Jump to content
BulForum.com

tomb raider 3

sme6en

Recommended Posts

neka niakoi da mi kaje za6to kato si instaliram tomb raider 3 ,ot 10 puti kato pusna igrata mi trugva samo 1-2 puti????? :confused kogato ne trugva mi zarejda samo introto na igrata sus defekti na kartinata i posle pc-to mi blokira i ni6to nemoje da se napravi-osven da go izklu4i6 i da go vklu4i6 pak!!!igrata li e defektna?ili natroikite ne sa mi dobre?4akam otgovor-mersi predvaritelno!!!

СПРИ СЕ БЕ !!!

Тоя път заслужаваш warn !

Прочети правилата и ИЗПОЛЗВАЙ S E A R C H !

• 1 month later...

prvo da pozdravia priatelia mi "4 MOTION",za negovata pomo6t!!!-mnogo mi pomogna brat4e!samo 4e az pi6a tuka za da mi pomogne niakoi ako ima jelanie i znae kak,a ne da se zaiajdam s horata koito sa na zor!ako tolkova iska6 da si 4e6im ezitzite dai si telefona ili nomera na icq-to ili tam kakvoto re6i6 mi dai i togava 6te vidim koi e po "kurnaz"!!! :punk :sayjin :devil

no stiga ve4e s tozi pi4.pak molia za pomo6t po moia problem.ako niakoi moje da mi otgovori naistina 6te se radvam.pak kazvam edno goliamo "MERSI" predvaritelno!

p.s. ako ne6to sum oburkal sus poblikuvaneto na tova i to se namira ne tam kudeto triabva,molia da me izvinite!(o6te ne sum nov tuka i ne sum v 4as)!!!!!! :unsure: :wacko: :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...