Jump to content
BulForum.com

Santa Claus In Trouble... Again!

AlekS

Recommended Posts

Vidqh e tazi igrica... izglejda mi zabavna, sveja :) V koledno nastroenie...

Igrah e - qka e, samo 4e mnogo mi lagva... :( da znaete kak moga da naprava na po-niski detaili ?!

Mersi predvartielno.

Vidqh e tazi igrica... izglejda mi zabavna, sveja :) V koledno nastroenie...

Igrah e - qka e, samo 4e mnogo mi lagva... :( da znaete kak moga da naprava na po-niski detaili ?!

Mersi predvartielno.

Моя компютър е:

P2 350Mhz

160mb RAM

Riva TNT 32MB Pro

И ми върви супер!!!

Само че като мина 1-во ниво и после не сейва и трябва да минавам наново!!

Ne moga li da namalq detailite po nqkakav na4in?!

Влизаш там където си я записал после RUN и там ще видиш един Text document

с име CONGIF от там можеш да промениш ресолюцията и др...

а иска ли ти рестарт след инсталацията?

при мен като пусна играта ми иска сд-кей и плей диск

То нали затова има CRACK!!!

Ебаси, само при мен ли крашва на десктопа веднага щом я пусна и избера ниво на което да играя ?!

Ебаси, само при мен ли крашва на десктопа веднага щом я пусна и избера ниво на което да играя ?!

Май е само при теб!Щото при мен върви гладко без проблеми??

Между другото за хората с лаг - по международните форуми се оплакват от същия проблем и то се оплакват хора които са играли дуум3 на ултра детайли .. нещо има някъв чудовищен бъг или в играта или в крак-а(по-вероятно, тъй като лоудърите които ползват hoodlum е нормално да правят някакви проблеми)

Между другото за хората с лаг - по международните форуми се оплакват от същия проблем и то се оплакват хора които са играли дуум3 на ултра детайли .. нещо има някъв чудовищен бъг или в играта или в крак-а(по-вероятно, тъй като лоудърите които ползват hoodlum е нормално да правят някакви проблеми)

То тва си е точно така!!Защото аз съм с най-слаба машина от хората тук а ми върви СУПЕР!!Нещо има тука???

Аз съм играл първата част и много и се кефя. Тази още не съм я пробвал, ей сега ще я сложа в даунлоуд листата!

Между другото ако тази игра ви кефи пробвайте и Rosso Rabbit in Trouble - подобна е, но играете с Великденския заек :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...