Midex Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 - Data Cable USB DCA-540 (USB->USB) - Data Cable USB DCA-510 (USB->serial) - Data Cable DCA-500 (serial->serial) За предпочитане по реда на цветовете - 1. синия / 2. червения / 3. зеления (в краен случай) Не съм търсил по магазините...утре ще прескоча да проверя за цени и наличност, а ако някой има такова кабелче - да пише....ще проверя първо тука. ЕДИТ: Намерих и от 2-та вида. Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Препоръчвам ти serial ако ти трябва за флашване на фирмуера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2004 Author Share Posted December 17, 2004 Препоръчвам ти serial ако ти трябва за флашване на фирмуера Мерси за съвета, но ми обясни защо е за предпочитане? Ще го ползвам вероятно и за двете - ъпдейт & комуникация с РС файлове (музикални, снимки и т.н.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Аз накори си взех такъв. USB-to въври по 25 кинта на повечето места. Но не може да Flash-ва. А иначе се получи доста интересно. И двамата с брат ми сме с CX65 кабела разпознава само моя телефон Така че ти препоръчвам да го провбаш преди да го вземеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Човека по горе го е казал фирмуерите на SIEMENS (за СХ65 със сигурност) са такива че изискват Serial по USB не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 1-во имаш л.с. относно кабела 2-ро аз си апдейтнах софтуера на бившия сименс СТ60 със усб дата кабел за сифте правих такова нещо и успях Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Аз имам оригинален кабел на Siemens/за serial е/,но е от S55.20 лева,преди да го вземеш-пробваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2004 Author Share Posted December 17, 2004 Аз имам оригинален кабел на Siemens/за serial е/,но е от S55.20 лева,преди да го вземеш-пробваш. @trifon - vidjah PM-a, no kato cheta tuk maj veche predpochitam serial. ЕДИТ: Намерих и единия и другия. Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petiopl Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Taрса дата кабел за samsung Е300.Ако някои продава или знае от каде мога да го купя 6те сам му много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Midex ok нп : > но от s55 няма да стане на сх доколкото си спомням Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.