Harbachek Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Zna4i sq mi izvadiha dva postoqnni zaba i iskam da si gi probiq da gi zaka4a na kliu4odarjatelq nqkoi da ima ideq kak da gi probiq povqrvqite mi tvardi sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Ами,най-добре ги занеси на този,който ти ги е извадил! С оная гадната машинка ще стане за отрицателно време!Предполагам,че и пари нема да дадеш за услугата!Пробвай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 А какво всъщност представлява "оная гадната машинка"? Ами....фина бормашинка със съответните борчета (бургийки). Можеш да ползваш и много мъничка бургийка (от най-малките....продават се) и внимателно.....под прав ъгъл. То със стационарна става още по-лесно, ама и с подвижна, когато си внимателен също става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 С по-твърда бургия би трябвало да няма проблем..само да има как да застопориш зъбите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Не съм, но имам представа от твърдостта на зъба. А застопоряването е много лесно - има малки менгеменца - хващаш го с едно такова, но не много силно - и не натискай с бургийката (бормашинката) - съвсем леко....тя ще си го пробие. А иначе можеш да помолиш някой зъболекар да ти даде изхабена бургийка - те ги подменят от време на време и имат изхабени. Закрепяш я на бормашинката и - готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Абе най-добре го даваш на зъболекаря и гледаш как го държи с ръка и го пробива Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Edva li nqkoi zybolekar 6te se navie da si habi diamantenite bor4eta , za da zadovoli tazi pri6tqvka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 С по-твърда бургия би трябвало да няма проблем..само да има как да застопориш зъбите. <{POST_SNAPBACK}> i az mislya 4e v doma6ni uslovia 6te se polu4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Kvo ima za razbirane, basi! Hva6ta6 borma6inata, natiska6 buton4eto i po4va6 da gyr4i6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Струва ми се доста шик да си носиш зъбите редом с ключовете...Освен стоматолог друг не би могъл да ти помогне,според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Не съм, но имам представа от твърдостта на зъба. А застопоряването е много лесно - има малки менгеменца - хващаш го с едно такова, но не много силно - и не натискай с бургийката (бормашинката) - съвсем леко....тя ще си го пробие. А иначе можеш да помолиш някой зъболекар да ти даде изхабена бургийка - те ги подменят от време на време и имат изхабени. Закрепяш я на бормашинката и - готово. <{POST_SNAPBACK}> Maлки бургийки, малки менгеменца - докато ги намери ще се откаже. По добре отиде на зъболекар - и там с неговите борчета за машинката ще стане Edva li nqkoi zybolekar 6te se navie da si habi diamantenite bor4eta , za da zadovoli tazi pri6tqvka <{POST_SNAPBACK}> Като му ги плати ще си ги изхаби - така си мисля. Никой не му е казал на аванта Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Хм, интересно ми е с колко лева е готов да се раздели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.