Jump to content
BulForum.com

Mom4eta,kakvo 6te kupite na gadjetata si?

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Ами аз се замислям зя някоя котетна дрешка, въобще глезотийка някаква.

А тиган ще си подаря на мене :D

P.S. Най-ловко става с леко подпитване от рано. Или използване на пета колона - сестра, приятелка или нещо такова! Шпионаш с една дума!

forzamilan_sheva said:
sto pa trqbva da se kupi nesto, nai-mnogo edno cvete.

Za tiq koito sa jeneni prepora4vam nesto ot sorta na tigan

Това пък е от тъпа по-тъпа препоръка. Без да се засягаш драги. Това е подарък за коледа по дяволите. Не е ли редно като е подарък за нея наистина да е за нея а не за къщата? Ами жената да подари на мъжа си комплект Mr. Musculo за отпушване на канали + спрей против мухъл и всичко ще е наред. Айде дайте го малко по-сериозно. Подаръкът според мен трябва да е нещо специално. Ама наистина специално. Нещо от което нямаш кой знае каква нужда, нещо което да ти е лукс. Ако са ти се скъсали обувките и ти подарят обувки...ОК. Обаче ти щеш не щеш ще си купиш обувки т.е. в подаръка няма нищо особено. А ако ти подарят нов класьор(другарчетата филателисти знаят) като и с него и без него можеш...ами това е подарък. Най-примерно разбира се. За тая коледа нищо не съм избрал още. Време ми се види като да има и ще мисля. Като дойде идеята ще споделя. Макар че едва ли ще се хареса на повече от 2ма от вас...

forzamilan_sheva said:
sto pa trqbva da se kupi nesto, nai-mnogo edno cvete.

Za tiq koito sa jeneni prepora4vam nesto ot sorta na tigan

защото е коледа. ех ако и моята приятелка разсъждаваше като теб... щях да и взема 1 тетрадка и 1 руло тоалетна хартия (по-полезни са от цветето пък и има доста класни тоалетни хартии).

ами аз мисля да и купя някакво бижу (сефте) или пък някоя дрешка. то друго просто няма какво. няма смисъл да и подаря нещо дето ще седи и ще събира прах. пък може и да и взема някоя яка тетрадка с обков и катенар (сещате ли се.. такива от 20-30 лева) дето стават за дневник. само идеята е къде да ги намеря такива луксозни..

аз ще се хвърля на купуване на бельо :D Нямам да е кой знае каква изненада :bgrin: ,защото ще ходим заедно да и го купува ме,ама това е по-добрия вариант,пред това да и купя някоя секси прашка :love която ,тя ще облече само веднъж ,колкото от кумува срама :D :wir

Аз мога да кажа на какво бих се зарадвала :) Миналата година приятелят ми подари ушанки и бях мнооого доволна. Няма да казвам за стандартните подаръци. Предполагам, че искаш нещо по-различно да е. Има един магазин за железария близо до нас.. Там има страхотни рози от ковано желязо. Много са красиви (аз имам :) ).Може да се зарадва и на някоя екзотична свещ например... Другоооо...Обича ли от онези пантофи дето са във формата на зайчета, мечета и други подобни? Това също е идея. Ама в крайна сметка всеки се кефи на различни неща :) Най-важното е според мен да и надпишеш някоя мнооого хубава картичка... И да и покажеш колко много държиш на нея :) Ае весели празници

Aз неска ходих да оправям подаръка..

Значи ще му подаря един календар за 2005 година..

И всеки месец като разлисти там ще има наша обща снимка и в/у нас направено 'Обичам те' ..Нали се сещате за кво става въпрос,както има календари с голи жени всеки месец,само дето ще сме ние :D

И общо взето като казах на баща ми..тая идея много му хареса и остана очарован от мойте идеи :D

Иначе не смятам да е само един календар,ама предполагам ще е нещо готинко такова,дето да си го има за цял живот!

Уф,само като се сетя за него и изтръпвам.. и спирам да пиша,че след малко ще взема да не мога да го правя :D

П.П-И тия тигани хич не са хубава идея,жената да не е само да готви на мъжа,жената не е слугиня!

По тая логика аз да подаря на гаджето си риба да я чисти :D

Prestanete s tezi drehi 4ervila i parfiumi. Podarete i ne6to originalno. Az vi predlagam da i podarite edin mnogo golqm PAZEL ;) Hem 6te i napomnq nqkoga kogato se razdelite :cry ,hem 6te moje da i pomognete da go sglobi i 6te si prekarata davamkata mnogo qko :wub:

Taka 4e pomislete :confused

Zasega tolkova ;)

stefann said:
Ами който вече е подарил пъзел какво да прави ? Пък и то дрешката е само едно от нещата, които ще купя лично аз :)

Moi 4ovek misli pozitivno, kato si i podaril pazel vzemi i nqkakav suvenir ne6to po razli4no ot tipi4nite podaraci koito se podarqvat vseki pat. Badi originalen pomisli malko :confused izpolzvai fantaziq ;)

Men ne me gledai az nqma na koi da podarqvam.

No vse pak iskam da pomogna ;)

AcciDent said:
Moi 4ovek misli pozitivno, kato si i podaril pazel vzemi i nqkakav suvenir ne6to po razli4no ot tipi4nite podaraci koito se podarqvat vseki pat. Badi originalen pomisli malko  :confused izpolzvai fantaziq  ;)

Men ne me gledai az nqma na koi da podarqvam.

No vse pak iskam da pomogna  ;)

Еми ще отида да видя тези ковани рози, това е много оригинално...някаква хубава картичка, едно много яко пуловерче съм харесал и някаква плюшка, че много обича...мисля, че стига толкова :)

stefann said:
Еми ще отида да видя тези ковани рози, това е много оригинално...някаква хубава картичка, едно много яко пуловерче съм харесал и някаква плюшка, че много обича...мисля, че стига толкова :)

Men ako pita6 e predostatu4no :) :D

w00x said:
защото е коледа. ех ако и моята приятелка разсъждаваше като теб... щях да и взема 1 тетрадка и 1 руло тоалетна хартия (по-полезни са от цветето пък и има доста класни тоалетни хартии).

ами аз мисля да и купя някакво бижу (сефте) или пък някоя дрешка. то друго просто няма какво. няма смисъл да и подаря нещо дето ще седи и ще събира прах. пък може и да и взема някоя яка тетрадка с обков и катенар (сещате ли се.. такива от 20-30 лева) дето стават за дневник. само идеята е къде да ги намеря такива луксозни..

Ха за тея лукзозни може да намериш в Бон Жура на центъра.

az ve4e sym i xaresal i utre s edna kolejka 6te ida da i go vzema edin mnoogo golyam i mnogo xobav 6al......mislex da i kupuvam sutien......nyakoi xobav i skyp ama se otkazax 6tot vse pak e belio a znaem kakvi sa jenite po otno6enie na belioto .... :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...