Jump to content
BulForum.com

Mom4eta,kakvo 6te kupite na gadjetata si?

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

аз съм решил да купя на моето момиче едни топли ръкавички и нещо друго но то е все още в стадий обмисляне

Аз се чудя между бельо, някаква дрешка и ботуши...в краен случай може и някой хубав сувенир, това също е добър подарък.

ботушките доста скъпичко ще ти легнат. :)

А за Нова Година подарява ли се?!?

при добро желание.

Prestanete s tezi drehi 4ervila i parfiumi. Podarete i ne6to originalno. Az vi predlagam da i podarite edin mnogo golqm PAZEL  ;) Hem 6te i napomnq nqkoga kogato se razdelite  :cry ,hem 6te moje da i pomognete da go sglobi i 6te si prekarata davamkata mnogo qko  :wub:

Taka 4e pomislete  :confused

Zasega tolkova  ;)

аз си харесах един пъзел. за мен. 3d пъзел на Golden Gate Bridge. :)

Ako iah gadje shtqh da napravq vsi4ko samo da q napravq shtastliva na toq golqm praznik.As li4no bih q zavel na nqkakvo hubavo i specialno mqsto kato luksozna ve4erq v hotel ili neshto ot roda

Аз вече се подсигурих и напзарувах, ама трябва да се знае кви са спецификите на обекта - индивидуалните потребности и предпочитания сиреч. :lol: На моята жена - дрешки и гримове - никога няма да се оплаче и е вечно (приятно) изненадана. А, да - и чанти - на чанти насита няма! Иам чувството, че и 300 да има пак ще се зазяпва по още. :blink: Особено ако са от по-скъпичките.....няма да сбъркаш....

Ама то все пак с нищо скъпо няма да сбъркаш, така че - бръкни се. Весела Коледа! :lol:

Аз с приятели почвам да запивам от 23 ваканция вече. И дано да съм жив да посрещна със семейството Коледа.Ама ако това стане значи ще има и подарак за НЕЯ. Попринцип не съм много по подаръците, защото се нещо огелпвам.За това напоследък на момичета включително майка подарявам много,много РОЗИ. Не знам не е 8 Март ама е красиво поне.Пък и винаги се очарова. Вие какво мислите :confused

Аз съм и харесал едни страшни прашки, дето забелязах че се зазяпа в тях като минавахме покрай тоя магазин преди няколко дни. Като си представя само как ще седят на изящното и дупе.... ммммм....

А си мечтая тя да ми подари я дънце, я хард, пък и на една пръчка дискове ще се зарадвам де:) Абе то всъщност няма значение какво ще ми подари - важното е, че е от нея, а предполагам, че и тя разсъждава по същия начин.

Иначе за рождения и ден преди няколко месеца и подарих страхотно красива златна четирилистна детелинка - медальон, и тя страхотно се зарадва, въпреки че предпочита да носи сребро пред злато.

ботушките доста скъпичко ще ти легнат. :)

при добро желание.

аз си харесах един пъзел. за мен. 3d пъзел на Golden Gate Bridge. :)

w00x, моля те, кажи ми къде го набара тоя 3Д пъзел!!! Умолявам те... Само да знаеш колко съм ги търсил тия пъзели...

Иначе по темата... миии незнам, харесал съм и една плюшена възглавничка с Мечо Пух...

И аз съм леко отчаяна, моят приятел каза, че вече знае какво ще ми вземе, а аз съм направо в неведение. :confused

Мъже! Кажете какво искате да ви се подари :D

az 6te i podarq edin prezerwatiw

az i podarqwam edin prezerwatiw 4e da q eba spokoino  :punk  :D  :devil  :sayjin

Пфуу, гордееш ли се с това, че си го написал 2 пъти чак :sick

Аз пък за сега нямам приятелка, но пък от доста време поддържам връзка чрез нета с едно момиче от Бургас. Много точно момиче, пратил съм и една камара снимки и тя на мен. Всеки ден се опознаваме, поне аз се държа естествено,надявам се тя също:) Определено ще ме сметнете за луд ако ви кажа, че ще й пратя подарък в колет, но още не съм решил какво :confused По принцип обичам да подарявам дрешки, но още не й знам точните мерки и може да стане фал. В най-лошия случай ще и композирам една любовна балада :wub:

Определено ще ме сметнете за луд ако ви кажа, че ще й пратя подарък в колет

Наистина ли си вярваш? Разбира се че ще го направиш...поне за мен се разбира.

Аз с приятели почвам да запивам от 23 ваканция вече. И дано да съм жив да посрещна със семейството Коледа.Ама ако това стане значи ще има и подарак за НЕЯ. Попринцип не съм много по подаръците, защото се нещо огелпвам.За това напоследък на момичета включително майка подарявам много,много РОЗИ. Не знам не е 8 Март ама е красиво поне.Пък и винаги се очарова. Вие какво мислите  :confused

мисля че розите са моментно удоволствие и няма смисъл да се купува букет за 10 лева. за 10 лева можеш да и вземеш прекрасна плюшена играчка.

w00x, моля те, кажи ми къде го набара тоя 3Д пъзел!!! Умолявам те... Само да знаеш колко съм ги търсил тия пъзели...

в Metro гледах че има някви на промоция. (в списанието видях) преди ги имаше в Bonjur ( на Ravensburger)... мисля че имаше още места, но в момента не се сещам.

Ами и моите подаръци няма да се различават от другите-бельо,дреха,но аз най-много искам да й подаря една голяма и хубава книга или енциклопедия.Мисля си,че на последното ще се зарадва най-много. :punk

мисля че розите са моментно удоволствие и няма смисъл да се купува букет за 10 лева. за 10 лева можеш да и вземеш прекрасна плюшена играчка.

И ти си прав, скоро в едно магазичне за сувенири имаше изложени и много плюшени играчки.Там видях едно патенце Мх тия дни може да мина да го взема.Мерси за идеята. ;) ;) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...