герой на Diablo II:LOD  

109 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Paladina e iak zashtoto na versia 2.20 eastern sun purvi level razviva edna magia

'Protection from evil' deto nekoi izrodi gi obiva samo kato mine prez tiah ina4e sum za asassin zashoto s neia na v.1.07 sum perfekten kato razvia 12 level onaia magia s ogan4eto.purja gi kato parjoli. :devil

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Paladina and Necromancer рулират.

Айде и Barbarian има вече, гласувайте си както му е реда :) Аз тая игра отдавна не я играя, да си призная честно, ама докато играех ми беше тръпка с повечето герои. Най ме кефеха Варварчето и Паладина, щото се кефя на мелетата. Ся не знам с новите пачове за какво става дума, пък и едва ли ще седна да играя пак Диабло. Последно на 1.09 играх. Нямам си на идея итеми, бла бла скилове. Просто се кефех на готината игра :) Другото е циклене и се губи голяма доза от удоволствието, според мене. Никой не го боли за историята на играта примерно, всеки се налива да събира итеми. Мене пък това не ме радва :) Не знам то за всяка игра си има маниаци :)

Айде и Barbarian има вече, гласувайте си както му е реда :) Аз тая игра отдавна не я играя, да си призная честно, ама докато играех ми беше тръпка с повечето герои. Най ме кефеха Варварчето и Паладина, щото се кефя на мелетата. Ся не знам с новите пачове за какво става дума, пък и едва ли ще седна да играя пак Диабло. Последно на 1.09 играх. Нямам си на идея итеми, бла бла скилове. Просто се кефех на готината игра :) Другото е циклене и се губи голяма доза от удоволствието, според мене. Никой не го боли за историята на играта примерно, всеки се налива да събира итеми. Мене пък това не ме радва :) Не знам то за всяка игра си има маниаци :)

Много ти благодаря!Спаси ме от още поне 20 въпроса "Що няма Barbarian?" :)

Мен най много ме кефи Асасина понеже е герой който е по средата! Нито само магии, нито само бой! Играл съм с него и ме кефи, че е един найстина добър герой...

Според мен добри са и Друида и Некромансъра, щото могат да водат по цяла армия след себе си.

Паладинът също много як!(нищо че е негър :bgrin: :lol: )

П.П:според мен повече зависи как съответният герой ще бъда развит!

айде тфа е от мен!!! :music

Абе хора, то много зависи най-добър герой за какво???Щото за ПК, амазонка с много пойзън и паладинче!

Иначе ей така за кефа от играта съм за сорсърка!

Nqma geroi koito da moje da se spravis necromanser(koito e dobre razvit)!!!!

Ima dva na4ina da se razvie:

I-Za bone spear i bone spirit,i mako proklqtiq kato iron maden!

II-Za sumonner ,ama mnoo sa rqdki teq!!glavno da se razviva za meidjove i qkite kloningi! :punk :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...