sk8er Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Та значи искам да питам дали на моето дъно(което е супер старо-даже не му знам марката)мога да сложа някой добър процесор? А и захранването ми е 230W!Ще издържи ли?? 10х предварително!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 ами щом е толкова старо.... можеш да провери с Everest какво ти е дъното, да видиш чипсета и да провериш в интернет какви сокети, какви честоти потдържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 Ако дъното ти поддържа процесора захранването кво те боли.То не харчи много! <{POST_SNAPBACK}> Ми щото много приятели са ми казвали че като ми е слабо захранването ще имам проблеми? Дъното се оказа: Дънна платка Acorp 6BX86 Свойства на FSB шината Тип шина Intel GTL+ Ширина на шината 64 bit Реална честота 100 MHz Ефективна честота 100 MHz Пропускателна способност 800 Мбайта/с Свойства на шината на паметта Тип шина SDR SDRAM Ширина на шината 64 bit Реална честота 100 MHz Ефективна честота 100 MHz Пропускателна способност 800 Мбайта/с Физическа информация за дънната платка Брой слотове за процесор 1 Разширителни слотове 2 ISA, 3 PCI, 1 AGP RAM слотове 3 DIMM Форм-фактор Baby AT Размери на дънната платка 220 mm x 240 mm Чипсет на дънната платка i440BX Ще стане ли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Nauchi se da slagash qsno formolirano zaglavie na topicite si taka che da stava qsno za kakvo stava vapros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.