Ilianna Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Трябва ми технически чертеж на: фасунга, щепсел двуфазен, или някакво жакче стерео. Не се нуждая и от трите а само от едно от тях. Уча в техническия университет І курс и ми трябват спешно за понеделник някои може ли да помогне. Мисля 4е към тях трябва да има скица и спецификация. Разбрах че много от членовете на WAREZA учат в техническия и са минали І курс дано някои помогне. Благодаря и ще почерпя!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 mmm kva specialnost si 4e ti iskat teia gluposti i koi ti prepodava i kak taka sa ti go dali bez ni6to ......v smisal ....ne e vyzmojno ya obyasni kva e situaciyata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 elektrotehnika sam...i Vergov mi vodi uprajneniqta...vsa6nost zada4ata be6e po izbor nie da si izberem i da si donesem edno ot tezi tri ne6ta i da gi na4ertaem...kato nie si izbirame formata, ma6taba i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 i kvo vii tryaa sami da si razglobite nyakoe ot tia raboti i posle da go na4ertaete xix predlagam ti da si fane6 nyakoe drugar4e deto razbira i da napravite edin i sy6t 4ertej ili da ti pomogne no ako sa samo tezi trite ne moje da ne se povtaryat tui 4e nyam ko da sa xabi6 ami xitruvai 6tot ako sama ne si pomogne6 ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 elektrotehnika sam...i Vergov mi vodi uprajneniqta...vsa6nost zada4ata be6e po izbor nie da si izberem i da si donesem edno ot tezi tri ne6ta i da gi na4ertaem...kato nie si izbirame formata, ma6taba i t.n. <{POST_SNAPBACK}> Ами то това е елементарно... Най добре е да си харесаш най обемистият елемент от трите щото е по лесно да се измерва с линииката.. и другото е ясно.. Където има дупка правиш разрез.. и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 ako imam povtarq6t se 4ertej s nqkoi ot grupata nqma da mi podpi6at...moq a po princip za tezi 6tepseli i fasongi ima nai razli4ni vidove...vaprosa e tam 4e nqma kam koi da mi pomogne i zatova pusnah tema tuk...s nadejdata 4e moje bi nqkoi e minal prez tazi maka i ima nqkoi star 4ertej Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Breh shto ne sam se zapoznal s teb oshte Tolkova li nemojesh da poiskash ot nqkoi kolega 1 gotov 4ertej da mu napravish 1 kopie. P.S. Vergov mnogo mirishe..bqgai ot nego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 Breh shto ne sam se zapoznal s teb oshte Tolkova li nemojesh da poiskash ot nqkoi kolega 1 gotov 4ertej da mu napravish 1 kopie. P.S. Vergov mnogo mirishe..bqgai ot nego! <{POST_SNAPBACK}> e dobre ti naprimer nqma6 li takav 4ertej...da go vzema ot teb...ot moqta grupa 4erteji ne moga da vzimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Am az sam 2ri kurs.Bqh TTT sega sam KTT ne sam risuval takiva jujavki...no moga da na4ertaq prava v 10 proekcii i vse shte izglejda po razli4en na4in Ne e nujno da vzimash ot tvoita grupa ima i drugi grupi...vse nqkoi shte e tvoq variant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 az ako mojeh da vzema 4ertej ot druga grupa do sega da sam go napravila 100 pati...vaprosa e 4e ne gi poznavam i ne moga prosto taka da razpitvam...to4no poradi tazi pri4ina pusnah tema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Накарай някой да ти ги направи тези чертежи, щото трудно ще намериш готов чертеж-все пак асистентите ги прибират и не ги връщат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 Накарай някой да ти ги направи тези чертежи, щото трудно ще намериш готов чертеж-все пак асистентите ги прибират и не ги връщат. <{POST_SNAPBACK}> a v takav slu4ai...da znae6 nqkoi koito pravi takiva 4erteji Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 ne se spi4ai...ponedelnik ne e posledniq srok ima i drugi dni shte si go namerish Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 тези, които знам че могат да ги направят нама да се навият(все пак ние сме стари кучета и не се занимаваме с глупости). Виж някой срамежлив колега първокурсник да ти помогне тамън е набрал скорост с чертежите . Другия вариянт за който съм чувал е ,че в някой от ксероксите около IV-ти има някакъв тип който има доста чертежи,курсови работи,задачи,готови пищови и т.н. и срещу скромно заплащане ги предоставя Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 vij kato go zeme6 ot nyakoi ot tvoita grupa nyama nujda da go prai6 sy6ti prosto promeni nyakoi razmeri.....abe "ocveti" go malko imai vyobrajenie az ti kazax tryabva da si naxalna ina4e umira6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Трябва ми технически чертеж на: фасунга, щепсел двуфазен, или някакво жакче стерео. Не се нуждая и от трите а само от едно от тях. Уча в техническия университет І курс и ми трябват спешно за понеделник някои може ли да помогне. Мисля 4е към тях трябва да има скица и спецификация. Разбрах че много от членовете на WAREZA учат в техническия и са минали І курс дано някои помогне. Благодаря и ще почерпя!!! <{POST_SNAPBACK}> Потърси в някой от сайтовете за 3D моделиране, подобни работни чертежи се казват Blueprint. Ако се поразровиш съм сигурен, че ще намериш, вече колко ще ти сваърши работа подобен чертеж незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 DELETED Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Лесна ващта деца! Ами аз какво да кажа като имам да чертая редуктор за заверка? Със зъбни колела, валове, уплътнители, гайки шайби, болтове, шпонки, шпилки, фланци, кутии, дистанционни фтулки, лагери, размери, спецификация, изчисления диаграми и т.н. и съм още 2-ри курс, забележете, Биотехнологии в УХТ! Аз вече го начертах де.. А ти нямаш ли някакво ръководство от където да гледаш? Ако ми пратиш повече информация мога да ти помогна, но това може да стане най-рано в Неделя, щото до тогава съм зает! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.