Jump to content
BulForum.com

Problem s Nero - Zapisva samo na max speed

Flameseeker

Recommended Posts

Първо - провери в настройките на самото неро,да не са се окепазили нещо.

Второ - виж да не се е скапала,записвачката,има ли нужда от нов фирмуеър и т.н.

С всички дискове ли е така, щот и на мен ми се е случвало писачката да иска да пише само на една скорост(8), то това се оказа, че е с повечето марки дискове :(

Kyde po to4no e taq funkciq? I vsi4ki li burnvat s nero. Nikoi ne polzva li neshto drugo da dade link? Imashe edno Easy CD creator ili neshto takova?

След като избереш какво да записваш ADD-неш... има една функция в more> determine max speed , като го unselect-неш и не почва да записва на max.

NERO.JPG

• 2 weeks later...

Temata mi se vidq podhodq6ta i za da ne otvarqm nova 6te pi6a tuk.Po su6testvo comboto ot podpisa mi se durji stranno-dava mi max skorost 48x, pri polojenie, 4e trqbva da e 52x.Navsqkade v Nero mi pi6e 52x, no kato trugna da pi6a CD maximuma spored pisa4kata e 48x(pri CD, koeto moje primerno do 56x)ili CD, Rw koeto moje do 8x Nero mu pozvolqva do 4x :confused Nqkoi da ima ideq otkade moje da se polu4ava taq anomaliq???

Edit:Dali ne e ot firmware-a :confused I ako moje da e ot tova ako moje nqkoi da mi kaje kak se smenq, 6toto do sq na pisa4ka ne sum smenql.Modela e GCC-4521B.I kade moga da go namerq eventualno-nqkuf siguren site!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...