Jump to content
BulForum.com

prodavam Minidisc Sony

Recommended Posts

vazmojno e az ti kazvam 4e sam go gledal za tolkova v dekoma ina4e kolko to4no e neznam ! i vse pak 390 sa6to ne e malko. pri polojenie 4e go davam po4ti 4isto nov nz to4no kva cena da mu iskam no misla 4e ne6to okolo 150lv me ustroiva no ne i po-malko

Значи както казах имам интерес - винаги следва "НО" без кабел за прехвърляне на музиката все едно си купувам скъпо разядно устройство. Купуваш кабел тествамего и тогава говори за паричките. Мисля че е разумно :)

Sorry пич размислих, това чудо е модел 2000 година. За парите които му искаш си купувам CD четящо mp3 i wma с 2години гаранция и т.н. Не казвам че е лоша машинка или нещо друго, а само че по ми оттърва алтернативата да събирам на един диск между 100 и 200 песнички. И пак сори че те разиграх така :inqn

Хеи аз ще го взема за 150 лева ама ще имам парите края на другата седмица :( Дали ще седи до тогава или някои друг ще го вземе :confused

От къде си от пловдив ли? Щот аз съм от Пазарджик близко сме

CARROT po princip ot minidisc do discman znae6 li kva e razlikata ?

Получих ЛС за машинката ти, офертата е добра, обаче сега съм зле с парите. Друг е въпроса, че вече имам 2 и бих се навил на твоя само щото има опция за double time recording. А за разликата за която питаш горе аз ще ти отговоря. Значи MiniDisc устройството прави страхотни записи с компресия, която е по добра от едно мп3, но в никакъв случай не е по добра от чистия wave на едно CD, но има 1 фатален проблем, че живеем в България, където музиката ни в компютрите е основно в mp3 формат т.е. това което ще запишеш на 1 МД ще звучи толкова насрано, колкото мп3то в компа ти, на мен обаче ми върши работа щото има от къде да си набавя оригинални CDta, даже имам 7 оригинални МДта, купени от Англия, те са ми като подарък от уважавания ни юзер на форума Genecatcher, може да го питаш колко струва само единия диск ... 15 паунда. Та CARROT ми е приятел и бих казал добре се е ориентирал, дано си продадеш машинката, но тфа в БГ трудно върви батка. А цената от 150 ле просто е без пари, признавам си че далаверата, за който ще го купи е много голяма. Успех с продажбата, набави кабелче, че никой нема да си играе 2 часа да си прави 1 диск :) Иначе купувача трябва да има в предвид, че освен кабела ще му трябва и специално PCI устройство с оптични изводи, освен ако звуковата му карта не поддържа такава по default, такива са картите над 100 $.

dj matrix po princip mnogo dobre znam kva e razlikata mejdu minidisc i discman prosto pitam carrot dali toi znae 6toto mi pi6e nqkvi raboti i mi sravnqva minidisc s discman 2 ne6ta koito nqma absolutno ni6to ob6to po mejdu si osven tova 4e i na dvete se slu6a muzika . zapisa na minidisc moje da stava i ot dvd pove4eto dvd-ta ima opti4en izxod otzad i dori nqkoi uredbi taka 4e nqma nujda ot specialna zvukova karta

Mogo go iskam tfa MiniDisc

po4nah da subiram pari ve4e :)

edit: sega poglednan v saita na SONY po 99$ sa.

daje zapisvat i 5 4asa muzika v MP3 format

ako svali6 cenat 6te go zema, ako ne 6a si poru4am noff s garanciq.

predlagam ti 70 leva.

za padane v cenata moje prosto da zabravi !!!!! nqma da se razdela s nego za po-malko ot 150 lv po-dobre da go podatq na nqkoi !!! i ne e 99$ v sony v tva sam 100 procenta siguren toku 6to go gledax v amazon.co.uk okolo 120 evro e kvo mi govori6 q dai link kade si go gledal za tolkova ? v dekoma e 470lv idi go vij ako ne iska6 za 150 si go pora4ai po internet

naistina ima za 99$ ama tva ne e kato moq model nqma ni6to ob6to taka 4e ne vijdam kakav e smisala da komentirame cenata

kato mi govir6 ne6to kolko e eftino pone pogledni modela dali e sa6tiq ako nameri6 moq model za 99 dolara kupi si go nqmam ni6to protiv no pone ne postvai taka bez da si uto4nil kvo to4no si gledal 6toto izliza 4e go prodavam na takava cena deto sam go kupil !!!!!!!!!!!!1

tuka nqma nito 1 seriozen user si4kite ste nqmam dumi imam golqm interes nz si kvo i posle nikoi ami kato nikoi ne go iska boli ma k**a 6te si sedi v nas i tva e vie kvo iskate da vi go podarq li ? 1 vreme kogato ima6e po -malko useri be6e po-qko foruma ne se palne6e s sqkvi t***i deto se 4udat kvo da pravat

Ei pi4 subrah parite ako kaji kak da stane da se vidim v Vtornik ili srqda nqkude v plovdiv pred trimoncium shtoto samo tova znam v plovdiv  :confused  ili kaji kak da stane?

Ilma6 li kabeli i uputvaniq kum nego???

Az sum seriozniq kupova4 :)

zlobil v monenta go nqma v pld,no ste my predam da se svurgi s teb :)

Искам да питам, това при по-сериозни сътресения прескача ли?

Не - дори е по-стабилен от Sony CD плеъра ми и от другия ми MP3 плеър (говоря само за портативните). Поне при моя модел е така, който е подобен на този, който се продава.

Molq te pi6i mi na mail-a him4u@abv.bg zashtoto rabotq pres sedmicata na Borovec i nqmam dostap do komputara si.Ama moga da si proverqvam mail-a v nqkoi klub vseki den.

Ako vsichko mu e v red i e kakto kazva6 po4ti nov shte go vzema za 150 ama mu kupi optichniq kabel plsssss

Ako go kupish daje moje i za 160 da go vzema :music

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...