Flameseeker Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Kakto si raboteshe i izvednyj Neroto zapo4na da ot4ita 4e imam samo edna skorost na pisane 52-ra. Nqkoi znae li kak da go opravq tova ili v kraen slu4ai da mi dade link kym nqkoi drug Burner poneje az nestho ne mojah da si namerq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Първо - провери в настройките на самото неро,да не са се окепазили нещо. Второ - виж да не се е скапала,записвачката,има ли нужда от нов фирмуеър и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 С всички дискове ли е така, щот и на мен ми се е случвало писачката да иска да пише само на една скорост(8), то това се оказа, че е с повечето марки дискове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Mi 4esno da ti kaja neznam poneje v zalata imam samo edin tip diskove nqkakvi smoatni - Technopolis li sa kakvi sa. No na sysednoto PC raboti i zapisva normalno do edno vreme i posle izvedyj pak blokira samo na 52-ra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Neroto iam edna funkcia - neshto ot roda- Find Max Speed i kato e vkluchena praska na MAX . Vij da ne e ot tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Kyde po to4no e taq funkciq? I vsi4ki li burnvat s nero. Nikoi ne polzva li neshto drugo da dade link? Imashe edno Easy CD creator ili neshto takova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Разгледай тази тема. В моят пост съм дал и линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Kyde po to4no e taq funkciq? I vsi4ki li burnvat s nero. Nikoi ne polzva li neshto drugo da dade link? Imashe edno Easy CD creator ili neshto takova? <{POST_SNAPBACK}> След като избереш какво да записваш ADD-неш... има една функция в more> determine max speed , като го unselect-неш и не почва да записва на max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Temata mi se vidq podhodq6ta i za da ne otvarqm nova 6te pi6a tuk.Po su6testvo comboto ot podpisa mi se durji stranno-dava mi max skorost 48x, pri polojenie, 4e trqbva da e 52x.Navsqkade v Nero mi pi6e 52x, no kato trugna da pi6a CD maximuma spored pisa4kata e 48x(pri CD, koeto moje primerno do 56x)ili CD, Rw koeto moje do 8x Nero mu pozvolqva do 4x Nqkoi da ima ideq otkade moje da se polu4ava taq anomaliq??? Edit:Dali ne e ot firmware-a I ako moje da e ot tova ako moje nqkoi da mi kaje kak se smenq, 6toto do sq na pisa4ka ne sum smenql.Modela e GCC-4521B.I kade moga da go namerq eventualno-nqkuf siguren site! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.