The Black Dragon Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Незнам къде да постна тая тема и затва я слагам тука!Та значи имам някъв проблем който не знам на кво се дължи.Значи като отворя Google или Yahoо и натискам горе на снимките и на повечето не ми дава да ги отворя и се изписва следния надпис: и като му дам Don`t Send и ми изчезва всичко от десктопа за 1-2 секунди и после пак се появява,само че долу страниците дето съм ги отворил ги няма...много смотано.Някой знае ли на кво се дължи тва и само на мен ли така става?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 virus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 virus? <{POST_SNAPBACK}> не е май щото антивирусната нищо не открива а и други такива проблеми нямам.само с гуугъл и йахуу Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Проблема не е в Google и Yahoo. Щом антивирусната не открива нищо значи проблема е в Explorer-a. Аз съм с Опера и нямам такъв проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 Проблема не е в Google и Yahoo. Щом антивирусната не открива нищо значи проблема е в Explorer-a. Аз съм с Опера и нямам такъв проблем. <{POST_SNAPBACK}> да ама на мойте познати не им дава такива проблеми?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Пробвах на моя IE и нямам проблеми. Преинсталирай си IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Някой път кат почнеш да щракаш много неща и отваряш много прозорци,кат им даваш зор,тои компа не смогва и те пуска на десктопа се едно нищо не си правил.Поне на мен когато ми е ставало тва съм забелязал. Ама да знаеш че не е вирус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.