Liverpool`Fan`1 Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 А ся де То от дати мина на животни. Пък и на караман за какво му е.Той колко Gb с Брияна Банкс има още. Аз иначе съм на 21 Юли ГОЛЯМ ДЕН за МЕН си.Много го уважавам тоя ден.Сяка година празнувам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 Emi nema sq kvo da se prai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Ами...в датите ми няма нищо интересно, просто съм забелязал една закономерност: От рождената дата на жена ми --> до рождената дата на сина ми има точно 61 дена. От рождената дата на сина ми --> до моята рождена дата има също толкова - 61 дена(той е точно по средата между нас двамата). На всичкото отгоре на неговия рожден ден се пада моят имен ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Осми март достатъчно интересна дата ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Един мой съученик е роден на 8-ми март Познайте какви намеци му се правят като тръгне да черпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
rali_kn Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Aми аз съм родена на 02.02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 20.04.1978 На същата дата са: Марк Аврелий Адолф Хитлер Вагнер Кармен Електра Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 На моя рожден през 33-а ден са запалили Райхстага. А пък запалих дребен пожар в къщи през 86-а, после още един през 87-а. Наводнения съм правил поне три - толкова помня. И веднъж разсипах 200 кила нафта, та щяха да ме утрепят от бой. Ей, дали да не пуснем една тема за най-грандиозните си детски пакоссти?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Един мой съученик е роден на 8-ми мартПознайте какви намеци му се правят като тръгне да черпи <{POST_SNAPBACK}> А тфа е много кофти.Ама сигурно на пича вече му е писнало да г ислуша и гледа да си прекара все по-хубаво и по-хубаво.Ама все пак Българска му работа " признак на ниско възпитание " да се базикаш с рожденник. Тз тз тз Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Аз съм на 20 януари. Май тогава се предаваше в САЩ президентският пост от стария на новият президент. Абе то какъв ли празник е това тази година, но карай... По стар стил тази дата е Ивановден. Като малък си купувах газирано за рожденният ден и продавача всяка година ме бъзикаше: "О здравей сбъркан Иванчо..". Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 леля ми ражда дъщеря си на рожденния си ден. е по-хубав подарък от това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 И аз имам един приятел, дето е роден на 8 март. Горкия... Иначе се поразрових за моята дата и ето какво открих: Родени са Джими Пейдж и Ричард Никсън. Значими събития: 1839: За първи път е изчислено разстояние до друга звезда - Томас Хендерсън изчислява разстоянието до Алфа Кентавър. 1912: Амерканската пехота нахлува в Хондурас 1936: Американската армия приема на въоръжение полуавтоматични оръжия 1960: Започва строежът на Асуанския язовир в Египет (доколкото знам е един от най-големите в света) 1965: Албумът Бийтълс'65 заема #1 и остава на #1 в продължение на 9 седмици 1968: Автоматичната сонда Surveyor 7 прави първото меко кацане на Луната 1969: Първи тестов полет на Конкорд 1972: Пътническия кораб "Кралица Елизабет" е унищожен от пожар 1981: Аз съм се родил; Франциско Балсамао е избран за президент на Португалия 1987: Гранични сблъсъци между Китай и Виетнам, 1500 жертви 1998: Анатолий Соловьов и Павел Виноградов прекарват 3 часа и 8 минути в открития космос, поставяйки рекорд по продължителност; Карпов печели срещу Ананд, запазвайки световната си титла в шаха И нещо неприятно - през 1980 г. (точно една година преди да се родя) е починал дядо ми. [edit] Баси склерозата дето съм... 10 дни по-късно се сещам че всъщност нер съм писал коя е самата дата - 9-ти Януари 1981... [/edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Aми аз съм родена на 02.02 <{POST_SNAPBACK}> Баси как ли та бъзикат като почнеш да черпиш Иначе на мойта дата са Ленин , Опенхаймер, Джак Никълсън Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 е тая дата е много яка. Carmen rulezzzz Пък и Хитлер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Aми аз съм родена на 02.02 <{POST_SNAPBACK}> xaxa ti vse pak si momiche, a pitash li shefa mi,a ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Седми Ноември, деня на великата Октомврийска революция. До десети ноември имаше заря всеки път на рожденния ми ден. Когато съм се родил, дядо ми е казал "Велик човек ще стане от него, щом се е родил на тази дата!". Сега виждам, че е прав А за зодиите, аз съм представител на единствената зодия. Хора, не се самозалъгвайте, родените от 1.I до 23.X и 22.XI до 31.XII са зодия "Ухапани от скорпион". People can fly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Хора, не се самозалъгвайте, родените от 1.I до 23.X и 22.XI до 31.XII са зодия "Ухапани от скорпион". People can fly... <{POST_SNAPBACK}> Аз щи дам едно ухапване.Що не ма клъвнеш отзад а Нали знаеш кво ГОВЕДО съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Грим, на тебе, като на говедо ще ти причини само силен сърбеж. Ще бягаш из загражденията за едър рогат добитък суркайки г си по земята. :]] Иначе един приятел, който го популяризирах тук е роден на 1.XI, май беше някаф празник, на будителте ли, на к'во ли беше. А един пич от стария ми клас призна, че е роден на втори февруари, но му променили информацията в акта за раждане за да му спестят гаврите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Hellix Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 По-бившето ми гадженце беше на 29ти февруари. Готино, а?.. Edit: Пък аз съм на 23ти декември... Гадно е, бе хора!!! Винаги си получавах подаръчетата за рожденния на Коледа... демек нямах щастието да намажа два пъти! Edit2: А брат ми е на 16ти август - на една дата с Мадона, Хитлер и Сталин!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 17.08.971-Самуил разбива армията на Василий II За други събития на тази дата не се сещам,а пак и сега ме мързи Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 И аз съм горе-долу така.Само че съм роден на 21 май,между Телец и Близнаци.Не знам по каква причина но все като ме питат каква зодия съм казвам близнаци.Така съм свикнал. ...някой да ми каже каква зодия съм??? <{POST_SNAPBACK}> Az sam na 21 юли.Mezdy lav i rak .i kat me pitat kva zodiq sam kazvam rak.i az kat teb taka sam sviknal. Ta i az da pitam:nqkoi da znae kva zodiq sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Бе и аз съм на 8 март... Малко ме бъзикат... Една от нашите преподавателки каза, че рибите са втора ръка хора... Хахахахахахах, някой ако може да обясни по-подробно, защо така си мислят някои хора, защото аз не можах да я накарам да разясни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 На моя рожден ден: - започна първата война в персийския залив; - е роден Ал Капоне; - стана земетресението в Кобе - 6,433 загинали; 7.2 по Рихтер, аз съм роден 72-ра година; Чавдар 17 януари <{POST_SNAPBACK}> Otkade si razbral za tazi informaciq? otkade moga da razbera i az za moqta data? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 AlekS Публикувано на , 21:33 PM Otkade si razbral za tazi informaciq? otkade moga da razbera i az za moqta data? AlekS,ето ти 2 интересни сайта,в които ще разбереш кой се е родил на твоята дата и какво се е случило http://www.famousbirthdays.com/ http://news.bbc.co.uk/onthisday/hi/dates/s.../17/default.stm Иначе и аз съм на 17 януари,но 1987 Ето още инфо за този ден: Родени на тази дата са: Jim Carrey Kid Rock Muhammed Ali Al Capone Benjamin Franklin Andi Kaufman По интересни събития: 1991: Bush orders Allies to begin bombing Baghdad 1977: Gilmore executed by firing squad Gary Gilmore, the convicted murderer, is executed by firing squad in the Utah state prison, Salt Lake City. 1983: BBC wakes up to morning TV People have been switching on their televisions a little earlier than usual to catch Britain's first breakfast news programme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.