kse Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Търся човек, който може да рисува без значение дали е любителски или професионално. Не става дума за пари Ако има желаещ да помогне да остави e-mail или PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Търся човек, който може да рисува без значение дали е любителски или професионално. Не става дума за пари Ако има желаещ да помогне да остави e-mail или PM. <{POST_SNAPBACK}> Ми че без пари за къде си се засилил ? Я кажи за какво става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Кажи за какво става дума и ще видя дали мога да ти помогна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Ако искаш да ти нарисувам блока.... ...или къщата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 пейзаж... другото е private information Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 za kakvo ti e toq peiza6 za daskaloto li 6to ne si svali6 nqkoi peiza6 ot google i go obraboti6 s photoshop a toq peiza6 na list ili na PC e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Работя по редизайн на една web страница. Част от идеята ми е във изгледа на страницата да се включва рисувана картина - пейзаж на точно определено място включващ точно определени елементи. Ако има някой, който му се отдава рисуването по снимка или памет моля да помогне След като получа рисунката ще я сканирам и обработя и очаквам да се получи нещо подобно на тази векторна графика: Graphic Mirror Това е ефекта, който искам да постигна и направих извод, че ми трябва рисунка(може и скица), защото по лесно се векторизира от снимка Е сега вече има ли желаещ да помогне? edit: колко странно ... всичките ми хостове изведнъж отказаха пробвайте temp.host.sk/jumpjpg ... на мен ми го отваря ама от link горе неще ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 404 We are sorry, but the page that You are looking for is not located at Host.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
R O N I N Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 ako ne si si nameril imam edin poznat koito e pravil risunki i za kefeneta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Виж, мисля, че мога да ти помогна. За сайта или за други проекти ти трябват рисунки и горе-долу какъв стил? Само кажи и ще видя какво мога да направя. P.S. По принцип аз рисувам само черно-бяло и после запълвам на Photoshop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hateinc Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 abe razberi pone malko kinti trqq da dade6 nqma kak razbira6 li t`va e sq ko da se prai bulgarina u si4ko izgoda tursi a ti si bulgarin predpolagam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 GUI да може да се каже, че нещо подобно трябва да получи. Проблемчето още си стои. Дай си ICQ или никнейм в IRC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Ами аз не съм много активен чатър, затова предпочитам следните начини за комуникация: или la4o_15@gbg.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.