Jump to content
BulForum.com

Prodavam monitor LG 19"

Recommended Posts

Za 300 leva ima perfectni 21" SONY flat monitori, mislq 4e nad 150 leva trudno 6te mu zeme6 na tova LG  ot men 90$ ako nqkoi ne dade pove4e.

съвета ми е наистина да го дадеш на pepfx не защото го познавам или искам да подбивам цената но аз също се нуждая от подобен монитор щот съм с 14" обаче ако имах пари също не бих дал повече от 150 кинта -разбира се изборът е само и единствено твой-успех

съвета ми е наистина да го дадеш на pepfx не защото го познавам или искам да подбивам цената но аз също се нуждая от подобен монитор щот съм с 14"  обаче ако имах пари също не бих дал повече от 150 кинта -разбира се изборът е само и единствено твой-успех

blagodarq za syveta, no neka PePfx si kupi "perfektnite" 21 SONY flat 6tom iska .....

Само да вмъкна,че това е наистина невероятен монитор.За времето си беше най-добрият в съотношение цена/качество.Аз щях да го купувам,но парите изведнъж свършиха и се задоволих с "по-слаба" серия - 775FT.Обаче 300лв. наистина са много...

Само да вмъкна,че това е наистина невероятен монитор.За времето си беше най-добрият в съотношение цена/качество.Аз щях да го купувам,но парите изведнъж свършиха и се задоволих с "по-слаба" серия - 775FT.Обаче 300лв. наистина са много...

cenata moje da padne na 280 lv. za koito znae za kakvo se bori ......

http://www.izotservice.com/monitori.php

Свери си часовника, но имай в предвид че тук са с по 3 месеца гаранция и може да се вземат без ДДС.

EDIT: И ако някой път отвориш монитор Dell, ViewSonic или IBM ще видиш разликата от LG :D

Бартер за нещо (да речем друг монитор) + доплащане устройва ли те?

ne me ustroiva priqtel ....

http://www.izotservice.com/monitori.php

Свери си часовника, но имай в предвид че тук са с по 3 месеца гаранция и може да се вземат без ДДС.

EDIT: И ако някой път отвориш монитор Dell, ViewSonic или IBM ще видиш разликата от LG :D

izboryt razbira se e tvoi, no imai predvid 4e onezi v izotserviza sa na dva pyti i pove4e godini ot moq vse pak , naskoro minah ottam i vidqh kakvo imat na jivo i probvah nqkoi ot tqh ..... kolkoto do tova koi kakvo e otvarql nqmam pretencii .... parametrite sa si parametri oba4e .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...