Jump to content
BulForum.com

Interesni dati na rajdane

Fori_ox

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply
22 septemvri :) Beshe nqkakav praznik mislq... ?

Българският ден на независимостта! За съжаление още няма необходимата популярност! Дерзай! :beerchug

ПП>Ако някой знае някакво значимо събитие на 19.06 значи и аз мога да се включа! ;)

Edno momiche ot bivshiqt mi klas beshe rodeno na 24 dekemvri i se kazvashe Denica.......

Аз съм на 6ти декември - Никулден...НЕ ме питайте защо не са ме кръстили Николина...

a az sam roden na 3 fevruari to4no 1 den sled denq na gei4etata (za da sme to4ni kam 5h. sutrinta) nqkolko 4asa po - rano i 6te6e da se polu4i dosta kofti 6tqx da praznuvam rojden den na denq na pedalite :D

Аз съм роден еди-кога-си (добре де, 28 юли), но интересното тук е, че един голям мой френд, с когото се запознах като стъпах в гимназията, е роден точно 1 ден преди мен!

Ами аз съм роден на 14 Май която дата не е никакъв празник!!Важното е че познавам 5 човека родени на моята дата и даже единя от тях е и с мойто име само където сме различни години :D

Мисля че дара на раждане на сестра ми е много интересна 31 декември :) Някой ще кажат че тогава е гадно защото има много празници тогава ма нея си я кефи датата :P

ами аз съм роден на 20 Сепрември един приятел и той е на 20 Септември и бившата ми приятелка е на 20 Септември :D

Ти за това ли си толкова флюбена и пускаш винаги такива теми,който радват и разсмиват хорицата във форума :woot

А по темата аз съм роден на 12.08 не знам нещо известно и интересно,което се е случило на  тази дата ако някои знае да каже ;)

точно затова!как позна?! :blink: :angry: пускам каквито теми ме вълнуват и се радвам ,че ви развеселяват.и моля ти се стига си се заяждал с ме :sayjin н-писна ми .

Аз пък нямам рожден ден щото съм роден през ноща на 15 януари :sayjin

1-во нощта ;)

2-ро би ли ни обяснил защо след като си роден нямаш рожден ден ???? откъде си се пръкнал ??? от нищото ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...