Jump to content
BulForum.com

Longhorn.Transformation.Pack.6.0

ko_petrov

Recommended Posts

:confused Kakvo pravi tozi "pack". Vizualno prerabotva win XP v Longhorn?Zatormoziava li sistemata(habi li pove4e resursi)?

Определено затормозява и то яко защото тегли всички всевъзможни ресурси на XP аз бях пет дни с longhorn и си го махнах

Определено затормозява и то яко защото тегли всички всевъзможни ресурси на XP аз бях пет дни с longhorn и си го махнах

Чай че нещо не схванах, говориш за трансформационния пакет или за директно инсталираn LongHorn :confused Ако е първото какво толкова му тегли на бозата, че чак да затормози системата :huh:

Чай че нещо не схванах, говориш за транформационния пакет или за директно инсталираn LongHorn  :confused Ако е първото какво толкова му тегли на бозата, че чак да затормози системата :huh:

Говоря за част от Longhorn (защото целият ще излезе 2006 до колкото знам)която затормозява XP като си тегли нужните данни от него.

Не знам до колко смука но само знам че като ми го качи човека който ми подържа компа два дни след това започна да забива постоянно да ми вади няк`ви warning постове и други такива.

кажете какви ресурси дърпа това нещо, Какво толкова му прави на XP, нещо като скин ли е?

Малко повече инфо няма да ее излишно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...