MiG Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 значи гледам на кадровите войници раздали едни такива медалиони с инфо(име,егн, кръвна група..) от стомана със стоманено синжирче. май с лазер са "гравирани"...тези като по филмите където им висят по вратовете на войниците ... някой знае ли къде могат да ми направят такъв и на каква цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Tezi medalioni sa napraveni samo za armiiata i gi nosiat samo kadrovite voinici.To4no takiva nikade ne prodavat. Standartni medalioni ima v metal shopa koito se namira v edna dosta zabita uli4ka i me marzi da obiasniavam. Pitai niakoi priatel toi e samo edin magazin. Po poru4ka ne znam dali gi praviat. Ina4e lazer ima v mehano tehnikuma,no ne znam dali e precizen i dali moje da gravira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 значи гледам на кадровите войници раздали едни такива медалиони с инфо(име,егн, кръвна група..) от стомана със стоманено синжирче. май с лазер са "гравирани"...тези като по филмите където им висят по вратовете на войниците ... някой знае ли къде могат да ми направят такъв и на каква цена? <{POST_SNAPBACK}> Да знам....Стани кадровак и си решаваш проблема И сега сериозно....всеки уважаващ себе си "сребрар" (боже, дали има такава дума ) , ще ти направи.... друг е въпроса за цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 И сега сериозно....всеки уважаващ себе си "сребрар" (боже, дали има такава дума ) , ще ти направи.... друг е въпроса за цената. <{POST_SNAPBACK}> ако си ги виждал ще разбереш защо не всеки "сребрар" може да го направи! както казах те са от качествена стомана а буквите на плочката са направо изрязани(дупки са) това само с фин и прецизен лазер може да стане.. едва ли всеки "сребрар" има такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 значи гледам на кадровите войници раздали едни такива медалиони с инфо(име,егн, кръвна група..) от стомана със стоманено синжирче. май с лазер са "гравирани"...тези като по филмите където им висят по вратовете на войниците ... някой знае ли къде могат да ми направят такъв и на каква цена? <{POST_SNAPBACK}> ako ima6 nekav blizak rodnina koito e voenen moje da ti napravi ba6ta mi e voenen i kaza 4e 6a mi napravi nqmalo nikav problem neznam ot kade gi zinma ama .... edva li gi prodavat . Ina4e v magazina za 1 lev. ima takiva ama te sa ot lamarina ina4e istinskite sa ot nqkvo si medicinsko srebro deto nqma alergii i .... . taka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 По-рано правеха някъде около Джумаята. Цена на комплекта -12лв. А иначе не ги носят само кадроваците,вече са въведени и за донаборните войници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Tezi za koito govorish gi pravqt v firma Andrea , namira se na Kuklensko shose 28 (sreshtu sklada na TCM) tel 600983 , Az rabotq v tazi firma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.