Jump to content
BulForum.com

Interesni dati na rajdane

Fori_ox

Recommended Posts

Ako ima nqkoi koito e roden na nqkoi golqm ili maluk praznik :D i iska da spodeli koi e toi da postva tuk :) .

P.S

Ideqta za taq tema mi doide pokrai podgotovkata za moq rojden den koito po nqkakva slu4ainost e na 25 toq mesec :lol: :P :) a za po golqmo u4udvane na toq den imam i imen den :bgrin:

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Някои хора смятат . че вторник 13 е по-фатален от петък 13. Не знам до колко е вярно, ама като се замисля в какво се превърнах...определено има нещо гнило в тази дата :)

Aз имах един съученик роден на 31 декември... Готино, но не и за майка му, която е прекарала посрещането на новата 1986 година гърчейки се в родилни мъки.

Ем...аз съм роден на определено паметна дата - девети май.Преди Девети датата се празнуваше като Деня на победата.....А сега се празнува като ден на Европа...Но хич не съм горд и с двете дати.

Hem e tapa hen nee. Az sam roden na 21 Juni i v horoskopite me pi6at razli4ni zodii ednite Bliznaci a drugite Rak.Ta da vi kaja az ne vqrvam  :excl: na zodii a v toq slu4ai epten.

И аз съм горе-долу така.Само че съм роден на 21 май,между Телец и Близнаци.Не знам по каква причина но все като ме питат каква зодия съм казвам близнаци.Така съм свикнал. :blink:

...някой да ми каже каква зодия съм??? :confused :confused :P

И аз съм горе-долу така.Само че съм роден на 21 май,между Телец и Близнаци.Не знам по каква причина но все като ме питат каква зодия съм казвам близнаци.Така съм свикнал. :blink:

...някой да ми каже каква зодия съм??? :confused  :confused  :P

I az mislq 4e biq pove4e na bliznaci ot kolkoto na rak. Daje nosq zodiq bliznaci na vrata .

Ем...аз съм роден на определено паметна  дата - девети май.Преди Девети датата се празнуваше като Деня на победата.....А сега се празнува като ден на Европа...Но хич не съм горд и с двете дати.

за съм роден на 19 февруари.Обесването на Васил Левски

Е то след 00:00 е друга дата :blink:

Зодиакалните знаци се определят по лунните цикли.Затова попитах в колко часа.Нищо,че е друга дата.

На моя рожден ден:

- започна първата война в персийския залив;

- е роден Ал Капоне;

- стана земетресението в Кобе - 6,433 загинали;

7.2 по Рихтер, аз съм роден 72-ра година;

Чавдар

17 януари

...някой да ми каже каква зодия съм??? :confused  :confused  :P

Телец си,много по-готина зодия е!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...