Jump to content
BulForum.com

Kolko dni v sedmizata porkate ?!?

ixB0

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Аз днеска бях с един приятел в bally и тоя като ме почна : я му сипи един абсент, я едно perno я един after shock ...

За точна бройка на дни от седмицата не мога да говоря. Не си водя статистика. Амо като се замисля напоследък доста ми се насъбра. Преди малко се прибрах :wacko: след луда нощ :D Пък и съм болна от известно време, а доста познати и приятели изявяват колосално желание да ме лекуват със спирт :blink: ....

Така че за последната седмица мога да кажа, че ми се губи може би само един ден :unsure:

Е, аз не съм се алкохолизирал... Запивам само с компания и гледам да не се омазвам. В седмицата си пийваме средно по 1-2 пъти, ей тка да си кажем лафчето.

Е, аз не съм се алкохолизирал... Запивам само с компания и гледам да не се омазвам. В седмицата си пийваме средно по 1-2 пъти, ей тка да си кажем лафчето.

Hmm mnogo poznata istoriq. I az taka. :P Dneska 6te zapivame pak s kompaniqta taka 4e ot 17:00 4asa ne me 4akaite vuv foruma. :P :D :woot

Пия само в събота и то в ограничени количества.А когато се съберем по купони-тогава става много лощо,защото прекалявам и на следващият ден ме боли ужасно много главата

Аз днеска бях с един приятел в bally и тоя като ме почна : я му сипи един абсент, я едно perno я един after shock ...

toq ABSENT e luda rabota osobenno kato se smesi s kaula.

ta po temata,piq kogato mi se prepie,e oniq den s edni kolegi oshte ot obqd se potkarahme :bgrin: .

a pyk dnes kak shte se napiq ne e istina :punk :punk

само в съботи си позволявам да пия повече. иначе в другии дни когато съм с приятели гледам да не надминавам ограничението от две бири или мента или джин с тоник. а по купони гледам също да се сдържам за да не се излагам и много рядко ми се случва да стигна до "края" :)

Всеки ден

Ето един човек който прилича на мен евала братле.Пия всеки ден но в повечето от дните развъртам тежки бири а иначе ако съм с повече приятели си поркаме разни коктейлчета и ако свършат и няма кинтаж идва на помощ старата ми приятелка ракийчицата ае хора пийте без умора

po princip ne piya......no slu4va s vednyj v sedmica petyk ili subota.......makar 4e ne piya priznavam si dosta se nasvirix sega po 8 :P dva den abyax mnoo zle ama to e prosteno vse pak praznik kak da ne go uvaji6 :bgrin: :devil

Еми аз си имам един принцип на пиенето. " Може всеки ден, може през ден, важното е да не е системно". Така че различно е сяка седмица. Понякога ми се събират 1-2 дена дет да съм бил трезвен :D

Еми аз си имам един принцип на пиенето. " Може всеки ден, може през ден, важното е да не е системно". Така че различно е сяка седмица. Понякога ми се събират 1-2 дена дет да съм бил трезвен  :D

da loso e kogato sistemno zapochnesh da si trezven... ma to kfo da ne pies v dnesno vreme nakadet se oburnes i poglednes se ti idva da se napies ... :)

Можеш ли да ми кажеш какво има в after shock?

Aftershock Recipe

Ingredients

5 cl. Drambuie

5 cl. Cherry Brandy

10 cl. Lemonade

5 cl. Malibu Coconut Rum

Mixing Instruction

Pour the ingredients into the glass and stir.

Google :)

Няма ли един поне, който да каже,че не пие...

Бира поркам всеки ден.Незнам защо ама като спрях да пуша почнах с бирата доста сериозно.Ако на ден не шибна една биричка и все едно сам забравил нещо някаде...а за здрав алкаж...рядко ама както трябва.

Мерси за рецептата! :D

По принцип пия рядко - не ми понася твърдия алкохол, а бира употребявам доста рядко. Питах те за рецептата, защото ми се случи да изпия преди около 2 месеца един after shock и... наистина ми подейства shock-иращо :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...