Jump to content
BulForum.com

Нуждая се от

Ilianna

Recommended Posts

Трябва ми технически чертеж на: фасунга, щепсел двуфазен, или някакво жакче стерео. Не се нуждая и от трите а само от едно от тях. Уча в техническия университет І курс и ми трябват спешно за понеделник някои може ли да помогне. Мисля 4е към тях трябва да има скица и спецификация. Разбрах че много от членовете на WAREZA учат в техническия и са минали І курс дано някои помогне. Благодаря и ще почерпя!!! :)

i kvo vii tryaa sami da si razglobite nyakoe ot tia raboti i posle da go na4ertaete xix :bgrin: predlagam ti da si fane6 nyakoe drugar4e deto razbira i da napravite edin i sy6t 4ertej ili da ti pomogne no ako sa samo tezi trite ne moje da ne se povtaryat tui 4e nyam ko da sa xabi6 ami xitruvai 6tot ako sama ne si pomogne6 ....... :tongue

elektrotehnika sam...i Vergov mi vodi uprajneniqta...vsa6nost zada4ata be6e po izbor nie da si izberem i da si donesem edno ot tezi tri ne6ta i da gi na4ertaem...kato nie si izbirame formata, ma6taba i t.n.

Ами то това е елементарно... Най добре е да си харесаш най обемистият елемент от трите щото е по лесно да се измерва с линииката.. и другото е ясно.. Където има дупка правиш разрез.. и така...

ako imam povtarq6t se 4ertej s nqkoi ot grupata nqma da mi podpi6at...moq a po princip za tezi 6tepseli i fasongi ima nai razli4ni vidove...vaprosa e tam 4e nqma kam koi da mi pomogne i zatova pusnah tema tuk...s nadejdata 4e moje bi nqkoi e minal prez tazi maka i ima nqkoi star 4ertej

Накарай някой да ти ги направи тези чертежи, щото трудно ще намериш готов чертеж-все пак асистентите ги прибират и не ги връщат.

тези, които знам че могат да ги направят нама да се навият(все пак ние сме стари кучета и не се занимаваме с глупости). Виж някой срамежлив колега първокурсник да ти помогне тамън е набрал скорост с чертежите :D.

Другия вариянт за който съм чувал е ,че в някой от ксероксите около IV-ти има някакъв тип който има доста чертежи,курсови работи,задачи,готови пищови и т.н. и срещу скромно заплащане ги предоставя

vij kato go zeme6 ot nyakoi ot tvoita grupa nyama nujda da go prai6 sy6ti prosto promeni nyakoi razmeri.....abe "ocveti" go malko imai vyobrajenie :P az ti kazax tryabva da si naxalna ina4e umira6

Трябва ми технически чертеж на: фасунга, щепсел двуфазен, или някакво жакче стерео. Не се нуждая и от трите а само от едно от тях. Уча в техническия университет І курс и ми трябват спешно за понеделник някои може ли да помогне. Мисля 4е към тях трябва да има скица и спецификация. Разбрах че много от членовете на WAREZA учат в  техническия и са минали І курс дано някои помогне. Благодаря и ще почерпя!!! :)

Потърси в някой от сайтовете за 3D моделиране, подобни работни чертежи се казват Blueprint. Ако се поразровиш съм сигурен, че ще намериш, вече колко ще ти сваърши работа подобен чертеж незнам.

Лесна ващта деца! Ами аз какво да кажа като имам да чертая редуктор за заверка? Със зъбни колела, валове, уплътнители, гайки шайби, болтове, шпонки, шпилки, фланци, кутии, дистанционни фтулки, лагери, размери, спецификация, изчисления диаграми и т.н. и съм още 2-ри курс, забележете, Биотехнологии в УХТ! Аз вече го начертах де..

А ти нямаш ли някакво ръководство от където да гледаш? Ако ми пратиш повече информация мога да ти помогна, но това може да стане най-рано в Неделя, щото до тогава съм зает!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...