Jump to content
BulForum.com

Българска певица в европейските класаций !

Ice_boy^^

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
Стига глупости песента е номер 1 това 'йе' е точно от нашия фолклор .

Абе не е точно нашия фолклор, ама карай да върви, дано да пробие девойката :)

оффф песента едва я изслушах до 1,30 минута... Тия европейци май нещо не разбират от музика... Ама се радвам, че "и ний сме дали нещо на света". :D

Напълно съгласен! Ако тази песен ще ни представя пред света.. OMG...

тия пичове имат мнйого объркания разбирания за български фолклор, много е лигаво дейба! ама какво да се прави! а пък "presents" почти напълно доказва че това ще е може би единственото парче на Светлето. ако не я вземе някой друг "специалист". но това е началото - да намерят добри певици и с тях да направят някое евро денс парче на български и ще мажем даже повече от румънците. ама те имат супер реклама, а за нас никой не знае.

ми не ми хареса песента.някаква уникална смесица от фолклор+поп+лиготия.май и този път няма да забележат България както трябва.

Песента не е лоша и не е толкова нова. По радио Експрес се въртя обилно преди повече от месец (може би 2), даже и казваха "италианската песен". Като се замисля, вече не я пускат много често... Не може всичко да се харесва на всеки!

ми не ми хареса песента.някаква уникална смесица от фолклор+поп+лиготия.май и този път няма да забележат България както трябва.

za ligotiqta sym syglasen, no 4e nqma da ni zabelejat ne sym syglasen.

a koito iska da razbere ne6to pove4e za pevicata i pesenta -> TUK

Повярвайте ми песента ще покори цяла европа ..типичен house sound точно това е на мода в момента ,а и тези уникални вокали правят песента още по чаровна ...чуйте някои други песни от дадената класация по ногаре от мен и си направете една съпоставка ..;)

Песентс не е нищо особено,но щом им харесва на италианците нека си я слушат.Пък и нямам нищо против,щом е българска.На румънците песента е друго нещо.... :music

Здраве да е... :D

Ами, ако е тази Светла, ето...

Не е тази...онази е (линкът над тебе)....а тази я познавам, понеже сме авери с шефа на Селект. :D

А в статията за "онази" много ме изкефи изречението, че "почнала да учи пиано едва на 8 години." Ако почнеш да учиш пиано на тази възраст - значи почти сигурно си изтървал нещата(почва се на 4-5-6), ама за облигатно пиано може дори и по-късно....нали все пак се занимава с пеене, а не със свирене. :P

А за песента - момичето си има връзките в Италия - издава я в Италия....и ми се струва, че няма да тръгне "главоломно" по класациите в Европа...и в никакъв случай няма да стане хит като румънския.......дано бъркам, ама.... :)

На мен лично първият път хич не ми хареса,но като я завъртях 15-20 пъти взех да си я тананикам,даже направо ми стана хит :woot :wir

Клип вече има върти се по някаква Италиянска музикална медиа ...нещо hit беше ..точно миналата година е имахме по кабела тази същата ся незнам ,не съм е срещал..но клип има.

Не е толкова зле песента, макар че аз лично точно този тип музика не я харесвам и няма да я слушам повече от един път.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...