Jump to content
BulForum.com

Interesni dati na rajdane

Fori_ox

Recommended Posts

Един ден преди моята дата е роден Хитлер, а един ден след нея - Ленин, на моята дата е родена Елизабет Втора (годините са различни).

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Ами моя рожден ден е на 24 март и е свъран с началото на войната между САЩ и Сърбия за Косово.

А ЕГН-то на моята племенница започва с 194802

Не знам дали вече правят така, но ако сте забелязали, на месеца, вместо нула има 4.

• 1 month later...

Нещо не точно по темата:

Брат ми е роден на 9 юни, аз на 10 юни, а брачеда на 11 юни.

Брат ми е по-малък с 2 години от мен, а аз съм по-малък с 2 години от брачеда :wacko:

аз пък съм родена на 14.02 :P  :D  :love  :love

14 февруари rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!! :punk  :punk  :punk

Ти за това ли си толкова флюбена и пускаш винаги такива теми,който радват и разсмиват хорицата във форума :woot

А по темата аз съм роден на 12.08 не знам нещо известно и интересно,което се е случило на тази дата ако някои знае да каже ;)

Аз съм на 17.08-битката при Траянови врата и Ахелой

Аз стм роден на 22 септември, деня на независимостта на България, и дядо ми е роден тогава....

П.П.:На един приятел дядо му е роден на 29 февруари(ме че е празник де...) :D

Аз съм роден на 29.04 но не ми пука, че нищо интересно не се е случило тогава :beerchug , но братовчетками е родена на 31.12 вечерта :wub:

В нашето семеиство сме ги наредили четири празника един след друг. :bgrin: Първа систра ми има рожден ден.На следващият ден маика ми празнува своя рожден ден.На следващият ден е Бъдни вечер и на по-следващият е Коледа.

20 август-битката при Ахелой 917г. Симеон дава такъв урок на византийците, че още им държи влага :D

да се обадя и аз.и моя ден е 20.08.197. г.

на този ден и други велики мъже са родени:

-бенджамин харисън,23 usa президент

-робърт плант,маи всички знаем кои е тои

:punk :punk :punk :punk :punk

• 1 month later...

Нещо, което разбрах току що - точно на 27-ми Септември 83-тa Richard Stallman обявил публично за проекта си за свободна UNIX-like OS.

Neat :)

Един приятел е роден на същата дата като Хитлер :D (няколко години по късно де) То наближава....

Аз съм на 04.04 нормална дата ,но един от моя клас е на 31.12 и е роден точно 15 мн преди полунощ ако бях аз на мястото на неговите щтях да го кръста Васил.. :D :D Щеше в рамките на 24 часа да празнува като за световно пък и по евтинко щеше да му излиза :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...