Jump to content
BulForum.com

войнишки медальони...от каде и за колко?

Recommended Posts

значи гледам на кадровите войници раздали едни такива медалиони с инфо(име,егн, кръвна група..) от стомана със стоманено синжирче. май с лазер са "гравирани"...тези като по филмите където им висят по вратовете на войниците ... :punk

някой знае ли къде могат да ми направят такъв и на каква цена?

Tezi medalioni sa napraveni samo za armiiata i gi nosiat

samo kadrovite voinici.To4no takiva nikade ne prodavat.

Standartni medalioni ima v metal shopa koito se namira

v edna dosta zabita uli4ka i me marzi da obiasniavam.

Pitai niakoi priatel toi e samo edin magazin.

Po poru4ka ne znam dali gi praviat.

Ina4e lazer ima v mehano tehnikuma,no ne znam dali

e precizen i dali moje da gravira.

значи гледам на кадровите войници раздали едни такива медалиони с инфо(име,егн, кръвна група..) от стомана със стоманено синжирче. май  с лазер са "гравирани"...тези като по филмите където им висят по вратовете на войниците ... :punk

Да знам....Стани кадровак и си решаваш проблема :)

И сега сериозно....всеки уважаващ себе си "сребрар" (боже, дали има такава дума :unsure: ) , ще ти направи.... друг е въпроса за цената. :pirate

И сега сериозно....всеки уважаващ себе си "сребрар" (боже, дали има такава дума :unsure: ) , ще ти направи.... друг е въпроса за цената. :pirate

ако си ги виждал ще разбереш защо не всеки "сребрар" може да го направи!

както казах те са от качествена стомана а буквите на плочката са направо изрязани(дупки са) това само с фин и прецизен лазер може да стане.. едва ли всеки "сребрар" има такъв :angry1

Guest the_hot_guy
значи гледам на кадровите войници раздали едни такива медалиони с инфо(име,егн, кръвна група..) от стомана със стоманено синжирче. май  с лазер са "гравирани"...тези като по филмите където им висят по вратовете на войниците ... :punk

ako ima6 nekav blizak rodnina koito e voenen moje da ti napravi :blink: ba6ta mi e voenen :P i kaza 4e 6a mi napravi nqmalo nikav problem neznam ot kade gi zinma ama .... edva li gi prodavat . Ina4e v magazina za 1 lev. ima takiva ama te sa ot lamarina ina4e istinskite sa ot nqkvo si medicinsko srebro deto nqma alergii i .... . taka ...

По-рано правеха някъде около Джумаята.

Цена на комплекта -12лв.

А иначе не ги носят само кадроваците,вече са въведени и за донаборните войници.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...