mIRCata Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Тва е лудница Аз пък един ден ей така на майтап взех един нож и за експеримента си нарязах кожата между палеца и показалеца. Интересното е че докато го правех нямаше кръв, чак като спрях след 2-3 минути ръката цялата омазан. И тъй като бях на 4 години само познай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Първа кръв: Седнал съм на един парапет, и решавам да направя акробатично изпълнение: залитам умишлено назад с цел да се превъртя под парапета, но главата ми среща ръба на циментовия праг отдолу. Това става във вилната зона на село Храбрино. Не помня колко шева бяха. Втора кръв: Акробата в мен отново се обажда (може и първия инцидент да е оказал влияние върху начина ми на мислене) скачам и се хващам за простора в къщата на баба ми, набирам се, след което се хващам с краката за самия простор, който представлява тънък проводник. В момента, в който увисвам с главата надолу проводника реши да се скъса. След тези два инцидента откривам различия между моя начин на мислене и този на околните. А за бели... с един приятел обикаляхме и крадяхме капачките на вентилите на гумите по колите в махалата. Моя съучастник даже сложи част от плячката (без да знам) на вентилите на фамилния ни вартбург. Баща ми беше за снимка. Освен това с един друг приятел обичахме при първия сняг да се качим на хълма на стария град и да ходим от двете страни на тунела и да събаряме сняг върху минаващите отдолу коли. На Лом с братовчед ми подреждахме камъни по релсите и беше много забавно докъто един от тези камъни (или шрапнел) не "почука" на входната ни порта. А това не е баш детска беля, щото имах 18 навършени, ама акъла ми според мен си беше детски. Купувам си една баница от стола, която според мен представляваше биологично-химичен експеримент. Изядох я в пушилнята на МГ-то (до оградата на училището, до една бутка) в компанията на няколко приятели (Попа от една друга тема е един от тях). След като успях да изпратя тази субстанция с високо съдържание на мазнини във стомаха си, ми хрумна да запаля хартийката. Хартийката лумна, сякаш беше пропита с бензин и неволно я изпуснах (опарих се). Падна в едни треви, които почнаха да пушат, звънеца би, влезнахме, по едно време гледам гъсти кълбета дим и надничайки през прозореца - гледам бутката гори. Дойде пожарна и гениите първо разбиха един прозорец за да пръскат вътре, после разбиха врата, влезнаха и чак тогава усетиха, че тя гори отдолу. Също така за беля мисля, че може да се класифицира влизането ми в час по литература: януари месец, влизам по дънки, фанелка с къс ръкав, плувна шапка на главата, плувни очила на очите, хавлия метната през рамо, кубинки в едната ръка, чантата с останалите дрехи в другата... и с най-невинния си гласец питам "Добър ден, може ли да остана в час"... учителя ми Чавдар Димитров (лека ти пръст, Чавдо) се просълзи от смях и каза "може". Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 17, 2004 Author Share Posted December 17, 2004 Бахти, mIRCata кой ти е дал нож бе, майна ... Един приятел точно на тая възраст си е бръкнал в окото с една отвертка, та сега е с едно око. Да пази Господ!!! Които от съфорумците имаме деца , трябва да си отваряме очите на четири!! P.S . The Scorpion, човече, смях се със сълзи !!! Развесели ме! Вярно, имаше едно време такива учители ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Аз понеже живея близо до линията която свързва централна гара и филипово често си правехме шперцове от пирони сложени на линията, та да ги пресова малко влака. С един такъв "шперц" отворихме един москвич и една поща. На една нова година след 12 часа се събрахме малко хора от махалата и тръгнахме да бродим из квартала добре запасени с пиратки. В един магазин пъснахме под врата няколко и от ударната вълна се задействаха алармите на прозорците - тогава още бяха от тия дето се лепяха на джама и като дойдоха ченгетата са чупихме да бягаме в другия квартал. там пък няколко коли останаха без огледала Ня наколко купона дето бяха по ниско метнахме в терасите пиратки - колко хубаво пищяха уплашините какки тогава. За капак на един подлез сложихме пиратка в една бутилка от бира, ама неще пущината да се пръсне. Тогава един приятел взе шишето и го метна в подлеза - да ама точно тогава излезе един дядка. Шишето мина буквално на 2-3 санта от носа му. Като се развика "Идиоти убийци" да видиш 8 човека как се пръснахме на 16 различни посоки. 1 час не се намерихме после. Е дядката се размина само с уплахата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Ние с един приятел скроихме един супер як номер на една ку*ва от нашия клас! Та значи тя ми беше променила паролата на пощата щото преди това аз и я промених !И отиваме у нас с пича и викам дай да си видя пощата...АААААА що немога да влезна!!Веднага се досетих че е тя и реших да и направя номер!! Тъй като тя е меко казано ТЪПА си беше направила паролата на пощата и 1234 (възможно най-трудната парола от всички )!Ние влезнахме в пощата и пратихме на един дебелак от класа писмо! Писмото беше: Много те обичам!Ти си върха...нали се сещате!! И още едно писмо с гола мацка след което му се обадихме и му казахме да си провери пощата за да види кво сме пратили!! На другия ден той ми вика че тя му пратила писмо,при което аз се правя че не знам нищо!!Та така той си мислеше че са гаджета и че тя го обича!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Ние с един приятел скроихме един супер як номер на една ку*ва от нашия клас!Та значи тя ми беше променила паролата на пощата щото преди това аз и я промених !И отиваме у нас с пича и викам дай да си видя пощата...АААААА що немога да влезна!!Веднага се досетих че е тя и реших да и направя номер!! Тъй като тя е меко казано ТЪПА си беше направила паролата на пощата и 1234 (възможно най-трудната парола от всички )!Ние влезнахме в пощата и пратихме на един дебелак от класа писмо! Писмото беше: Много те обичам!Ти си върха...нали се сещате!! И още едно писмо с гола мацка след което му се обадихме и му казахме да си провери пощата за да види кво сме пратили!! На другия ден той ми вика че тя му пратила писмо,при което аз се правя че не знам нищо!!Та така той си мислеше че са гаджета и че тя го обича!!! <{POST_SNAPBACK}> Ми то така сте направили номер на пича, не на нея - поне така ми се струва. То по интересно щее било като е тръгнал да и се обяснява и тя го е гледала като голям камък Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Ние с един приятел скроихме един супер як номер на една ку*ва от нашия клас!Та значи тя ми беше променила паролата на пощата щото преди това аз и я промених !И отиваме у нас с пича и викам дай да си видя пощата...АААААА що немога да влезна!!Веднага се досетих че е тя и реших да и направя номер!! Тъй като тя е меко казано ТЪПА си беше направила паролата на пощата и 1234 (възможно най-трудната парола от всички )!Ние влезнахме в пощата и пратихме на един дебелак от класа писмо! Писмото беше: Много те обичам!Ти си върха...нали се сещате!! И още едно писмо с гола мацка след което му се обадихме и му казахме да си провери пощата за да види кво сме пратили!! На другия ден той ми вика че тя му пратила писмо,при което аз се правя че не знам нищо!!Та така той си мислеше че са гаджета и че тя го обича!!! <{POST_SNAPBACK}> Детешко драго-хеви метъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Ми то така сте направили номер на пича, не на нея - поне така ми се струва. То по интересно щее било като е тръгнал да и се обяснява и тя го е гледала като голям камък <{POST_SNAPBACK}> Нещо такова стана!!Той почна да вика че са гаджета а тя се чуди кво става!Даже и викаше скъпа!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Горкия пич, знам какво му е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Горкия пич, знам какво му е. <{POST_SNAPBACK}> Да не излезе, че си ти. Я се разберете с ПМ Иначе за други интересни мои случки - примерно от вилната зона където имамме вила се спуснах една зима с шейна Чук и Гек по пътя за село - около 12 км, като половината ги минах на шейната. Уж тихо и спокойно и уж слушах за идващо коли ама на един завой щях да нацела един варбург дето се качваше нагоре. А по- надолу по пътя бяха сложили пепел за да минават колите и аз както се бях засилил минах на пряко през дърветата. Как не се пребих незнам. После дядо ми ме настигна с колата и понеже бях почти на равната част от пътя ме прибраха. Иначе после с тая шейна в село кви работи ставаха.... Повечето улици около бабката са все стръмни и та бая щури изпълнения имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 На времето ,5-6клас, на една даскалка по история,много ни дразнеше,и счупихме хубавия дървен стол и след това го събрахме горе-долу.Като влезе и седна моментално се оказа по гръб,а очилата и на коленете( ако не се лъжа на лявото ).След това целия клас бяхме с понижени оценки, и тя си промени отношението към нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Като каза даскали в 1-то ми дасклао имаше един даскал викахме му Фалко. Той водеше занималнята и в стаята където беше имаше една врата зад дъската със стая, от която се качваше на покрива. Колко ни е гонил по покрива. А един от по-горните тогава класове му беше опрял нож в гърлото - даже ходеше извесно време с една драскотина от ножа. А на един друг даскал му залепихме тетрадката, в която имаше уроците с каниколит за бюрото и понеже тетрадката беше с корици от една такава кожа като гума или от сорта доста се помъчи да я отлепи преди да се скъса и да остане там за доста времена Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Като каза даскали в 1-то ми дасклао имаше един даскал викахме му Фалко. Той водеше занималнята и в стаята където беше имаше една врата зад дъската със стая, от която се качваше на покрива. Колко ни е гонил по покрива. А един от по-горните тогава класове му беше опрял нож в гърлото - даже ходеше извесно време с една драскотина от ножа. А на един друг даскал му залепихме тетрадката, в която имаше уроците с каниколит за бюрото и понеже тетрадката беше с корици от една такава кожа като гума или от сорта доста се помъчи да я отлепи преди да се скъса и да остане там за доста времена <{POST_SNAPBACK}> Ааа ,да.Номерата с тетрадките.Ние така бяхме омазали няколко днвника със восък , няма писане после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Ааа ,да.Номерата с тетрадките.Ние така бяхме омазали няколко днвника със восък , няма писане после. <{POST_SNAPBACK}> Хахаха тва ша е супер яко!Ще го пробваме!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Веднъж целих един чичо с камък и без да искам му пукнах главата.Още ме е срам като се сетя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 А аз си мислех, че по-щуро дете от баща ми не е имало. Като малка не съм правила много бели. Бях примерно и послушно дете, но като по-голяма започнах да правя доста щуротии. Ако започна да разказвам случки от училище....малИЙ...Няма да ми стигне една нощ-то да беше забравен дневник в заведение, то не бяха диви бягства от часовете(веднъж бяхме избягали от час при директора на училището и той ни гони по коридорите ), то не бяха номера на учителите, нагло вписване на оценки в дневника, а след това ходихме при учителя да ни ги нанася в бележника.... Много бях луда, ама и още съм си Аз по принцип вечно съм си в издънка. Даже една позната все казваше:"Юлия. Какво да я правиш...." Сега се сещам за един номер, който направих. Бях отишла при една моя приятелка, която работеше на морето. Вечерта седнахме в една кръчмичка да пийнеп по някоя биричка. Тя се сети за едно момче-с родители българи, но живее в Словакия, идва всяко лято в България и работи като екскурзовод. Понеже не ме беше виждал, реших да му изиграя едно театро. Само да поясня, че екскурзоводите са отговорни за туристите си и винаги трябва да са на линия за тях, ако им се случи нещо. Та отидах при него и му казах, че на една негова туристка са й изтекли водите в центъра на Приморско и всеки момент може да роди на автогарата. Той първоначално не ме разбра, защотото не владее добре български и дори ме попита:"Ама тя бременна ли е?". След което се паникьоса и тръгна по бельо да бяга към автогарата, а аз подтичвах след него, хапейки бузи. Остана доста изненадан, когато го хванах за ръката и го вкарах в кръчмата След три години той още се смее като се сети за тази случка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Еми кви ли не простотии не съм правил Зависи от какво естество са, естествено... Ако са от бойно, веднъж с трима приятели бяхме цепнали с камък главата на едно педалче, което постоянно ни дразниеше... Ако са от очилищно:Веднъж пукнах от тея смърдящите ампули в час и след 5 минути мъки даскалката неможеше да диша и ни пусна, беше баси шоуто... И други простащини съм праил, като обаждане в полицията, че в даскалото има бомба... Аре, стиа толкоз, аз съм примерно дете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Аз пък кат бях на 6-5 години много често ме караха наще при дядо и баба и с един кат мене много обичахме да си играем тат дето държат балите със сеното(бала е пресовано сено, вързано с връзки,под формата на правоъгълник за тези, които не знаят ).И решихме да си направим там къша от тия бали,обаче като я построихме и влязохме вътре,аз викам:"Аве дай да си напалим един огън тука,че много тъмно нещо" и другия естествено се съгласява.Намерихме кибрит и запалихме огънчето и след 5 мин пристига баба ми уплашена и вика:Къв е тоя пушек дето излиза от тука???И естествено излязохме с рев и на кълбета от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.