VIRTUALMANCHO Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Ako imah gadje bih mu kupil nai krasivoto neshto na sveta. <{POST_SNAPBACK}> Vika6 nikoi nemoje da e obi4a tolkova kolkoto az moga da i obe6taiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 6600 GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 аз съм решил да купя на моето момиче едни топли ръкавички и нещо друго но то е все още в стадий обмисляне Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Аз се чудя между бельо, някаква дрешка и ботуши...в краен случай може и някой хубав сувенир, това също е добър подарък. ботушките доста скъпичко ще ти легнат. А за Нова Година подарява ли се?!? при добро желание. Prestanete s tezi drehi 4ervila i parfiumi. Podarete i ne6to originalno. Az vi predlagam da i podarite edin mnogo golqm PAZEL Hem 6te i napomnq nqkoga kogato se razdelite ,hem 6te moje da i pomognete da go sglobi i 6te si prekarata davamkata mnogo qko Taka 4e pomislete Zasega tolkova аз си харесах един пъзел. за мен. 3d пъзел на Golden Gate Bridge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Ako iah gadje shtqh da napravq vsi4ko samo da q napravq shtastliva na toq golqm praznik.As li4no bih q zavel na nqkakvo hubavo i specialno mqsto kato luksozna ve4erq v hotel ili neshto ot roda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Аз вече се подсигурих и напзарувах, ама трябва да се знае кви са спецификите на обекта - индивидуалните потребности и предпочитания сиреч. На моята жена - дрешки и гримове - никога няма да се оплаче и е вечно (приятно) изненадана. А, да - и чанти - на чанти насита няма! Иам чувството, че и 300 да има пак ще се зазяпва по още. Особено ако са от по-скъпичките.....няма да сбъркаш.... Ама то все пак с нищо скъпо няма да сбъркаш, така че - бръкни се. Весела Коледа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Аз с приятели почвам да запивам от 23 ваканция вече. И дано да съм жив да посрещна със семейството Коледа.Ама ако това стане значи ще има и подарак за НЕЯ. Попринцип не съм много по подаръците, защото се нещо огелпвам.За това напоследък на момичета включително майка подарявам много,много РОЗИ. Не знам не е 8 Март ама е красиво поне.Пък и винаги се очарова. Вие какво мислите Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 ботушките доста скъпичко ще ти легнат. при добро желание. аз си харесах един пъзел. за мен. 3d пъзел на Golden Gate Bridge. <{POST_SNAPBACK}> Е ми няма начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Аз съм и харесал едни страшни прашки, дето забелязах че се зазяпа в тях като минавахме покрай тоя магазин преди няколко дни. Като си представя само как ще седят на изящното и дупе.... ммммм.... А си мечтая тя да ми подари я дънце, я хард, пък и на една пръчка дискове ще се зарадвам де Абе то всъщност няма значение какво ще ми подари - важното е, че е от нея, а предполагам, че и тя разсъждава по същия начин. Иначе за рождения и ден преди няколко месеца и подарих страхотно красива златна четирилистна детелинка - медальон, и тя страхотно се зарадва, въпреки че предпочита да носи сребро пред злато. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Точилка.Че трябва взаимно да си набиваме акъл в главите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 6te i podarq pra6ki sigurno s edno prezervativ4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Vsi4ko e samo v podaraci Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 az bih izko4il s edni 4erveni rozi v znak na obi4 , a za podaru4e shte mina prez zlatarskoto atelie za obici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 ботушките доста скъпичко ще ти легнат. при добро желание. аз си харесах един пъзел. за мен. 3d пъзел на Golden Gate Bridge. <{POST_SNAPBACK}> w00x, моля те, кажи ми къде го набара тоя 3Д пъзел!!! Умолявам те... Само да знаеш колко съм ги търсил тия пъзели... Иначе по темата... миии незнам, харесал съм и една плюшена възглавничка с Мечо Пух... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cernd Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 az 6te i podarq edin prezerwatiw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cernd Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 az i podarqwam edin prezerwatiw 4e da q eba spokoino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Az puk ne znam kakvo da podarq. Vinagi sum go imal toq problem. Vob6te ne znam kakvo da podarq. Za tova 6te si hvana gadje sled nova godina! XA XA XA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mogedien Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 И аз съм леко отчаяна, моят приятел каза, че вече знае какво ще ми вземе, а аз съм направо в неведение. Мъже! Кажете какво искате да ви се подари Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 az 6te i podarq edin prezerwatiw <{POST_SNAPBACK}> az i podarqwam edin prezerwatiw 4e da q eba spokoino <{POST_SNAPBACK}> Пфуу, гордееш ли се с това, че си го написал 2 пъти чак Аз пък за сега нямам приятелка, но пък от доста време поддържам връзка чрез нета с едно момиче от Бургас. Много точно момиче, пратил съм и една камара снимки и тя на мен. Всеки ден се опознаваме, поне аз се държа естествено,надявам се тя също Определено ще ме сметнете за луд ако ви кажа, че ще й пратя подарък в колет, но още не съм решил какво По принцип обичам да подарявам дрешки, но още не й знам точните мерки и може да стане фал. В най-лошия случай ще и композирам една любовна балада Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Определено ще ме сметнете за луд ако ви кажа, че ще й пратя подарък в колет <{POST_SNAPBACK}> Наистина ли си вярваш? Разбира се че ще го направиш...поне за мен се разбира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Аз с приятели почвам да запивам от 23 ваканция вече. И дано да съм жив да посрещна със семейството Коледа.Ама ако това стане значи ще има и подарак за НЕЯ. Попринцип не съм много по подаръците, защото се нещо огелпвам.За това напоследък на момичета включително майка подарявам много,много РОЗИ. Не знам не е 8 Март ама е красиво поне.Пък и винаги се очарова. Вие какво мислите мисля че розите са моментно удоволствие и няма смисъл да се купува букет за 10 лева. за 10 лева можеш да и вземеш прекрасна плюшена играчка. w00x, моля те, кажи ми къде го набара тоя 3Д пъзел!!! Умолявам те... Само да знаеш колко съм ги търсил тия пъзели... в Metro гледах че има някви на промоция. (в списанието видях) преди ги имаше в Bonjur ( на Ravensburger)... мисля че имаше още места, но в момента не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Ами и моите подаръци няма да се различават от другите-бельо,дреха,но аз най-много искам да й подаря една голяма и хубава книга или енциклопедия.Мисля си,че на последното ще се зарадва най-много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 мисля че розите са моментно удоволствие и няма смисъл да се купува букет за 10 лева. за 10 лева можеш да и вземеш прекрасна плюшена играчка. <{POST_SNAPBACK}> И ти си прав, скоро в едно магазичне за сувенири имаше изложени и много плюшени играчки.Там видях едно патенце Мх тия дни може да мина да го взема.Мерси за идеята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 qqqqqqqq 6tom pliu6kite sa za momi4eta do 17 godini kajete za 21-godi6na jena kakvo da vzema?nqmam si i ideq. vsqkakva pomo6t e dobre do6la Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.