sad3 Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Купих я вчера и не оправда очакванията ми Въпроса ми е дали може да се пооправи качеството на картината? Свалих най-новите драйвери от сайта им и няма никакъв ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Купих я вчера и не оправда очакванията ми Въпроса ми е дали може да се пооправи качеството на картината? Свалих най-новите драйвери от сайта им и няма никакъв ефект. <{POST_SNAPBACK}> Ne ne moje.Bokluci sa vsichkite.Edinstveno pri kamera ot 200$ shte usetish razlika no pak shte si malko ili mnogo razocharovan.Tva e istinata Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Купих я вчера и не оправда очакванията ми Въпроса ми е дали може да се пооправи качеството на картината? Свалих най-новите драйвери от сайта им и няма никакъв ефект. <{POST_SNAPBACK}> Emi opravi li si nastroikite za snimkate...rezolucia, contrast ,balans na cvetovete Krainia rezultat mnogo zavisi ot tia raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 По принцип уеб-камелките са с ниска резолюция и кофти качество на изображението. То за толкова пари -толкоз. Стават да се зяпате с някоя дружка и да правите видео-чат, но за повече... Ако искаш качествени снимки - дигитален фотоапарат. Мога единствено да те посъветвм за светлината. Понеже чатя предимно вечер, ако зад камерата сложиш силна лампа, която да те осветява качеството значително е подобрява. През деня също. Ако това дето го снимаш не е добре осветено Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 какво ли не ги правих тези настройки като contrast bright cue .... Има малко значение,но пак е Е,няма как,ще се примиря с "качеството" Има ли някакво софтуерче което zoom-ва картината в реално време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 какво ли не ги правих тези настройки като contrast bright cue .... Има малко значение,но пак е Е,няма как,ще се примиря с "качеството" Има ли някакво софтуерче което zoom-ва картината в реално време? <{POST_SNAPBACK}> Ako se zoom-ne oshte po shit shte stane kachestvoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.