canto Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Ето характеристиките: Toshiba Satellite A45 - Cel. 2.6GHz 256MB 40GB CDRW/DVD 15" TFT 56K 10/100 Li Ion Recovery DVD (Software&Drivers) 1550лв. Подробно описание и снимки има ТУК Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Kaji mi molia te kolko mu darji bateriata ima li niakva garancia i kraden li e ili e ot 4ujbina na "lizing" blagodaria predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Kaji mi molia te kolko mu darji bateriata ima li niakva garancia i kraden li e ili e ot 4ujbina na "lizing" blagodaria predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Ш..алооо! Я стига се обажда,че много взе да дразниш вече.То един,два,три,четири пъти...,ама стига вече се обажда,какво ще кажеш,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Kaji mi molia te kolko mu darji bateriata ima li niakva garancia i kraden li e ili e ot 4ujbina na "lizing" blagodaria predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Да бе ти няма ли да престанеш да спамиш на хората темите.Като гледам от няколко твой поста уж търсиш лаптоп ама само задаваш глупави въпроси.Все ми се струва, че ако продължаваш по тоя начин ще сгазиш лука.Айде ся се извинявма за оффтопика на canto, че му нафлудих темата.Пожелавам ти да го продадеш тоя лаптоп защото си заслужава.А колкото до stu да му мисли, че при следващия такъв пост смятам да пусна Report до някои от модераторите в Buy/Sell ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
canto Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 Kaji mi molia te kolko mu darji bateriata ima li niakva garancia i kraden li e ili e ot 4ujbina na "lizing" blagodaria predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Лаптопът е почти нов и не е работил никога на батерия. Мога да докажа легалния произход на лаптопа. Внесен е от US. п.с. ще те помоля да не пренасяш езика от улицата във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.