mi6o_ Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Utre 6te u4astvame na edno karaoke utre oba4e ne6to ne mojem da izmislim koq pesen da peem stava vapros za 2 mom4eta.Daite ideei spe6nooo plssss 4e ve4erta e pred nas....thanx predvaritelno p.s. ako mi dadeto i samo playback 6te vi razceluvam ako iskate de:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 изпейте нещо рапърско или пък Where is the love...лесен е текста,аз го научих наизус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Мишо,галфон.Да не би да пееш утре на коледният бал.Ако е така-ще ти се смеем много А що се отнася до песента-изпълнете някаква чалга,защото е по-лесно за гласовете ви. П.С.Познай кой е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Мишо,галфон.Да не би да пееш утре на коледният бал.Ако е така-ще ти се смеем много А що се отнася до песента-изпълнете някаква чалга,защото е по-лесно за гласовете ви.П.С.Познай кой е? <{POST_SNAPBACK}> Ami utre 6te vidi6 izbrahme pesen i 6te e gavri4ka btw ne se se6tam koi si q mi pomogni malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Въртяха ми се в главата разни идеи като Spit it out на Slipknot, Hammer smashed face - Cannibal Corpse, Bulldozer - Machine Head, Blood Hunger Doctrine - Dimmu Borgir и разни такива жизнерадостни и весели парчета, но за огромно свое разочарование прочетох, че си избрал Дано да е черно фередже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.