Jump to content
BulForum.com

Malko po6t

Kasper

Recommended Posts

Za pruv put instaliram XP vsi4ko si varve6e imstalirah kodeksite no kato probvah da pusna video format komputura zabiva i sled 5 sekundi se restartira sam.XP-to mi pokazva 4e imam problem sas draiverite na video kartata i mi dava Link za Draiveri no i sled kato gi instalirah pak su6tiq problem :confused .Mislih 4e moje da e ot DirectX isteglih ot Warez nai noviq DirectX9.0c no sled tova problema pak se povtarq (predi6nata versiq na DirectX-a be6e 8.1 ).Kazaha mi da isteglq Pacha na XP-to ot Tuk . Probvah se da go isntaliram vsi4ko varve6e no posreda mi pokaza gre6ka.

Video kartata mi e Riva vanta 16mb

Ako nqkoi nqkoi ima predstava kade moje da e problema da pi6e :)

10x Predvaritelno

Пробвай с друга видеокарта, възможно е твойта да не се разбира добре с ХР, имах един подобен проблем преди, просто видеокартата не издържаше и забиваше.

Може да имаш проблем с овърлея на картата, просто пробвай с друга карта, макар и по-слаба. Или пък пробвай с някакви стандартни драйвери.

ЕДИТ: Да, и не си слагай SP2 на Уиндоус ХР, просто не го слагай! Едвали ще ти оправи проблема, а само ще имаш повече проблеми, особено като за пръв път инсталираш тази ОС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...