splt-rmx Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Аз имам минидискове, тези на които би тряяло се записва, 2 са, по погрешка си ги купих преди години от Германия и ся няя кво ги правя, така че някои ако се интересува, ще му ги дам на изгодна цена... 74 минутни друго незнам, поне тва пише на опаковката... при интерес ЛС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 o6te se prodava... nova cena 100lv ako nqkoi go iska ako ne ostava da pra6asva v nas davam i bonus 2 minidisca sony zlatnata seriq Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 molq ne se butaite ........namerix i kalaf4eto za sony-to i to vliza kam cenata ot 100lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 14, 2005 Author Share Posted April 14, 2005 xaide de nikoi li ne go iska tva 4udo na texnikata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 xaide de nikoi li ne go iska tva 4udo na texnikata <{POST_SNAPBACK}> Сигурно ще го взема на 20-ти... този месец, но ако можеш да ми го донесеш да го погледна и да го чуя за какво става на въпрос Аз искам да си взема мп3 плейър но минидискчето си е минидискче.. така че ако ми хареса го взимам за обявената ти цена 100 лв. и.. да те питам тези минидискчета нали се записват от записвачката или се лъжа?! Обясни ми го малко щото много много не ги разбирам минидисковете.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Аз искам да си взема мп3 плейър но минидискчето си е минидискче.. така че ако ми хареса го взимам за обявената ти цена 100 лв. и.. да те питам тези минидискчета нали се записват от записвачката или се лъжа?! Обясни ми го малко щото много много не ги разбирам минидисковете.. Лъжеш се.. ..обърквацията идва може би от малките CD-та, които си виждал...MD отново са във формата на диск, но са поставени в квадратна, защитна кутийка, принципът на запис при тях е по-различен, можеш да си ги записваш и триеш практически неограничен брой пъти, самото устройство може да прави елементарна редакция на песните (да ги разделяш, събираш, надписваш и др.), качеството на звука от ATRAC 3 и нагоре е изключително добро(ATRAC е компресиращият алгоритъм на SONY) . Абе с 2 думи май единствения му кусур е, че не можеш да си записваш медиите бързо на компютъра, а всичко става в реално време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 15, 2005 Author Share Posted April 15, 2005 ami ob6to vzeto vsi4ko koeto ti kaza midex e vqrno samo iskam da dobavq 4e minidisca vadi zvuk koito nqma da 4ue6 na nito 1 mp3 ili cd player garantiram . pri moq odobstvoto e 4e moje6 da si go zapisva6 disk4eto v samiq md player neska i utre nqma da me ima v plovdiv taka 4e koito ima nqkvi oferti da mi pi6e pm koga iska da go vidi 6te se varna 4ak v nedelq po obqd Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Лъжеш се.. ..обърквацията идва може би от малките CD-та, които си виждал...MD отново са във формата на диск, но са поставени в квадратна, защитна кутийка, принципът на запис при тях е по-различен, можеш да си ги записваш и триеш практически неограничен брой пъти, самото устройство може да прави елементарна редакция на песните (да ги разделяш, събираш, надписваш и др.), качеството на звука от ATRAC 3 и нагоре е изключително добро(ATRAC е компресиращият алгоритъм на SONY) . Абе с 2 думи май единствения му кусур е, че не можеш да си записваш медиите бързо на компютъра, а всичко става в реално време. <{POST_SNAPBACK}> 10x about the INFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 ve4e sam si v plovdiv koito ima interes da pi6e pm kade iska da go vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.