Jump to content
BulForum.com

Probivane na zabi

Harbachek

Recommended Posts

Ами,най-добре ги занеси на този,който ти ги е извадил! :D С оная гадната машинка ще стане за отрицателно време!Предполагам,че и пари нема да дадеш за услугата!Пробвай! ;)

А какво всъщност представлява "оная гадната машинка"? Ами....фина бормашинка със съответните борчета (бургийки). Можеш да ползваш и много мъничка бургийка (от най-малките....продават се) и внимателно.....под прав ъгъл. То със стационарна става още по-лесно, ама и с подвижна, когато си внимателен също става. :)

Не съм, но имам представа от твърдостта на зъба. А застопоряването е много лесно - има малки менгеменца - хващаш го с едно такова, но не много силно - и не натискай с бургийката (бормашинката) - съвсем леко....тя ще си го пробие. :punk

А иначе можеш да помолиш някой зъболекар да ти даде изхабена бургийка - те ги подменят от време на време и имат изхабени. Закрепяш я на бормашинката и - готово. :)

Абе най-добре го даваш на зъболекаря и гледаш как го държи с ръка и го пробива :D

Струва ми се доста шик да си носиш зъбите редом с ключовете...Освен стоматолог друг не би могъл да ти помогне,според мен.

Не съм, но имам представа от твърдостта на зъба. А застопоряването е много лесно - има малки менгеменца - хващаш го с едно такова, но не много силно - и не натискай с бургийката (бормашинката) - съвсем леко....тя ще си го пробие. :punk

А иначе можеш да помолиш някой зъболекар да ти даде изхабена бургийка - те ги подменят от време на време и имат изхабени. Закрепяш я на бормашинката и - готово. :)

Maлки бургийки, малки менгеменца - докато ги намери ще се откаже. По добре отиде на зъболекар - и там с неговите борчета за машинката ще стане

Edva li nqkoi zybolekar 6te se navie da si habi diamantenite bor4eta , za da zadovoli tazi pri6tqvka :)

Като му ги плати ще си ги изхаби - така си мисля. Никой не му е казал на аванта

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...