Jump to content
BulForum.com

Conquer Online

Amancer

Recommended Posts

Типичен пример за класическо MMORPG. 2D background и 3D модели много красиво нарисувано. Level-и 120 и нагоре, 4 различни класа герой, голям избор на оръжия, магии, ъпгрейдване на предметите, гилдий и т.н. (женитба! :love )

Е, някакви плейъри?

btw играта е free2play

Очаквах да има повечко reply-та за тази тема. :) Това е най-яката MMORPG заедно с World of Warcraft.Тези двете геймки ще ги играя по цял ден.Сега само Conquer Online мога да играя,поради простата причина че WoW излиза февруари. :D Ако на анкете се пита коя е по-яка няма да отговоря.Всяка си има свойте плюсове :punk и минуси :sick (Е не чак такива минуси де).

edit:Само не разбрах за какво почна да зарежда така бавно изведнъж? :confused

П.П. Надявам се някой да прочете това

Yuppieeeeee! Е, знаех си че има играчи тука. Аз играя в Wild Kingdom -> Eagle сървъра ти къде си? Сега имам Един Archer 70lvl и в момента си търся супер боу хахаха! Играя още с няколко човека българи (от мойта махала). Иначе игричката е много зарибена. Кажи си ника и къде играеш може да поплейваме малко заедно някой път.

Иначе играта можете да си я изтеглите от тук. За актуални пачове обаче вижте тук.

Надявам се да се съберем повечко хора.

Ейй,изглежда доста добре :)

Почвам да я тегля,утре като се върна от гадния урок ще я инстална да я пробвам :D

Как ми се играе хубаво РПГ...има ли много предмети :confused

кой патч да тегля :confused или при стартирането на играта има ауто-патч :confused

Ima autopatch, but it'll take ages to update... Za tova si drapni tozi i si go instalirai. Sled tva puskash igrata i vsichko e OK. Zabravih da kaja samo, che sled posledniq patch veche okonchatelno se razbra, che igrata ot tuk na setne shte e totalno free, taka che join and play!

XAKEPA_2004 ne razbrah ti v koi server igraesh. Kaji moje da obmenim malko experience :lol:

EDIT: Molq, izvinete me che pisha na latinica, no byrzah da postna tyk, a toku shto si preinstalirah bozata i v momenta slagam Hyperion 4 in 1 driverite, posle flex type-a :wacko:

Ima autopatch, but it'll take ages to update... Za tova si drapni tozi i si go instalirai. Sled tva puskash igrata i vsichko e OK. Zabravih da kaja samo, che sled posledniq patch veche okonchatelno se razbra, che igrata ot tuk na setne shte e totalno free, taka che join and play!

XAKEPA_2004 ne razbrah ti v koi server igraesh. Kaji moje da obmenim malko experience  :lol:

EDIT: Molq, izvinete me che pisha na latinica, no byrzah da postna tyk, a toku shto si preinstalirah bozata i v momenta slagam Hyperion 4 in 1 driverite, posle flex type-a :wacko:

На мен нещо ми са сбрица компа,един пич ми взе акаунта и стана една...Като почна да играя ми са ресва компа.Ще се опитам да преинстална Windows.Иначе,ако срещнеш 72 лвл,дет да се казва XAKEP4O(с англ.букви,написано така) му кажи да си ми връща акаунта.И аз играех там,защото тя е първата :) .Сега съм с един тъп арчер 1 лвл и се чудя как да играя 5 мин. без да ми се ресне компа.Може да е от играта.Ще я кача от ония сайт дето ти го каза.Айде,дано се срещнем някой път в Eagle-а

Чао,докато си оправя компа поне :D

П.П.За autopatch-а си прав.Преди два дена си е преинсталвах :)

Отиваш в магазина (Armorer, Shopkeeper, Blacksmith или кое да е друго NPC), клик върху него за да се отвори едно прозорче с разните неща, които продава (в зависимост от NPC-то), и след това right click върху предмета, който искаш да си купиш. Трудно ли е? :P

ЕДИТ: Ааааа, сега се сетих какъв ти е проблема. Ти все още си във Birth City, а там нищо не може да се купува. Потърси NPC с име KnowItAll и той ще те телепортира в Twin City... и така... започваш да играеш...

Hmm otivam da q izteglq... Zvu4i mi interesna. Nadqvam se da vidq nqkoi ot vas na server-a

PS:Sorry za shlikoavicata nqmq flex type

Аз съм онлайн почти през цялото време. Ако имаш някакви въпроси остносно играта можеш да питаш тук (ще ти бъде отговорено възможно най-бързо). Другия вариант е да ме потърсиш директно в играта. Ника там ми е l1ghty. Whisp-ни ми, и ако не съм afk ще се опитам да помагам с каквото мога :lol:

Значи ,аз като пълен кретен си оставих аутопач... и играта я свалих в 2 часа , сега е 8:05 и тамън ми се ъпдейтне и почва пак някакъв ауто пач и така до безкрай! Да го спирам ли това или да го дочакам ?

ЕДИТ:

Айде тръгна ! :P

EDIT2:

Играта ми се струва мноо тъпа :allien

amancer az iskam da te pitam kude moga da kachvam po-burzo lvl-li che sega sum 17 ama mnoogo bavno kachvam....az sega trepa edni ptichki(robin) ama davat po-mnogo malko puk i kato doidat poveche ot 3 stava gadno...taka che ako mojesh da mi kajesh kude ili s kogo da trepq shte sum ti blagodaren

Хора зарибявах я тая игра близо половин година и имам Fire Tao 82lvl.

Обаче нещо ми писна.Няма никакво развитие по сървъра, класовете

герои са адски неоравновесени и това едва ли ще се оправи защото

пичовете работят върхо друго MMORPG което за нещастие е платено.

Dante, попитай някои по-висок lvl герой да те powerlevel-не. Иначе така е... левели се качват доста трудно. Друг вариант е да играеш повече в партия с други плеъри на по висок левел чудовища.

Conquer, conquer...

Бих казала, че е доста зарибителна, но бързо омръзва :(

С удоволствие си я играех, станах 90 и някой си lvl с trojan, обаче както казва SiriuS - няма почти никакво развитие в сървъра и класовете герои са доста неуравновесени. Направих си други герои, за да внеса малко разнообразие, но без полза - биеш само едни и същи гадове, трудно се намират хубави предмети, а от маркета излиза доста солено (поне във Phoenix-сървъра).

Аз не мисля, че има голямо разнообразие от предмети, а ощте по-малко от монстери.

От месеци вече имам ужасен лаг и причината е в сървъра... не знам при вас как е... Общо взето спрях да я играя, понеже стана супер скучно - навсякъде еднообразие, а и нямаше с кой да се говори :( В този серв, дето аз играх, не срещнах нито един българин. Може би ако се бях засекла с някой от вас, щях още да я играя...

Ммм, последната седмица с пускането на новия патч си появиха и няколко новости по играта. На мен още не ми е омръзнала, но предполагам и това време ще дойде...

Предполагам, защото е имало maintainance... Или пък защото са сложили нов патч отново... Сега е добре, аз играх преди няколко минути.

awe ora kvi sa min iziskvaniq za tazi igra we?6tot neta mi e baven i 6a q teglq za 9chasa s D sum?kajete 6toto posle ako ne mi trugne i...... :angry1 ?moia komo e mn mn baven 128mb/ram 500mHz 6a mi trugne li?

Ще ти тръгне без проблеми на тая конфигурация и с тоя нет дето го имаш ще върви доволно(малко лагаво, но така е какво да се прави).

pi4ove daite nqkoi put da sa vidim tam edno guild4e da zaformim 4e to ne moga da pitam nikoi kvo da prava v toq survar

В кой сървър играеш? За съжаление трябва да си над 90 lvl, за да създадеш гилдия, a и аз вече членувам в Bahamut от доста време, направих си доста friends и нямам намерение да се махам от гилдията.

П.С. Наистина играчите, които отбират от английски, ще имат предимство пред другите.

EDIT: Кефи ли ви новия коледен патч? Мен лично много ме зариби. Освен коледните дръвчета и снежните човеци, тоя пиниз с тихо сипещия се сняг е много добре измислен.

EDIT2: Опааа... Сега от любопитство погледнах минималните изисквания за играта и:

Windows 95/98/ME/2000 Pro/XP

800 MHz or faster Intel® Pentium® processor (or equvalent AMD®)

128MB RAM

Video Card with 16MB RAM or higher

1GB free hard drive space

Internet connection with 56 Kbps or faster connection speed

DirectX 8.1 or higher with compliant video and sound

Microsoft-compatible mouse and keyboard

Нооо според мен ще ти върви, било то и с минимално насичане и то само когато се събере карамба (най-често срещано явление в градовете и в частност Twin City).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...