Jump to content
BulForum.com

prodavam Minidisc Sony

Recommended Posts

Аз имам минидискове, тези на които би тряяло се записва, 2 са, по погрешка си ги купих преди години от Германия и ся няя кво ги правя, така че някои ако се интересува, ще му ги дам на изгодна цена... 74 минутни друго незнам, поне тва пише на опаковката... при интерес ЛС!

• 2 months later...
xaide de nikoi li ne go iska tva 4udo na texnikata

Сигурно ще го взема на 20-ти... този месец, но ако можеш да ми го донесеш да го погледна и да го чуя за какво става на въпрос ;) Аз искам да си взема мп3 плейър но минидискчето си е минидискче.. така че ако ми хареса го взимам за обявената ти цена 100 лв. и.. да те питам тези минидискчета нали се записват от записвачката или се лъжа?! Обясни ми го малко щото много много не ги разбирам минидисковете.. ;)

Аз искам да си взема мп3 плейър но минидискчето си е минидискче.. така че ако ми хареса го взимам за обявената ти цена 100 лв. и.. да те питам тези минидискчета нали се записват от записвачката или се лъжа?! Обясни ми го малко щото много много не ги разбирам минидисковете.. ;)

Лъжеш се.. :) ..обърквацията идва може би от малките CD-та, които си виждал...MD отново са във формата на диск, но са поставени в квадратна, защитна кутийка, принципът на запис при тях е по-различен, можеш да си ги записваш и триеш практически неограничен брой пъти, самото устройство може да прави елементарна редакция на песните (да ги разделяш, събираш, надписваш и др.), качеството на звука от ATRAC 3 и нагоре е изключително добро(ATRAC е компресиращият алгоритъм на SONY) . Абе с 2 думи май единствения му кусур е, че не можеш да си записваш медиите бързо на компютъра, а всичко става в реално време.

ami ob6to vzeto vsi4ko koeto ti kaza midex e vqrno samo iskam da dobavq 4e minidisca vadi zvuk koito nqma da 4ue6 na nito 1 mp3 ili cd player garantiram . pri moq odobstvoto e 4e moje6 da si go zapisva6 disk4eto v samiq md player

neska i utre nqma da me ima v plovdiv taka 4e koito ima nqkvi oferti da mi pi6e pm koga iska da go vidi 6te se varna 4ak v nedelq po obqd

Лъжеш се.. :) ..обърквацията идва може би от малките CD-та, които си виждал...MD отново са във формата на диск, но са поставени в квадратна, защитна кутийка, принципът на запис при тях е по-различен, можеш да си ги записваш и триеш практически неограничен брой пъти, самото устройство може да прави елементарна редакция на песните (да ги разделяш, събираш, надписваш и др.), качеството на звука от ATRAC 3 и нагоре е изключително добро(ATRAC е компресиращият алгоритъм на SONY) . Абе с 2 думи май единствения му кусур е, че не можеш да си записваш медиите бързо на компютъра, а всичко става в реално време.

10x about the INFO ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...