Thief Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Hora sorry za maloumnata tema ama imam shiban problem Kakvo she re4e "and copy this file to %SYSTEMROOT%\System32 " Kude po dqvolite e %SYSTEMROOT%\System32 .Zashtoto kato go napisha gore v searchbar-a mi vadi c:\windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Ми щеше да е странно друго да ти извади... Баш това си е. Директорията в която е инсталирана операционната система. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Прочети в Windows XP Professional Product Information там има отговор на всички въпроси %SYSTEMROOT% =c:\windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 .... %SYSTEMROOT% =c:\windows <{POST_SNAPBACK}> Ако %SYSTEMROOT% беше = c:\windows, то тогава нямаше да има смисъл от %SYSTEMROOT% . Смисъла на %SYSTEMROOT% е , че това е променлива, на който и Уиндоус да се използва, винаги стойността ще е = на конкретната системна директория. На някои това може да е C:\WINNT, на други c:\windows, или където е инсталирана операционната система (например c:\fuck, ако там сте инсталирали ). Т.е. %SYSTEMROOT% е променлива на обкръжението, показваща на всяка система коя е системната директория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.