stefan Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Браво на Светла .А този класаций да не е някой древногръцк философ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paragon Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Стига глупости песента е номер 1 това 'йе' е точно от нашия фолклор . Абе не е точно нашия фолклор, ама карай да върви, дано да пробие девойката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Някой може ли да даде повече информация за изпълнителката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 оффф песента едва я изслушах до 1,30 минута... Тия европейци май нещо не разбират от музика... Ама се радвам, че "и ний сме дали нещо на света". <{POST_SNAPBACK}> Напълно съгласен! Ако тази песен ще ни представя пред света.. OMG... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 тия пичове имат мнйого объркания разбирания за български фолклор, много е лигаво дейба! ама какво да се прави! а пък "presents" почти напълно доказва че това ще е може би единственото парче на Светлето. ако не я вземе някой друг "специалист". но това е началото - да намерят добри певици и с тях да направят някое евро денс парче на български и ще мажем даже повече от румънците. ама те имат супер реклама, а за нас никой не знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Невероятна тъпотия.Неможах да я изслушам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 ми не ми хареса песента.някаква уникална смесица от фолклор+поп+лиготия.май и този път няма да забележат България както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Песента не е лоша и не е толкова нова. По радио Експрес се въртя обилно преди повече от месец (може би 2), даже и казваха "италианската песен". Като се замисля, вече не я пускат много често... Не може всичко да се харесва на всеки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Браво на Светла .А този класаций да не е някой древногръцк философ ? <{POST_SNAPBACK}> muahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 ми не ми хареса песента.някаква уникална смесица от фолклор+поп+лиготия.май и този път няма да забележат България както трябва. <{POST_SNAPBACK}> za ligotiqta sym syglasen, no 4e nqma da ni zabelejat ne sym syglasen. a koito iska da razbere ne6to pove4e za pevicata i pesenta -> TUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Някой може ли да даде повече информация за изпълнителката? <{POST_SNAPBACK}> Ами, ако е тази Светла, ето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir4oni Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 maliiiiii naprao mi se dopovra6ta ot tva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Повярвайте ми песента ще покори цяла европа ..типичен house sound точно това е на мода в момента ,а и тези уникални вокали правят песента още по чаровна ...чуйте някои други песни от дадената класация по ногаре от мен и си направете една съпоставка .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Песентс не е нищо особено,но щом им харесва на италианците нека си я слушат.Пък и нямам нищо против,щом е българска.На румънците песента е друго нещо.... Здраве да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ами, ако е тази Светла, ето... Не е тази...онази е (линкът над тебе)....а тази я познавам, понеже сме авери с шефа на Селект. А в статията за "онази" много ме изкефи изречението, че "почнала да учи пиано едва на 8 години." Ако почнеш да учиш пиано на тази възраст - значи почти сигурно си изтървал нещата(почва се на 4-5-6), ама за облигатно пиано може дори и по-късно....нали все пак се занимава с пеене, а не със свирене. А за песента - момичето си има връзките в Италия - издава я в Италия....и ми се струва, че няма да тръгне "главоломно" по класациите в Европа...и в никакъв случай няма да стане хит като румънския.......дано бъркам, ама.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 На мен лично първият път хич не ми хареса,но като я завъртях 15-20 пъти взех да си я тананикам,даже направо ми стана хит Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 15-20 пъти... Тя направо не може да ти излезе от главата вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Много е готина песента,ама защо другаде освен в този форум,не успях да чуя за нея?Това все пек си е голяма сензация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiordiliji Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Не знам поради какава причина,ама не мога да я сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Tva e golqmo postijenie spored men!!Dano taka produljava i za napred da varvi v klasaciqta tazi pesen!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Браво на момичето че е пробило навънка, ама песента не струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Освен че пее, такива цици български е отпрала, че няма как да не я харесат, ако я видят в клип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Клип вече има върти се по някаква Италиянска музикална медиа ...нещо hit беше ..точно миналата година е имахме по кабела тази същата ся незнам ,не съм е срещал..но клип има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Не е толкова зле песента, макар че аз лично точно този тип музика не я харесвам и няма да я слушам повече от един път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Брей колко са полезни форумите!Тъй като нямам мноо време да следя класациите случайно от тук разбрах за това парче.Дръпнах си го и не съжалявам-яко е!10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.