zlobil Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 PRODAVAM SONY MINI DISC MODEL MZ-G755 na izgodna cena ako nqkoi ima interes da pi6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Искам, пиша, какво значи за теб изгодна цена? Наистина съм заинтересован Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack_daniel's Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 kaji nqkakvi harakteristika na modela i osnovno kakva e cenata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 tuka mu pishe harakteristikite http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-G755.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 A kakvi pari mu tarsi6?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 cenata na 4isto nov takav minidisc v dekoma e 470lv az si mislex za nqkva sumi4ka ot okolo 150-200lv ako vi ustroiva ako ne ........6te pra6asva v nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 http://www.electron.bg/index.php?cPath=88&sort=2a&page=2 Да речем че цената на чисто нов е 390 по става Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 vazmojno e az ti kazvam 4e sam go gledal za tolkova v dekoma ina4e kolko to4no e neznam ! i vse pak 390 sa6to ne e malko. pri polojenie 4e go davam po4ti 4isto nov nz to4no kva cena da mu iskam no misla 4e ne6to okolo 150lv me ustroiva no ne i po-malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Значи както казах имам интерес - винаги следва "НО" без кабел за прехвърляне на музиката все едно си купувам скъпо разядно устройство. Купуваш кабел тествамего и тогава говори за паричките. Мисля че е разумно Sorry пич размислих, това чудо е модел 2000 година. За парите които му искаш си купувам CD четящо mp3 i wma с 2години гаранция и т.н. Не казвам че е лоша машинка или нещо друго, а само че по ми оттърва алтернативата да събирам на един диск между 100 и 200 песнички. И пак сори че те разиграх така Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteSnake Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Хеи аз ще го взема за 150 лева ама ще имам парите края на другата седмица Дали ще седи до тогава или някои друг ще го вземе От къде си от пловдив ли? Щот аз съм от Пазарджик близко сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 da ot plovdiv sam i taka kato gledam do sega nqma seriozen kupuva4 taka 4e moje i da stoi CARROT po princip ot minidisc do discman znae6 li kva e razlikata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 CARROT po princip ot minidisc do discman znae6 li kva e razlikata ? <{POST_SNAPBACK}> Получих ЛС за машинката ти, офертата е добра, обаче сега съм зле с парите. Друг е въпроса, че вече имам 2 и бих се навил на твоя само щото има опция за double time recording. А за разликата за която питаш горе аз ще ти отговоря. Значи MiniDisc устройството прави страхотни записи с компресия, която е по добра от едно мп3, но в никакъв случай не е по добра от чистия wave на едно CD, но има 1 фатален проблем, че живеем в България, където музиката ни в компютрите е основно в mp3 формат т.е. това което ще запишеш на 1 МД ще звучи толкова насрано, колкото мп3то в компа ти, на мен обаче ми върши работа щото има от къде да си набавя оригинални CDta, даже имам 7 оригинални МДта, купени от Англия, те са ми като подарък от уважавания ни юзер на форума Genecatcher, може да го питаш колко струва само единия диск ... 15 паунда. Та CARROT ми е приятел и бих казал добре се е ориентирал, дано си продадеш машинката, но тфа в БГ трудно върви батка. А цената от 150 ле просто е без пари, признавам си че далаверата, за който ще го купи е много голяма. Успех с продажбата, набави кабелче, че никой нема да си играе 2 часа да си прави 1 диск Иначе купувача трябва да има в предвид, че освен кабела ще му трябва и специално PCI устройство с оптични изводи, освен ако звуковата му карта не поддържа такава по default, такива са картите над 100 $. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 dj matrix po princip mnogo dobre znam kva e razlikata mejdu minidisc i discman prosto pitam carrot dali toi znae 6toto mi pi6e nqkvi raboti i mi sravnqva minidisc s discman 2 ne6ta koito nqma absolutno ni6to ob6to po mejdu si osven tova 4e i na dvete se slu6a muzika . zapisa na minidisc moje da stava i ot dvd pove4eto dvd-ta ima opti4en izxod otzad i dori nqkoi uredbi taka 4e nqma nujda ot specialna zvukova karta Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Mogo go iskam tfa MiniDisc po4nah da subiram pari ve4e edit: sega poglednan v saita na SONY po 99$ sa. daje zapisvat i 5 4asa muzika v MP3 format ako svali6 cenat 6te go zema, ako ne 6a si poru4am noff s garanciq. predlagam ti 70 leva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteSnake Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Pich az shte go vzema za 150 ama kakto ti kazah kraq na drugata sedmica pazi mi go ne se sheguvam ne mu svalqi cenata Ako iskash shte ti dam e-mail-a mi da me duji6 v techenie E-mail-a mi e coverdale_fan@yahoo.com Kostadin se kazvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 17, 2004 Author Share Posted December 17, 2004 za padane v cenata moje prosto da zabravi !!!!! nqma da se razdela s nego za po-malko ot 150 lv po-dobre da go podatq na nqkoi !!! i ne e 99$ v sony v tva sam 100 procenta siguren toku 6to go gledax v amazon.co.uk okolo 120 evro e kvo mi govori6 q dai link kade si go gledal za tolkova ? v dekoma e 470lv idi go vij ako ne iska6 za 150 si go pora4ai po internet naistina ima za 99$ ama tva ne e kato moq model nqma ni6to ob6to taka 4e ne vijdam kakav e smisala da komentirame cenata kato mi govir6 ne6to kolko e eftino pone pogledni modela dali e sa6tiq ako nameri6 moq model za 99 dolara kupi si go nqmam ni6to protiv no pone ne postvai taka bez da si uto4nil kvo to4no si gledal 6toto izliza 4e go prodavam na takava cena deto sam go kupil !!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 tozi ot 99$ nqmq radio no zapisva 5 4asa MP3 na 1 minidisk a tvoya ne moje, i nai vajnoto e nov. offtopic: blagodarq 4e me zaribi, ponedelnik siporu4vam ot sony.com ako ti ne re6i6 drugo, ispeh v prodajbata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 tuka nqma nito 1 seriozen user si4kite ste nqmam dumi imam golqm interes nz si kvo i posle nikoi ami kato nikoi ne go iska boli ma k**a 6te si sedi v nas i tva e vie kvo iskate da vi go podarq li ? 1 vreme kogato ima6e po -malko useri be6e po-qko foruma ne se palne6e s sqkvi t***i deto se 4udat kvo da pravat Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteSnake Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ei pi4 subrah parite ako kaji kak da stane da se vidim v Vtornik ili srqda nqkude v plovdiv pred trimoncium shtoto samo tova znam v plovdiv ili kaji kak da stane? Ilma6 li kabeli i uputvaniq kum nego??? Az sum seriozniq kupova4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Ei pi4 subrah parite ako kaji kak da stane da se vidim v Vtornik ili srqda nqkude v plovdiv pred trimoncium shtoto samo tova znam v plovdiv ili kaji kak da stane?Ilma6 li kabeli i uputvaniq kum nego??? Az sum seriozniq kupova4 <{POST_SNAPBACK}> zlobil v monenta go nqma v pld,no ste my predam da se svurgi s teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Искам да питам, това при по-сериозни сътресения прескача ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Искам да питам, това при по-сериозни сътресения прескача ли? Не - дори е по-стабилен от Sony CD плеъра ми и от другия ми MP3 плеър (говоря само за портативните). Поне при моя модел е така, който е подобен на този, който се продава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteSnake Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Molq te pi6i mi na mail-a him4u@abv.bg zashtoto rabotq pres sedmicata na Borovec i nqmam dostap do komputara si.Ama moga da si proverqvam mail-a v nqkoi klub vseki den. Ako vsichko mu e v red i e kakto kazva6 po4ti nov shte go vzema za 150 ama mu kupi optichniq kabel plsssss Ako go kupish daje moje i za 160 da go vzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 2, 2005 Author Share Posted January 2, 2005 kupil sam kabel4eto ako ima nqkoi zainteresovan da idva da gleda i ako xaresa da kupuva cenata o6te e sa6tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 za 100 lv 6te go dade6 li? 6tot ako dava6 6te si pomislq da go vzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.